29 / 03 / 2024

Skyland İstanbul yeni yıl kampanyası

Skyland İstanbul yeni yıl kampanyası

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

Skyland İstanbul, sınırsız ofis seçeneği ile kiralama avantajı sunuyor!

Eroğlu Gayrimenkul'ün projelerinden Skyland İstanbul, istenildiği gibi tasarlana bilen sınırsız ofis seçeneği ve kiralama alternatifleriyle iş yaşantısına yeni bir soluk katıyor…

Skyland İstanbul’dan yeni yıla özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

Skyland İstanbul’dan bahar kampanyası!

Eroğlu Yapı Skyland İstanbul'da rezidans ve ofis sahibi olmak isteyenlere cazip yatırım fırsatlarını duyurdu. Yeni kampanya döneminde sıfır peşinat ve düşük faizli alternatif ödeme planları yatırımcılara sunuluyor.

Skyland İstanbul'da aidat krizi!

Eroğlu Holding tarafından inşa edilen Skyland İstanbul projesiyle ilgili de yeni bir aidat krizi gündeme geldi. İşte projedeki yüksek aidatlarla ilgili o iddialar...

Skyland İstanbul yeni kampanya 2018!

Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Skyland İstanbul yeni kampanya 2018 kapsamında 0 peşinat imkanı sağlanıyor.

Skyland İstanbul yeni fiyat listesi 2017!

Skyland İstanbul yeni fiyat listesi 594 bin TL'den başlıyor. Skyland İstanbul'da daireler bu yıl Haziran'ın sonunda teslim ediliyor...

Skyland İstanbul Seyrantepe'de 48 ay sıfır faiz!

Eroğlu Gayrimenkul'ün projesi Skyland İstanbul Evleri'nde 48 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Skyland İstanbul projesinde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Skyland İstanbul'da kampanya!

Teslimlerinin 2016 Aralık'ta yapılması planlanan Skyland İstanbul'da kampanya başlatıldı. İşte, Skyland İstanbul'da kampanya detayları...

Skyland İstanbul Teras Evler satılık!

Skyland İstanbul Teras Evler satılık daire fiyatları 474 bin TL'den başlıyor. Peşinatsız veya vade farksız ödeme seçeneği sunan projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri!

Toplam 46 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükseliyor.

Seyrantepe Skyland İstanbul teslimleri!

Daire tiplerinin 1+0 'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 46 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Seyrantepe Skyland İstanbul teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Skyland İstanbul satış fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe 'de yükselen projede daire tipleri 1+0 'dan 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul satış fiyatları 474 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Ofis Kulesi DOKA'yı tercih ediyor!

Türkiye'nin en yüksek binası olacak Skyland İstanbul Ofis Kulesinde en güvenli sistem DOKA SCP otomatik tırmanır kalıp sistemi kullanılıyor.

Skyland İstanbul yeni yıl kampanyası Haberi

Skyland İstanbul yeni yıl kampanyası

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle bir araya getirdiği projesi Skyland İstanbul projesinden rezidans ve ofis sahibi olmak isteyenler, yeni yıla özel kampanya ile avantajlı fiyatlardan yararlanabilecek. Kampanya kapsamında, konutlarda 5 bin 700 liradan başlayan 0,79 faizli 180 aya varan taksit seçeneğine alternatif olarak, 0 peşinat ve 60 aya kadar 0,49 faizli ödeme planı sunuluyor. Skyland İstanbul projesi istenilen büyüklükte tasarlanabilen sınırsız ofis seçenekleri ve kiralama alternatifleri ile modern iş yaşamının her türlü gereksinimine cevap veriyor. Ofisler, kiralama alternatiflerinin yanı sıra 50 ay vade farksız 9 bin 700 TL’den başlayan fiyat avantajıyla da yatırımcıyla buluşuyor.  Kampanya toplam 255 konutla sınırlı.

Kesintisiz İstanbul manzarası

Türkiye’nin deniz seviyesinden en yüksek rezidansları ile eşsiz bir şehir manzarasına sahip Skyland İstanbul projesi stüdyodan...