24 / 04 / 2024

SMD Studio İnşaat Mühendislik Mimarlık adres

SMD Studio İnşaat Mühendislik Mimarlık adres

SMD Studio İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mehtap Korkmaz, Doğukan Korkmaz, Serap Korkmaz tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kaya ve Burak Can Kaya ortaklığında kuruldu.

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özge Meriç ve Sadettin Nedim ortaklığında kuruldu.

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlke Deniz tarafından kuruldu.

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağan Kaleli tarafından kuruldu.

Studio Kortuncan Tasarım Ofisi Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Kortuncan Tasarım Ofisi Mimarlık İnşaat Ticaret Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan    Kortuncan tarafından kuruldu.

Studio A10 Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Studio A10 Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özturan tarafından kuruldu.

Doku Studio Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doku Studio Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Akın Zengin, İsmail Keleş ve Murat Demir ortaklığında kuruldu.

Studio De İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio De İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Göl ve Erdem Emre Doğan tarafından kuruldu.

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL TL sermaye bedeli ile Gülay Aygül tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gürsu tarafından kuruldu. 

Ma Studio Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ma Studio Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Akın Zengin tarafından kuruldu. 

Payes Studio Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payes Studio Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Papatya Aydın tarafından kuruldu.

SMD Studio İnşaat Mühendislik Mimarlık adres Haberi

SMD Studio İnşaat Mühendislik Mimarlık adres

SMD Studio İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mehtap Korkmaz, Doğukan Korkmaz, Serap Korkmaz tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


SMD Studio İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1-Iç Mimari,Ev,Işyeri,Konut,Otel,Bar,Ofis,Banka,Yaşam alanlarıyla alakalı iç mekan tasarım ve uygulama işleri,vitrin tasarımı ve mağazacılık işleri,grafik tasarım,web tasarım ve ışık tasarım işleri 2-iç mimari tasarım proje ihalalerine katılmak.   3-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler...