24 / 04 / 2024

Snaidero Mutfak modelleri

Snaidero Mutfak modelleri

Snaidero Mutfak, son olarak Başkent Ankara'da Pasifik İnsaat’ ın yürüttüğü Next Level ofis ve de residence mutfakalarının tamamı için anlaşmaya varıp ofis mutfaklarının montajını tamamlamıştır...

Mutfakta Zaman Kazanın! İşte Tefal doğrayıcı, öğütücü, smoothie blender modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Yiyecekleri hazırlarken en çok rendeleme, doğrama gibi işlemler vakit harcar. Ancak buna en güzel çözüm, pratik mutfak aletleriyle sağlanır. Tefal doğrayıcı, öğütücü, smoothie blender modelleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

STOSA’dan yeni yıl kampanyası!

STOSA Cucine, mutfaklarını yenilemek isteyenlere yeni yıla girerken kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yeni yılı yüzde 35’e varan indirimlerle karşılayan STOSA, Avcılar ve Bakırköy mağazalarında her zevke ve bütçeye uygun farklı mutfak modelleri sunuyor.

Kahramanmaraş Tematik Mutfak Müzesi açılıyor!

Kahramanmaraş'ın kültürel miraslarını gün yüzüne çıkarmak, mutfak kültürünü gelecek nesillere ulaştırmak amacıyla çalışma başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi, Tematik Mutfak Müzesi'ni iki ay sonra hizmete açmayı planlıyor.

Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı gerçekleşti!

İtalya’da gerçekleşen Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı’na katılan Sema Ereren, gözlemlerini Habertürk okuyucuları için yazdı. İşte Ereren'in o yazısı...

Kaliteli mutfak evin değerini arttırıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo Satış Müdürü Ayşegül Helva, “Evlerin merkezi mutfaklar, diğer mekanlara kıyasla evin en önemli çalışma ve yaşam alanıdır.” diyor.

İntema Mutfak ile bahar mutfaklarınızda!

İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlayacak Bahar Kampanyası ile mutfağını yenilemek isteyenlere yüzde 40’a varan indirim kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında ankastre seti tercih edenler ise ek olarak yüzde 25 indirimden faydalanabiliyor.

Demsaş Mutfak kişiye özel tasarımlar yapıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

İntema Mutfak, baharda cazip indirimler sunuyor!

İdeal mutfak yaşamını uzmanlıkla tasarlayan İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlatacağı ve 30 Haziran’a kadar devam edecek Bahar Kampanyası ile mutfağını ve ankastre setini yenilemek isteyenlere cazip indirimler sunuyor.

Demsaş Mutfak'tan kişiye özel tasarımlar!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

Kelebek, UNICERA Fuarı'nda beş yeni mutfak modelini tanıttı!

Türkiye'nin köklü markası Kelebek, 23 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda (UNICERA) 2016 koleksiyonundaki tasarım ve fonksiyonelliği ile öne çıkan beş yeni mutfağını tanıttı.

Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları MYO açıldı!

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'nde Akdeniz Üniversitesi'ne (AÜ) bağlı Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu (MYO) törenle açıldı. AÜ Göynük Mutfak Sanatları MYO'nun açılış törenine birçok kişi katıldı.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Snaidero Mutfak modelleri Haberi

Snaidero Mutfak modelleri

İstanbul’da Sarı Konaklar, Metrocity, Emaar Toskana ve Emaar Square, Trump Tower ,Ankara’da Arinna Park ,Anitta Park gibi önemli projelerde yer alan İtalya’nın en önemli  mutfak markası Snaidero son olarak Next Level Projesi’nin ofis ve residence mutfaklarını tedarik etmeye başladı. Ofis tarafının montajları tamamlanan projede residence mutfakları içinde çalışmalar hızla devam etmektedir. Snaidero G.Müdürü Cem Durlanık sadece geniş ürün gamı sayesinde değil aynı zamanda rekabetçi fiyat politikasıyla Snaidero’nun kapılarının kendilerine fark katmak isteyen tüm projelere ve müşterilere açık olduğunu...