19 / 04 / 2024

SOCAR Petkimdeki hissesini satacak

SOCAR Petkimdeki hissesini satacak

SOCAR'ın başkanı Rovnag Abdullayev Azerbaycan haber ajansı APA-Economics'te yer alan açıklamasına göre,Azerbaycan'ın kamu enerji şirketi SOCAR, Petkim'deki hisselerinin bir kısmını satmayı planlıyor.

Sabancı ailesinin mirascısı Sevilay Sabancı 'Atlı Köşk hissesini satıyor' iddiasına yanıt!

Sabancı Ailesi’nin mirasına ortak olan Sevilay Sabancı Çınar'ın 600 milyon dolar değerindeki Atlı Köşk’ün 48’de 1’lik hissesini 200 milyon TL’ye satışa çıkardığı haberleri gündeme düşerken Atlı Köşk vekillerinden açıklama geldi.

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'daki 3 arsasının yüzde 50 hissesini 1.1 milyar TL'ye sattı! 

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'da yer alan 3 adet arsasının yüzde 50 hissesini, T.C.Ziraat Bankası A.Ş ve T.Halk Bankası A.Ş Mensupları Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'na sattı. İşte ayrıntılar...

Hissedarlardan biri hissesini satmak istemezse ne olur?

Hisseli tapuya sahip olan hissedarların kafalarını karıştıran bazı sorular vardır. Onlardan biri de hissedarlar eğer hissesini satmak istemez ise ne olur? İşte bu konudaki merak edilenler!

Binance, Kore kripto borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldı

Binance Holdings , 2021'de piyasadan çekildikten sonra Güney Kore'ye dönmeyi planlıyor . Hacim olarak dünyanın en büyük kripto para ticaret platformu, Güney Kore merkezli kripto para borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldığını açıkladı .

Gardaş'tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu

Türkiye'yi yasa boğan merkezüstü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem için herkes kolları sıvamış durumda. State Oil Company of Azerbaijan Republic (SOCAR) 'da bu dayanışmaya katkı vererek “Yaralarımızı birlikte sarmak için seferber olduk” sloganı ile Türkiye’den Deprem için 55 Milyon Lira

Bir kişi hissesini satmak istemezse ne olur?

Hisseli tapu, bir gayrimenkulün bu arsa, ev ya da dükkan olabilir bu malların ortaklarını ifade eden tapu çeşididir. Peki” Bir kişi hissesini satmak istemezse ne olur?” İşte detaylar!

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'ın 400 bin adet hissesini Kızılbük GYO'ya sattı!

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'ın 400 bin adet hissesini Kızılbük GYO'ya sattığını açıkladı.

Alarko GYO Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 50 hissesini alıyor!

Alarko GYO Marksistskaya Sok., No 16, 109147 Moskova / Rusya Federasyonu adresindeki Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 50 hissesini 8 milyon dolara satın alıyor.

Başarsoft, BitTurk’ün yüzde 10 hissesini aldı!

Başarsoft, Türkiye'de hizmet sunan bir kripto para borsası olan BitTurk’e yatırım gerçekleştirerek yüzde 10 oranında hissesini satın aldı.

Angelina Jolie Miraval Şatosu'ndaki hissesini sattı!

Angelina Jolie, 164 milyon dolar değerindeki Miraval Şatosu şaraphanesindeki yüzde 50’lik hissesini satışını gerçekleştirdi. 

Evergrande emlak yönetim biriminin çoğunluk hissesini satıyor!

Borç krizinde olan Evergrande emlak yönetim biriminin çoğunluk hissesini satma kararı aldı.

Torunlar GYO 5.Levent 2. Etap'ın hissesini satın aldı!

Torunlar GYO, 5.Levent 2. Etap konut projesi yapılacak arsanın 2484745/434056 hissesini Silahtar Abdullahağa Vakfı'ndan devraldı. Söz konusu arsanın şirkete ait hissesi 2588245/4340561 seviyesine ulaşıldı.

SOCAR Türkiye yönetim binalarında ve tesislerinde yeşil enerjiye geçiyor!

SOCAR Türkiye'den karbon ayak izinin azaltılması amacıyla yeni bir adım geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; SOCAR Türkiye tarafından yönetim binalarının ve bazı tesislerin yenilenebilir enerjiyle kullanılmasına karar verildi.

SOCAR Petkimdeki hissesini satacak Haberi

SOCAR Petkimdeki hissesini satacak

Azerbaycan'ın kamu enerji şirketi SOCAR, Petkim'deki hisselerinin bir kısmını satmayı planlıyor. SOCAR'ın başkanı Rovnag Abdullayev Azerbaycan haber ajansı APA-Economics'te yer alan açıklamasına göre, "Yüzde 10 payı devletten, kalanını da piyasadan aldık, şimdi bu hisselerin bir kısmını satmak istiyoruz. Petkim hisseleri son iki yılda 1.8 liradan 4.35 liraya yükseldi, bu nedenle satmak istiyoruz"...