19 / 04 / 2024

Soğanlı için master planı hazır

Soğanlı için master planı hazır

Osmangazi Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı Mustafa Dündar'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısının açılışında konuşan Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesini hazırladık''dedi.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

TOKİ Şanlıurfa projesi için beklenen tarih geldi! 409 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Şanlıurfa TOKİ projesinde 409 konut yer alıyor.

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

Kartal Soğanlık 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Soğanlık Yeni Mahallesi, 10680 Ada 216 Numaralı Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ'den Şanlıurfalılara son dakika ucuz konut müjdesi! 603 ucuz konut için düğmeye basıldı! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 22 Eylül'de ihaleye çıkacak...

Kartal Soğanlık 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Kartal İlçesi, Soğanlık Mah. 10342 Ada 34 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili Karaköprü ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Soğanlı için master planı hazır Haberi

Soğanlı için master planı hazır

Osmangazi Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı Mustafa Dündar'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısının açılışında konuşan Dündar, geçtiğimiz ay bir basın toplantısı düzenleyerek Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili karne hazırlayan Mimarlar Odası, Şehir Plancıları Odası ve Jeofizik Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanlarının eleştirilerine cevap verdi. Kentsel dönüşüm konusunda yıllardır titiz bir çalışma yürüttüklerini ve bu çalışmalar neticesinde Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesini hazırladıklarını belirten Dündar, "Kentsel dönüşüm konusunda herhangi bir proje hazırlamadan önce, Master Plan hazırladık. Bu plan neticesinde Bursa'nın iki bölgesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından da onaylanan çalışmalar yaptık. Master Planı hazırlarken birçok kurum ve kuruluştan da görüşler aldık. Bunun neticesinde Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesini hazırladık. Akademik odalara da yaptığımız çalışmalar hakkında bilgilendirme sunumu yaptık" dedi. 



 A...