26 / 04 / 2024

soğanlı kentsel dönüşüm son durum

soğanlı kentsel dönüşüm son durum

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaşıldı. Projede teslimler bu ay içinde gerçekleşecek.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli atıldı!

Türkiye’deki kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Projesi’nde ikinci perde açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın temelini attığı proje 2017’de bitirilecek.

Soğanlı kentsel dönüşümde 4. etap görücüye çıktı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 4. etabı Bursa’da başlayan inşaat fuarında görücüye çıktı. 420 daire ve 80 dükkandan oluşan proje 20 ayda teslim edilecek.

Soğanlı kentsel dönüşüm 1. etap 2. kısım ihalesi 2 Şubat'ta!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 46 milyon 412 bin 800 TL olarak belirlendi.

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Bursa'nın kentsel dönüşümüne öncülük edecek vizyon projelerinden birisi olan 'Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle atıldı.

Mustafa Dündar, Soğanlı'da kentsel dönüşümü anlattı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Alacahırka Mahallesi’ni ziyaret ederek, Osmangazi’de son günlerde en çok merak edilen konuların başında gelen Soğanlı ve Demirkapı kentsel dönüşüm projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Soğanlı kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisi açıldı!

Kentsel dönüşüm alanında somut adımlan tek tek atan Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etap ihalesinin yapılmasının ardından, vatandaşlara proje hakkında daha çok bilgi verebilmek adına bölgede bir irtibat ofisi açtı.

Soğanlı kentsel dönüşümde ilk etap ihalesi yapıldı!

Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinin ilk etap ihalesini gerçekleştirdi. 15 bin 95 metrekarelik alanda yapılacak 196 konut ve 26 işyerinden oluşan 1. etap 1. kısmının ihalesine 3 firma katıldı.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Bursa Osmangazi'deki Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinin 1'inci etap 1'inci kısım ihalesi yapıldı. İhale için 9 firma dosya alırken, 3 firma teklif sundu.

Soğanlı'daki kentsel dönüşüm en modern proje olacak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşümün Osmangazi ve Bursa'nın vizyonunu değiştireceğini belirterek, "Soğanlı projesi başlayınca Türkiye'nin en modem projesi olacak" dedi.

Soğanlı projesi Türkiye’nin en modern projesi olacak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşümün Osmangazi ve Bursa’nın vizyonunu değiştireceğini belirterek, “Soğanlı projesi başlayınca Türkiye’nin en modern projesi olacak” dedi.

Soğanlı kentsel dönüşüm ihalesi ne zaman?

Osmangazi Belediyesinin Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçireceği, modern şehir mimarisiyle örnek olması hedeflenen 'kentsel dönüşüm projesi' için geri sayım başladı. Kentsel dönüşüm projesinin 1.etap 1. kısmı 12 Mayıs'ta ihaleye çıkacak.

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşümde geri sayım başladı!

Osmangazi Belediyesi'nin Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçireceği Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayım başladı. Toplam 42 hektar alan üzerinde gerçekleştirilecek olan projenin 1'inci etap 1'inci kısmı 12 Mayıs tarihinde ihaleye çıkıyor.

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ihalesi 12 Mayıs'ta!

Osmangazi Belediye Başkanlığı tarafından Bursa Osmangazi ilçesinde yapılacak olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesi 1. etap 1. kısımda 21 milyon 133 bin TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ihale edilecek.

Osmangazi kentsel dönüşümde örnek oluyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye'ye örnek olacak 420 dönümlük Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinde yerlerin mülkiyetinin belediyeye geçtiğini, bunun için 150 milyon lira ödediklerini belirtti.

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konutların perişanlığını gözler önüne seriyor... Bina yıkıldı; yan apartman duvarsız kaldı

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yıkım sırasında, yan binanın duvarının olmadığı ortaya çıktı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yetkilendirme işlemlerini tamamladı. 

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ihalesi 23 Kasım'da!

TOKİ, Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesini 23 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm tam gaz!

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ  ortaklığında Akçamesçit bölgesinde devam kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Akçamescit kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ ortaklığında Akçamescit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1.etap çalışmaları hızla devam ediyor. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm evleri yükseliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Halfeti'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Şanlıurfa Halfeti'de  bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

soğanlı kentsel dönüşüm son durum Haberi

soğanlı kentsel dönüşüm son durum

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilk etaptaki dairelerin bu ay içerisinde vatandaşlara teslim edileceğini müjdeledi. 


Başkan yardımcılarıyla birlikte Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yapımı tamamlanan daireleri gezen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu bölgenin Bursanın yeni cazibe merkezi olacağını söyledi. Türkiye'ye örnek olan projede artık son aşamaya gelindiğini belirten Başkan Dündar, "Soğanlıda 1. Etapta bulunan dairelerin bu ay içerisinde teslimleri yapılacak. Daireler temizlenerek kullanıma hazır hale getiriliyor. Siteler içindeki çevre düzenlemeleri yapılıyor. Biz de bu arada riskli bölgede görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Riskli bölgede 240 parsel var. Bugüne kadar 85 parselle anlaşma sağlandı. Görüşmelerimiz, çalışmalarımız devam ediyor. Riskli bölgede anlaşmalar sağlanarak bu bölgede de çalışmalara başlamayı planlıyoruz" dedi. 


MODERN ŞEHİR OLUŞTURUYORUZ 

Kentsel...