23 / 04 / 2024

Sokak armatürleri aydınlatmaları

Sokak armatürleri aydınlatmaları

Bakanlık, verimlilik çalışmasıyla enerji yoğunluğunun 2023'e kadar, 2011 yılına göre en az yüzde 20 azaltılmasını hedefliyor. Ayrıca enerji verimliliğinin Türkiye ekonomisine toplam 65 milyar lira katkı sağlayacağı öngörülüyor.

Almanya'dan kış aylarında enerji tasarrufu için 7 önlem! Rusya doğal gazının garantisi yok

Almanya’da mevcut hükümet, kış dönemine girmeden hemen önce kamu binalarında ısıtma ve aydınlatmaları kısıtlayan bir dizi enerji tasarrufu önlemine onay verdi. Hükümet, uygulamaya girecek önlemler ile doğal gaz kullanımını % 2 azaltmayı hedefliyor. 

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Turaş Gaz Latin Amerika'da fabrika açıyor!

Selimpaşa’daki akıllı üretim tesisinden dünyaya gaz armatürleri satan Turaş, koronavirüs salgını sonrası Amerika’dan aldığı siparişlere yetişebilmek için Latin Amerika'da fabrika açacak...

11 maddede yatak odası aydınlatması seçimi!

Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi...

11 maddede yatak odası aydınlatması nasıl olmalı?

Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili bilgi verdi. İşte 11 maddede yatak odası aydınlatması...

OSRAM modern ofis aydınlatmasında İnsan Merkezli Aydınlatma dönemi!

Aydınlatma çözümleri alanında öncü ve yenilikçi kuruluş OSRAM, ofislerde bireysel aydınlatma için Scriptus aydınlatma armatürleri serisini hayata geçirdi.

Karabük'te mühürlenen binalarda oturanlar 8 aydır dışarı çıkamıyor!

Karabük'te TOKİ konutlarındaki 17 binanın asansörleri, geçen yıl haziran ayında yürürlüğe giren Asansör Yönetmeliği’ne uygun olmadığı gerekçesiyle mühürlenmişti. 7 katlı binalarda oturan yaklaşık 30 engelliden bazıları 8 aydır dışarıya çıkamıyor.

Keçiören'de LED'lerle tasarruf dönemi başladı!

Keçiören Belediyesi israfın önüne geçmek için tasarruflu LED aydınlatmaları da Keçiören genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyor.

Marshall ile kışı aydınlatan fikirler!

Marshall’ın fikirleri ile evinizi kışın karanlık kasvetinden kurtarıp renklerin dönüştürücü gücüyle aydınlık bir kış geçirebilirsiniz. Bunun anahtarı duvarlarda ve tavanda renk seçiminde, uyumlu mobilya kullanımında, süpürgelik, pervaz ve aydınlatmalar gibi ayrıntılarda gizli.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

Şanlıurfa Harran'a otogar ve spor kompleksi müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi , "Harran için otogar, spor kompleksi, semt sahaları ve sur içi aydınlatmaları çalışmaları için yakında sahaya ineceğiz." dedi.

ham:m aydınlatmaları yeniden yorumluyor!

Aydınlatmalar, ham:m’ın tasarım felsefesiyle yeniden yorumlanıyor. Osman, Kavanoz, Kuka, Yakarış, Kafa, App, Küre ve Kavuk, hikayesi olan formları ve karakteristik yapılarıyla mekanları ışığın tasarım haliyle buluşturuyor.

Bosna Hersek'te ikinci Cesar's Residence mağazası açıldı!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 7. Saraybosna İş Forumu'na katılmak üzere geldiği Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, bir Türk seramik ve banyo armatürleri firmasının mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Sokak armatürleri aydınlatmaları Haberi

Sokak armatürleri aydınlatmaları

Enerji Bakanlığı'nın planına göre, genel aydınlatma tüketimi, mevcut armatürlerin değiştirilmesiyle 2019'a kadar yüzde 40 düşecek.


Bakanlık, verimlilik çalışmasıyla enerji yoğunluğunun 2023'e kadar, 2011 yılına göre en az yüzde 20 azaltılmasını hedefliyor. Ayrıca enerji verimliliğinin Türkiye ekonomisine toplam 65 milyar lira katkı sağlayacağı...