25 / 04 / 2024

sokak aydınlatmaları 2016

sokak aydınlatmaları 2016

Bakanlık, verimlilik çalışmasıyla enerji yoğunluğunun 2023'e kadar, 2011 yılına göre en az yüzde 20 azaltılmasını hedefliyor. Ayrıca enerji verimliliğinin Türkiye ekonomisine toplam 65 milyar lira katkı sağlayacağı öngörülüyor.

Almanya'dan kış aylarında enerji tasarrufu için 7 önlem! Rusya doğal gazının garantisi yok

Almanya’da mevcut hükümet, kış dönemine girmeden hemen önce kamu binalarında ısıtma ve aydınlatmaları kısıtlayan bir dizi enerji tasarrufu önlemine onay verdi. Hükümet, uygulamaya girecek önlemler ile doğal gaz kullanımını % 2 azaltmayı hedefliyor. 

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

11 maddede yatak odası aydınlatması seçimi!

Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi...

11 maddede yatak odası aydınlatması nasıl olmalı?

Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili bilgi verdi. İşte 11 maddede yatak odası aydınlatması...

Keçiören'de LED'lerle tasarruf dönemi başladı!

Keçiören Belediyesi israfın önüne geçmek için tasarruflu LED aydınlatmaları da Keçiören genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyor.

Aydın'a 4 milyarlık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2003-2016 yılları arasında DSİ tarafından Aydın'a yapılan toplam yatırım tutarının 4 milyar 201 milyon liraya ulaştığını söyledi.

Samsun Çarşamba Otogarı 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Samsun Çarşamba Otogarı 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Maslak 1453 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Maslak 1453 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Büyükyalı İstanbul 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükyalı İstanbul 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Konak Parselleri 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Konak Parselleri 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut İstinye Parselleri 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut İstinye Parselleri 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Maltepe arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO Maltepe arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Ümraniye arsaları 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO Ümraniye arsaları 2016 değerleme raporu yayınlandı.

sokak aydınlatmaları 2016 Haberi

sokak aydınlatmaları 2016

Enerji Bakanlığı'nın planına göre, genel aydınlatma tüketimi, mevcut armatürlerin değiştirilmesiyle 2019'a kadar yüzde 40 düşecek.


Bakanlık, verimlilik çalışmasıyla enerji yoğunluğunun 2023'e kadar, 2011 yılına göre en az yüzde 20 azaltılmasını hedefliyor. Ayrıca enerji verimliliğinin Türkiye ekonomisine toplam 65 milyar lira katkı sağlayacağı...