25 / 04 / 2024

Soma Holdinge de teşvik

Soma Holdinge de teşvik

Üst üste yaşanan ölümlü iş kazalarının önlenmesi için hazırlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Öngören Torba Yasa Tasarısına ilişkin Meclis alt komisyon çalışmaları tamamlandı.

Manisa Soma TOKİ'de 240 ay taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Soma projesinde kaç adet konut yapılacak, Soma TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Soma 2022 ucuz konut projesi...

Soma Turizm Ve Otelcilik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Soma Turizm Ve Otelcilik Yatırımları Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Harman tarafından kuruldu.

Deprem sonrasında Soma'daki 1 evde çatlaklar oluştu!

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yaşanan 4,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında Soma ilçesinde de 1 evde çatlaklar oluşmasına neden oldu.

İstasyon Meydanı Soma'nın çehresini değiştirecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi'nin inşaatını son sürat sürdürüyor

İstasyon Meydanı Projesi Soma'ya değer katacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da hayata geçirilen Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçeye değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından Soma Tren İstasyonu karşısında yapılacak proje ile ilçe modern bir görünüme kavuşacak.

Soma Devlet Hastanesi Kasım'da açılıyor!

Soma'da şehitlerin aileleri için yaptırılan konutların teslimleri yapılırken, 300 yataklı devlet hastanesi açılışı, Avdan mahallesinde yaptırılacak çimento fabrikasının temel atma töreni de gerçekleşecek.

Manisa Soma'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin en büyük çimento fabrikası Manisa'nın Soma ilçesine kuruluyor. 200 milyon dolarlık bir yatırım olan ve binden fazla kişiye istihdam sağlayacak olan fabrikanın 2018'de tam kapasite çalışması hedefleniyor.

Soma 216 Evler'de 42 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, Soma 216 Evler'de 396 adet lojman yaptıracak. Arsa karşılığı anahtar teslim inşaat yapımı ihalesinin bedeli 42 milyon 25 bin 962 TL olarak belirlendi.

Manisa Soma'da bölgesel çalışma ofisi törenle açıldı!

Bölgesel Isıtma Sistemleri ile ilgili de bazı açılışların yapılacağını sözlerine ekleyen Başkan Ergün, "Soma Belediyesi, 2014 yılında büyükşehir olmamıza rağmen bölge ısıtma sistemlerini Şubat 2015'te bize tam olarak devretti.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi 2017'de bitecek!

AB ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanılan Soma Atıksu Arıtma Tesisi için inşaat çalışmaları sürüyor. Zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı tesisin 2017'de bitirilmesi planlanıyor.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi 2017'de tamam!

Soma’ya kazandırılacak Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İncelemelerde bulunmak üzere şantiyeyi ziyaret eden Atıksu Arıtma Daire Başkanı Ali Öztozlu, tesisin 2017 yılında bitirileceğini söyledi.

Aliağa 2 - Soma B enerji iletim hattı için kamulaştırma!

380 kV Aliağa 2 - Soma B Enerji İletim Hattı Yenileme projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Soma Holdinge de teşvik Haberi

Soma Holdinge de teşvik

Üst üste yaşanan ölümlü iş kazalarının önlenmesi için hazırlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Öngören Torba Yasa Tasarısına ilişkin Meclis alt komisyon çalışmaları tamamlandı. Tasarının birçok maddesinde değişiklik yapılırken verilen önergelerle torbaya yeni maddeler eklendi. Bunlar içinde en dikkat çekici olanlardan biri de işyerinde iş güvenliği önlemlerine uymayan çalışanları ilgilendiriyor. 


• İşyerinde kemerini, baretini, gözlüğünü takmayan, makine ve teçhizatın güvenlik ayarlarını değiştiren çalışanlar, üç yazılı uyarıdan sonra atılacak. Bu şekilde işten atılanlar kıdem tazminatı da alamayacak, işsizlik maaşı da... 

• İnşaatlarda baretini, iskelelerde kemerini takmayan; kimyasal nitelikli işyerlerininde maskesini, penini; gürültülü lü işlerde ses kesici kulaklığını; kaynak işlerinde gözlüğü Baret takmayan işçinin işten atılmasını öngören tasarıya, 'üç kez uyarı' koşulu eklenerek son hali verildi. Bu şekilde atılan...