19 / 04 / 2024

Soma Konutları teslimleri

Soma Konutları teslimleri

Soma, madenci ailelerine TOKİ konutlarını teslim etmek için ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a odaklandı. Başkan Ergene, "Ziyaret bizim için fırsat" dedi

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı! 

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler’de, ilk etabın daire teslimleri başladı...

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

Avrupa Konutları Yamanevler konut teslimleri!

Avrupa Konutları Yamanevler projesi 472 bin metrekare inşaat alanına sahip. Avrupa Konutları Yamanevler konut teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Yamanevler teslimleri!

Avrupa Konutları Yamanevler projesinde dairelerin fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Yamanevler teslimleri ne zaman?

Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor!

Soma’da şehit madencilerin yakınları, Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun tapusunu 7 ay önce aldı ancak dairelerin anahtarları hala teslim edilmedi. TOKİ Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor.

Avrupa Konutları Atakent 4 teslimleri!

Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde üzde 15 peşinde 0,42 faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor. Peki, Avrupa Konutları Atakent 4 teslimleri ne zaman yapılacak?

TOKİ Soma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Soma, madenci ailelerine TOKİ konutlarını teslim etmek için ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a odaklandı. Başkan Ergene, "Ziyaret bizim için fırsat" dedi

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

Soma Devlet Hastanesi Kasım'da açılıyor!

Soma'da şehitlerin aileleri için yaptırılan konutların teslimleri yapılırken, 300 yataklı devlet hastanesi açılışı, Avdan mahallesinde yaptırılacak çimento fabrikasının temel atma töreni de gerçekleşecek.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi Konutları teslimleri başlıyor!

Toplamda 358 adet konutun sahiplerini bulduğu projede teslimler BCT İnşaat Mim.Müşavir A.Ş. tarafından yapılacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Konutları teslimleri bugün başladı!

Kentsel dönüşüm olarak inşa edilen projede toplamda 354 adet daire sahiplerini buldu. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Konutları teslimleri bugün başladı...

Soma Konutları teslimleri Haberi

Soma Konutları teslimleri

Manisa'nın Soma ilçesinde Belediye Başkanı Hasan Ergene öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve oda başkanları, önümüzdeki günlerde ilçeyi ziyaret etmesi beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletmeyi planladıkları sorunları görüştü. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehit madencilerin aileleri için yapılan TOKİ konutlarını teslim etmek, 300 yataklı devlet hastanesinin açılışını yapmak, Avdan Mahallesindeki çimento fabrikasının temelini atmak ve bir spor kompleksinin açılışını yapmak üzere önümüzdeki ay ziyaret etmesi beklenen Soma'da hazırlıklar yoğunlaştı. Soma'nın önemli sorunlarıyla ilgili dosyayı Cumhurbaşkanı'na sunacaklarını belirten Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, "Bu durum Soma için büyük bir fırsat. Ziyaretle, sorunlarımızın büyük ölçüde çözüleceğini düşünüyoruz" dedi.  



Milliyet...