19 / 04 / 2024

Soma toki

Soma toki

Soma'da 301 madencinin hayatını kaybettiği kazanın ardından 2 yıl geçti. Faciada hayatını kaybeden ailelere verilen sözler tek tek tutuluyor.

Manisa'da TOKİ konutları inşaat çalışmaları durdu!

MANİSA’nın Soma ilçesinde, kömür madeni faciasında ölen 301 madencinin ailesi için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) yaptırılan 301 konut inşaatı durdu.

Somalı ailelere 450 günde 301 ev!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden 301 madenci ailesi için 450 gün gibi kısa bir süre içinde toplam 301 konut inşa etmeyi planlıyor.

Manisa Soma TOKİ'de 240 ay taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Soma projesinde kaç adet konut yapılacak, Soma TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Soma 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Soma Millet Bahçesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ Manisa Soma 300 yataklı devlet hastanesi yarın açılacak!

MANİSA’nın Soma İlçesi’nde yapımı Oraka Grup tarafından tamamlanan 300 yataklı devlet hastanesi hizmete başladı. TOKİ Manisa Soma 300 yataklı devlet hastanesi yarın açılacak.

TOKİ Soma 301 Konutları'nda kuralar çekildi!

Manisa'nın Soma ilçesinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konut, kura çekimiyle maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine dağıtıldı.

TOKİ Soma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Soma, madenci ailelerine TOKİ konutlarını teslim etmek için ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a odaklandı. Başkan Ergene, "Ziyaret bizim için fırsat" dedi

TOKİ Manisa Soma Turgutalp başvuruları bugün başladı!

TOKİ Manisa Soma Turgutalp başvuruları bugün başladı. Toplam 1 adet konutun satışının gerçekleşeceği ihalede fiyatlar 147 bin 398 TL olarak belirlendi. Ödemelere göre 120 aya varan vade fırsatı bulunuyor.

TOKİ Manisa Soma Turgutalp başvuru işlemleri!

TOKİ Manisa Soma Turgutalp başvuru işlemleri 1 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Toplamda 1 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Soma 301 Konutları bu yıl tamamlanacak!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, 301 madencinin aileleri için TOKİ tarafından yaptırılan konutların bu yıl içinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Soma TOKİ ile Kozanlı arası yol açma çalışmaları başladı!

Soma Belediyesi, Soma Kaymakamlığı ve Ege Linyitleri İşletmesi’nin destekleriyle 301 şehit madenci yakınları için yapılan TOKİ konutları ile Kozanlı yoluna bağlantıyı sağlayacak yolu açma çalışmalarına başladı.

Soma TOKİ konutlarını rahatlatacak yol yapılıyor!

Soma Belediyesi, Soma Kaymakamlığı ve Ege Linyitleri İşletmesi’nin destekleriyle 301 şehit madenci yakınları için yapılan TOKİ konutlarıyla Kozanlı yoluna bağlantıyı sağlayacak yolu açma çalışmalarına başladı.

Soma TOKİ Konutları Mart 2016'da tamamlanacak!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Soma Çevre Yolu ve TOKİ Konutları çalışmalarında son durum!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi

Soma toki Haberi

Soma toki

Madenci ailelerine TOKİ, sivil toplum örgütleri ve kampanyalardan elde edilen yardımlarla yapılan evler eylül ayında teslim edilecek. Faciada hayatını kaybeden her madencinin ailesine 2 ev verilecek. Daha önce toplanan yardımlardan ailelere 154 bin 450 lira nakdi yardım yapılmıştı.


KADERİ DEĞİŞİYOR

Geçimini madencilikle sağlayan ailelere yeni iş kapıları açılacak yatırımlar da birer birer hayata geçirilecek. Bu kapsamda önümüzdeki aylarda 750 kişiye istihdam sağlayacak çimento fabrikasının temelleri atılacak. 350 milyon dolara mal olması beklenen çimento fabrikasının 18 ayda bitirilmesi öngörülüyor. Bin kişinin istihdam edileceği termik santral...