29 / 03 / 2024

soner akpınar açıklama

soner akpınar açıklama

2014 yılında 5 farklı lokasyonda yeni proje geliştireceklerini belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar, TOKİ ve Emlak Konut ihaleleri ile gelebilecek tüm fırsatları da değerlendirmeye devam edeceklerini söyledi...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfullah Akpınar tarafından kuruldu.

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

TOKİ Kırşehir Akpınar’da 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Akpınar Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

TOKİ'den Eskişehir'deki imar planına ilişin açıklama!

TOKİ'den Eskişehir'de bazı basın yayın organlarında yer alan "Eskişehir Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi 2. Etap Projesiyle ilgili belediye meclisi kararına TOKİ'nin itiraz etmesi"ne ilişkin yapılan haberlere dair açıklama yapıldı.

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan müteahhitlere ilginç tehdit!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, müteahhitlere 'Yaptığınız her daire için iki ağaç dikeceksiniz. Yoksa ruhsat alamazsınız' diyerek Karşıyaka farkını ortaya koyduklarını ifade ediyor.

Kırşehir Akpınar’da 141 konutun kurası çekildi!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Akpınar İlçesi’nde inşa edilen 141 konutun kurası 14 Eylül Cuma günü Akpınar Kapalı Spor Salonu’nda noter huzurunda çekildi..

TOKİ Kırşehir Akpınar kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Kırşehir Akpınar kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

Sancaktepe Akpınar Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sancaktepe Belediyesi, Akpınar Mahalle Konağı'nı hizmete açtı.

Soner Akpınar Tahincioğlu'ndan ayrıldı!

Daha önce SOYAK, Zorlu Gayrimenkul ve Eroğlu gibi piyasanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinde görev yapan konut piyasasının eski yöneticilerinden Soner Akpınar, Tahincioğlu Gayrimenkul'den ayrıldı.

Küçükyalı Akpınar Sitesi’nde yüzde 19’a varan indirim fırsatı!

Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta hayata geçirdiği Akpınar Sitesi'nde yüzde 19'a varan indirim imkanı sağlıyor.

İzmit Akpınar Gençlik Merkezi açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla yapılan Akpınar Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta başvurular 29 Eylül'de son!

Toplu Konut idaresi (TOKİ), Kırşehir'in Akpınar İlçesi'nde inşa edecek 3. Etap konutları için ihaleye çıktı. TOKİ konutlarında başvurular için son tarih 29 Eylül olarak belirlendi.

soner akpınar açıklama Haberi

soner akpınar açıklama

Tahincoğlu Gayrimenkul 2014 yılında 5 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Farklı lokasyonlarda konumlanacak 5 proje hakkında bilgi veren Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar, yeni projelerinin Levent, Ataşehir, Seyrantepe, Çengelköy ve Bomonti bölgelerinde olacağını söyledi. 


Nidakule Levent 2014 ikinci çeyrekte satışta

Nidakule markasını Anadolu Yakası’ndan Avrupa’ya taşıyacak olan Nidakule Levent  projesine 2014’ün ikinci çeyreğinden sonra başlamaya planladıklarını vurgulayan Akpınar, “

Ataşehir’de geliştirdiğimiz ofis projelerimiz var. Bunların bir kısmını 2014 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkarmayı planlıyoruz. Nidakule markasını Anadolu yakasından Avrupa’ya taşıyacak proje olan Nidakule Levent projemize 2014 yılının ikinci çeyreğinde başlamayı planlıyoruz. Farklı mimarı yapısı ve çözümleriyle Nidakule Levent bittiğinde yaklaşık 25 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olacak. Yine Avrupa Yakası’nda gelişmekte olan Seyrantepe bölgesinde Nidapark Seyrantepe isimli mimarisiyle farklılık yaratacak...