24 / 04 / 2024

Soner Çetin kimdir

Soner Çetin kimdir

Adana'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Çetin, , mahallede yapılacak kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Çukurova'da Emeklilerin Beklenti ve Sorunları Paneli düzenlendi!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi tarafından hayata geçirilen Emekli Evleri'nde, "Emeklilerin Beklenti ve Sorunları" konulu panele katıldı.

Adana'da imar tıkanıklığı olduğu için arsa fiyatları arttı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’nın yıllardır özlemini duyduğu bir icracı bakanlığa kavuşmasının Adana için çok büyük bir şans olduğunu söyledi.

Soner Çetin Barselona'daki kentsel dönüşümü inceledi!

ADANA'nın merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin, meclis üyeleriyle birlikle Ispanya'nın Barselona kentine inceleme gezisinde bulundu. Çetin yaptığı gezide çevre ve kentsel dönüşüm incelemelerinde bulundu.

Soner Çetin: İmar Adana'da kangren haline geldi!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği yönetici ve üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i konuk etmiş. Böyle bir buluşmada da haliyle sohbetin ana konusu kentimizin imar sorunu oluşturmuş.

Soner Çetin: Prestijli birçok proje ürettik!

Görevde yaklaştığı 1 yılını özetle anlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kısa süre içinde Türkiye'de ilk sayılabilecek önemli birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Çukurova'da onaylanmış imar planları bile inceleniyor!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye Meclisi’nden birkaç ay önce geçen 1/1000’lik uygulama imar planı hakkında ”Olası yanlışlıkların önüne geçmek” amacıyla inceleme başlattı.

Çukurova RKA, konut ve ticaret alanına çevrilecek!

Soner Çetin'in şantiye yeri teklifini önce reddeden MHP'li Büyükşehir Meclis Üyeleri bir ay sonra onayladı. Bu tavır "Meclis'te al gülüm ver gülüm" devri olarak yorumlandı

Soner Çetin: Proje getirene kapımız açık!

İmarda Bakanlık onayının ardından başlama olasılığını anlatan Başkan Soner Çetin, AGİAD tarafından geliştirilen MarinaPort Projesini desteklediklerinin altını çizdi. Soner Çetin 'Proje getirene kapımız açık ' dedi.

Soner Çetin kimdir?

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kimdir? Soner Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Soner Çetin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Soner Çetin...

Adana'da TMMOB vizesi olmayan projeye ruhsat yok!

Ruhsat için başvuran projelerde TMMOB vizesini şart koşan protokolle ilgili olarak Başkan Soner Çetin, “Çukurova Belediyesi, Oda Sicil Belgesi olmayan projelere artık inşaat ruhsatı vermeyecektir” dedi. Çetin’in yaklaşımı övgüyle karşılandı.

Soner Çetin: Adana'da az zamanda çok güzel işler yaptık!

Adana'nın küçük Avrupası Çukurova, yerelde hayata geçirilen kalıcı projeler ile yaşanabilir kent olma yolunda emin adımlarla yürüyor. İlçeye her gecen gün yeni halkalar ilave ediliyor.

Soner Çetin'den Adana'ya imar müjdesi!

Soner Çetin'den Adana'ya imar müjdesi geldi. Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana'nın yıllardır kanayan yarası olan imar sorununun çözülmek üzere olduğunu Halk Günü'nde açıkladı.

Soner Çetin Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yöre sakinlerine “Başka bir yerden değil, oturduğunuz bölgeden ve her eve karşılık çok daha sağlam ve yeşili, meydanı bol bir eviniz olacak” dedi.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Agah Ruşen Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Ruşen Çetin'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Ruşen Çetin'in  hayatına dair merak edilenler.

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Çukurova Belediyeevleri kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

9 defa Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini bu dönem içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

Soner Çetin: Projeye aykırı inşaata izin vermem!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 6.9 büyüklüğündeki İzmir depremi nedeniyle inşaatların projeye uygun yapılmasının hayati önemini bir kez daha ortaya koyduğundan bahsederek, ''Projeye aykırı inşaata izin vermem” diye konuştu.

Soner Çetin'den Çukurova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Adana'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Çetin, , mahallede yapılacak kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

Adana Şambayadı'nın 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Şambayadı, Kabasakal, Esentepe bölgesindeki imar sorununun ortadan kalktığını söyledi. 

Çukurova Metrosu etap etap tamamlanacak!

DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Halk Günleri’nde önemli açıklamalarda bulundu. Çetin, Çukurova Metrosu'nun etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Soner Çetin: Temel atmada rekor kırdık!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaptığı açıklamada ilçede temel atma da rekor kırdıklarını söyledi.

Çukurova'da dönüşümle modern bir şehir kurulacak!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "afet riskli alan üzerinde kurulu Belediye Evleri mahallesinde bin 78 dönüm alan üzerinde yapılacak kentsel dönüşümle, modern bir şehir kuruyoruz" dedi.

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Soner Çetin kimdir Haberi

Soner Çetin kimdir

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Çetin, mahallede yapılacak kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

Toplanan imzalarda önemli bir aşama kaydedildiğini söyleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Burada Türkiye’nin en güzel kentsel dönüşüm projesi uygulanacak. Hiç endişe duymayın. Belediyemize güvenin. Biz sizin haklarınızı en iyi şekilde savunacağız. Tamamlandığında çağdaş bir kentte yaşayacaksınız” diye konuştu. 

12 BİN KONUT YAPILACAK

Projenin ayrıntılarını paylaşan Belediyeevleri Mahallesi sakinlerine bilgi verdi. İmzalarda son aşamaya gelindiğini belirten Başkan Çetin, şunları söyledi: “İmza atmayanlar bir an önce imzalarını atsınlar. Evlerinizde tadilat yapmayın, boş yere masraf etmeyin. Çünkü artık bu işin geri dönüşü yok. Burada 7 bin 200 hak sahibi var. 7 bin 200 konut yerine 12 bin konut yapılacak. Yani çok büyük bir proje. Tek başına bir...