29 / 03 / 2024

Sönmez Group Yapı İnşaat iletişim

Sönmez Group Yapı İnşaat iletişim

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Sönmez tarafından kuruldu.

Msd Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msd Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da Musa Doğan ve Süleyman Doğan ortaklığında kuruldu.

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Ermiş ve Selim Durğur ortaklığında kuruldu.

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Denıs Tugushev tarafından kuruldu.

14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

11 maddede devre mülk müesseselerinde sıkça yapılan hatalar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "11 maddede devre mülk müesselerinde sıkça yapılan hatalar" yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Sönmez tarafından kuruldu.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi Nisan 2023'te tamamlanacak!

Bursa'nın sağlık alanında büyük ihtiyacını karşılayacak olan Acemler'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin yapımı 2017'de başlamıştı. Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1281 yatak kapasiteli hastanenin Nisan 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Yapısönmez Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısönmez Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Sönmez tarafından kuruldu. 

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, 2019 yılında açılması planlanan fakat inşaatı yarım kalan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaat alanındaydı. Karaca, inşaat alanında yaptığı açıklamada yetkililere, "Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?" diye sordu...

Eser Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Eser ve Sedat Eser tarafından kuruldu.

Sönmez Plan Proje Tasarım Ürün Uygulama Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Plan Proje Tasarım Ürün Uygulama Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Ali Mintaş tarafından kuruldu. 

Er Group Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Group Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenker Kale ve İlker Ersoy tarafından kuruldu.

Sönmez Group Yapı İnşaat iletişim Haberi

Sönmez Group Yapı İnşaat iletişim

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Sönmez tarafından kuruldu.

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...