23 / 04 / 2024

sorgun meslek yüksek okulu inşaatı son durum

sorgun meslek yüksek okulu inşaatı son durum

Yozgat’ ın Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Sorgun Fakülte Yapma ve Yaşatma Vakfı mütevelli heyeti üyeleri ile birlikte Sorgun Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu...

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

Şişli Meslek Yüksek Okulu’nun gayrimenkulleri için dava tartışması!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Şişli Meslek Yüksek Okulu’na devredilen 9 bina ve arsayı geri almak için açtığı dava sürerken eski başkan Mustafa Sarıgül'den yanıt geldi. Sarıgül, “3 bin öğrencinin okuduğu okul şahısların değil Şişli halkınındır” açıklamasında bulundu.

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nda yıkım başladı!

İstanbul’un en değerli arazilerinden biri olan ve nisan ayında ihale ile 1 milyar 388 milyon 520 bin TL ’ye İBB şirketlerinden KİPTAŞ’a satılan Beşiktaş’taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki binanın yıkım çalışmalarına başlandı. 

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi satışa çıkıyor!

Kapatılan Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi ihale ile satışa çıkarılıyor.

Sakarya Söğütlü Meslek Yüksek Okulu'nun temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Söğütlü Meslek Yüksek Okulu’nun temelini attı.

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Erzincan Refahiye Meslek Yüksekokulu'nun temeli atıldı!

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde hayata geçirilen meslek yüksek okulunun temeli Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşti.

Arhavi Meslek Yüksek Okulu 2018'de tamamlanacak!

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ)’ne bağlı Arhavi’deki üniversite yerleşkesinde hayata geçirilen Arhavi Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı son sürat devam ediyor.

Osmangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu'nun açılışı ertelendi!

BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde geçtiğimiz yıl kasım ayında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un açılışını yaptığı Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu, kantin tartışmaları yüzünden açılamadı.

Mersinli Mimarlar Yüksek Yapı Yönetmeliği bekliyor!

MTSO 15 No’lu Mühendislik, Mimarlık Meslek Komitesi Başkanı Selami Arıcı, Mersin’de son dönemlerde 20-30 kat ve üzeri inşaatların artmasına rağmen, yüksek katlı inşaatlara yönelik bir yönetmelik bulunmadığını belirtti.

Bitlis Tatvan Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binası açıldı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlanan Bitlis Eren Üniversitesine bağlı Tatvan Meslek Yüksek okulunun yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Söke Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden kira isyanı!

Adnan Menderes Üniversitesi Söke Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Söke’de özel yurt ve ev kiralarının yüksek olmasını protesto etti.

sorgun meslek yüksek okulu inşaatı son durum Haberi

sorgun meslek yüksek okulu inşaatı son durum


Yozgat’ın Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Sorgun Fakülte Yapma ve Yaşatma Vakfı mütevelli heyeti üyeleri ile birlikte Sorgun Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Sorgun Kaymakamı Kılıç, Bozok Üniversitesi tarafından yapımı devam eden Sorgun Meslek Yüksek Okulu’nda artık çalışmaların sonuna yaklaştığını belirterek, “Yetkili müteahhit yakın bir zamanda iş teslimini yapacaktır. Sorgunlular, merakla ve özlemle beklediği meslek yüksek okuluna kavuşacak. Bugün Sorgun Fakülte Yapma ve Yaşatma Derneği üyeleri ile birlikte üniversiteye devrettiğimiz okul inşaatını gezdik. Yakında geçici kabul işlemi yapılarak inşaat tamamlanmış olacak” dedi.


2013-2014 Eğitim yılında öğrenci alan meslek yüksek okulunda 16 öğrencinin binanın henüz tamamlanmaması nedeniyle Yozgat’ta eğitimlerini sürdürdüklerini hatırlatan Kaymakam Kılıç, “İnşallah 15 gün içerisinde binamızın bitmesini bekliyoruz. Binamızın tamamen bitmesiyle birlikte önümüzdeki yıl Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programının...