23 / 04 / 2024

sormaz grup otel

sormaz grup otel

Sormaz Grup atçılık kültürü ve sıcak su kaynaklarıyla turizm potansiyeli yüksek olan Mahmudiye ilçesine dört yıldızlı üç otel, 635 villa ve çok amaçlı turistik dinlenme tesisi kazandırmaya hazırlanıyor...

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Wyndham Grup düğmeye bastı: Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka!

Wyndham Grup düğmeye bastı. Türkiye'de hedef büyüten dev otel zinciri Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka için harekete geçti.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Şişli'de Abderahman Abdel Halım, Mahmoud Algendy ve Mohamed Abdel Halım ortaklığında kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Marriott International'dan 6 yeni otel geliyor!

Marriott International Aktarlı Grup ile Türkiye’nin önemli merkezlerinde 6 otel açmak üzere bir anlaşma imzaladı.

Kilit Grup otel yatırımlarını hızlandırıyor!

Turizm sektöründe 2023 yılı itibariyle toparlanma olacağını dile getiren Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, yeni konsept otel yatırımlarına hız vereceklerini dile getirdi. 

Sianji Grup'tan Mısır'a resort otel projesi!

2 yıl önce yurt dışında yatırım yapmaya başlayan Sianji Well-Being Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Mısır'da 160 odalı bir wellbeing resort otelin yapılacağını açıkladı. 

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Radisson Grup otel yatırımlarına hız verdi!

Radisson Otel Grubu, koronavirüs salgınında otel inşaatlarına devam ediyor. Otel grubu pandemi döneminde 16 yeni tesis açılışı yaptı.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

sormaz grup otel Haberi

sormaz grup otel
İstanbul merkezli kurulan Sormaz Grup, turizm, petrol ve gayrimenkul alanlarında Türkiye'nin birçok şehrinde yatınmlar yaparak faaliyetlerine devam ediyor. Firma son olarak atçılık kültürü ve sıcak su kaynaklarıyla turizm potansiyeli yüksek olan Mahmudiye ilçesine dört yıldızlı üç otel, 635 villa ve çok amaçlı turistik dinlenme tesisi kazandırmaya hazırlanıyor. Eskişehir'in potansiyeli en yüksek ilçelerinden biri olan Mahmudiye'nin yatırımlara açık bir yapıya sahip olduğuna dikkat çeken Sormaz Grup sahibi Kemal Sormaz, İstanbul merkezli firmalarının İzmit, İstanbul, Antalya ve Rize'de gerçekleştirdiği projelerine son olarak Mahmudiye'deki yatırımlarını eklediklerini söyledi. Projeleriyle ilçenin çehresini değiştirme çalışmalannın devam ettiğini kaydeden Sormaz, ilçeye dört yıldızlı üç otel, 635 villa ve çok amaçlı turistik dinlenme tesisi kazandırmaya hazırlandıklarını anlattı.
Otellerin her birinin 25 oda kapasiteli olacağının bilgisini veren Sormaz, 635...