28 / 03 / 2024

sormaz grup yatırım

sormaz grup yatırım

Sormaz Grup atçılık kültürü ve sıcak su kaynaklarıyla turizm potansiyeli yüksek olan Mahmudiye ilçesine dört yıldızlı üç otel, 635 villa ve çok amaçlı turistik dinlenme tesisi kazandırmaya hazırlanıyor...

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Akkuş ve İbrahim Akkuş ortaklığında kuruldu.

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Hazır giyim devinden iki kritik yatırım

3 kıta ve 44 ülkede yer alan mağazalarıyla, başta Türkiye olmak üzere yakın coğrafyanın en büyük hazır giyim perakendecilerinden biri olan Aydınlı Grup, iki büyük yatırım yaptı.

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alıreza Zohourı  ve Marzıeh Farahmandesfajır tarafından kuruldu.

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Gençali tarafından kuruldu.

Rayan Grup Proje İnşaat Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rayan Grup Proje İnşaat Ve Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100bin TL sermaye bedeli  ile Jasser Kheır tarafından kuruldu.

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Lawiva Home Grup Yatırım Kuyumculuk Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lawiva Home Grup Yatırım Kuyumculuk Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Demirbağ tarafından kuruldu.

sormaz grup yatırım Haberi

sormaz grup yatırım
İstanbul merkezli kurulan Sormaz Grup, turizm, petrol ve gayrimenkul alanlarında Türkiye'nin birçok şehrinde yatınmlar yaparak faaliyetlerine devam ediyor. Firma son olarak atçılık kültürü ve sıcak su kaynaklarıyla turizm potansiyeli yüksek olan Mahmudiye ilçesine dört yıldızlı üç otel, 635 villa ve çok amaçlı turistik dinlenme tesisi kazandırmaya hazırlanıyor. Eskişehir'in potansiyeli en yüksek ilçelerinden biri olan Mahmudiye'nin yatırımlara açık bir yapıya sahip olduğuna dikkat çeken Sormaz Grup sahibi Kemal Sormaz, İstanbul merkezli firmalarının İzmit, İstanbul, Antalya ve Rize'de gerçekleştirdiği projelerine son olarak Mahmudiye'deki yatırımlarını eklediklerini söyledi. Projeleriyle ilçenin çehresini değiştirme çalışmalannın devam ettiğini kaydeden Sormaz, ilçeye dört yıldızlı üç otel, 635 villa ve çok amaçlı turistik dinlenme tesisi kazandırmaya hazırlandıklarını anlattı.
Otellerin her birinin 25 oda kapasiteli olacağının bilgisini veren Sormaz, 635...