26 / 04 / 2024

sosyal kira yardımı nasıl alınır

sosyal kira yardımı nasıl alınır

Salgın hastalık nedeniyle işini kaybeden ve maddi zorluklar çeken kişilere devlet kira yardımı verecek. Peki kira yardımı nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

e-Devlet'ten başvurusu onaylananlar PTT'den 1.500 TL kira yardımı alacak! 2023 kira yardımından kimler faydalanacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kira ödemekten güçlük çekenlere destek sağlanacak. 5543 sayılı İskan Kanunu Kapsamında hak sahibi ailelere 1.500 lira kira yardımı yapılacak.

e-Devlet'ten başvuranlara 1.500 lira kira yardımı yapılacak! Aralık ayı kira yardımı ne zaman yapılacak?

Devlet sosyal destek ödemelerine devam ederken kira yardımı ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki kira desteğinden kimler faydalanacak? 2022 kira yardımı ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

12 ay boyunca karşılıksız 1.500 TL verilecek! Kira yardım ödemesi nasıl alınıyor?

Bakanlığın dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik destekleri devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere 1.500 lira kira yardımı gerçekleştiriliyor.

Kar altında kira yardımı isteyen yaşlı çift için harekete geçildi!

Sosyal medyada dikkat çeken bir videoda, Kadıköy'de yaşlı bir çiftin sokakta kar yağarken kira yardımı istediği görüldü. Yaşanan olay üzerine ekipler harekete geçti...

Dar gelirli ailelere kira yardımı müjdesi!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi binlerce vatandaşa kira yardımında bulunuyor. Peki, kira yardımı için başvurular nasıl yapılır? Kira yardımı başvuru şartları neler?

Sosyal yardımlaşma kira yardımı nasıl alınır?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli aileler için müjde geldi. Peki kira yardımı almak isteyen vatandaşların ne yapması gerekiyor? İşte tüm detaylar...

Binlerce kişiye sosyal yardımlaşma kira yardımı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca ihtiyacı olan binlerce vatandaşa kira yardımı veriliyor. Kira yardımlarından yararlanmak isteyen vatandaşların bizzat başvuru yapması gerekiyor. İşte sosyal yardımlaşma kira yardımı başvuru şartları...

Kiracılar dikkat! Devletten kira yardımı nasıl alınır?

Kovid-19 salgını süreciyle devlet tarafından vatandaşlara yönelik yapılan sosyal yardım destekleri de arttı. Şimdi ise kiralarını ödeyemeyen vatandaşlarımız için kira başvurusu gündemde. Peki bu yardım başvurusu nedir Devletten kira yardımı nasıl alınır?

2020 sosyal kira yardımı nasıl alınır? Kira yardımı başvuru şartları nelerdir?

Salgın hastalık nedeniyle işini kaybeden ve maddi zorluklar çeken kişilere devlet kira yardımı verecek. Peki kira yardımı nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kapsamında binasını anlaşma ile tahliye eden hak sahiplerine devlet kira yardımında bulunuyor. Peki, 2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Anlaşma ile tahliye edilen, yıktırılan veya kamulaştırılan binaların maliklerine ve kiracılarına devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Peki, kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi halinde hak sahipleri bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

sosyal kira yardımı nasıl alınır Haberi

sosyal kira yardımı nasıl alınır

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle devlet işini kaybeden ve maddi zorluklar çeken kişilere vatandaşlara kira desteği verecek. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından verilen destekten gerekli koşulları taşıyan tüm vatandaşlar yararlanabiliyor.

Haberport'ta yer alan habere göre; Ekonomik Kalkınma Paketi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere 2 milyarlık kaynak ayrıldığı açıklanmıştı. Yardımdan vakıftan yardım almaya devam eden kişiler faydalanabilecek.

Sosyal yardımlaşma kira yardımı nasıl alınır?

Koronavirüsü salgını nedeniyle maddi sıkıntılar yaşayan ailelerin kira ücretlerinin karşılanması için birçok kurum tarafından kira yardımı veriliyor.

Kira yardımı veren kuruluşlar

Sosyal Yardımlaşma kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Bağlı Müdürlükler Kaymakamlıklar bünyesinde yer alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Belediyeler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Özel vakıflar ve denekler Sivil toplum kuruluşları Gönüllü kuruluşlar ve şahıslar tarafından kira yardımı yapılıyor.

Belediyelerden...