19 / 04 / 2024

Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü NEF 2018

Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü NEF 2018

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

Milli Eğitim Bakanlığı müfredat değişikliği yaptı! Son dakika: Siber ve akran zorbalığı müfredata alındı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ortaokullarda seçmeli dersler kapsamına alınan "okul temelli sosyal sorumluluk çalışmaları" alanında siber zorbalık ve akran zorbalığı ile  mücadele etmeyi öğrencilere anlatacağını açıkladı. Yeni müfredat, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının onayından geçti. İşte ayrı

Avrupa'da evsiz sayısı katlanıyor! Daha fazla sosyal konut ve uzun vadeli çözüm gerekiyor! 

Fransa, İngiltere, Almanya ve Belçika başta olacak şekilde Avrupa'nın pek çok ülkesinde artan yaşam maliyetlerinin yol açtığı "uygun fiyatlı konut sıkıntısı" ve "sosyal konut eksikliği" sebebiyle sokaklarda yaşamak zorunda kalanların sayısı her geçen gün katlanıyor. 

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

103 Sosyal Hizmet Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kuruldu!

103 Sosyal Hizmet Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kartal’da  Hasan Duman tarafından kuruldu.

Sosyal konut ve ticari gayrimenkul kiraları ayrıştırılsın önerisi!

AVM'ler son zamanlarda kira tartışmalarıyla gündemden düşmüyor. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, sosyal konutlar ve ticari gayrimenkul kiralarının ayrıştırılması gerektiğinin altını çizdi.

Karabük'te sosyal konut ve millet bahçesi yatırımları hız kesmiyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük'e toplam büyüklüğü 300 bin metrekare olan 4 millet bahçesi yapılacağına ve 50 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında da 314 konutu şehre kazandıracaklarına dikkat çekti.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 30 milyon TL bağış!

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, Emlak Konut GYO tarafından 30 milyon TL bağış yapıldı.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 3.5 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 3 milyon 500 bin TL bağış yapıldı. 

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 20 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 20 milyon TL bağış yaptı.

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Isparta'ya sosyal konut ve millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Isparta'da incelemelerde bulundu. Kurum, Isparta'ya millet bahçesi ve sosyal konut müjdesi verdi.

Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü NEF 2018 Haberi

Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü NEF 2018

Avrupa'nın en prestijli ödüllerinden olan Londra merkezli European Business Awards (Avrupa İş Dünyası Ödülleri) tarafından ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Avrupa’nın önde gelen iş dünyası liderleri, akademisyenler ve devlet adamları tarafından desteklenen European Business Awards Ödülleri, 23 Mayıs gecesi Varşova’da gerçekleştirilecek özel bir törenle sahiplerini bulacak.


Karın yüzde 51’i Nef Vakfı’na

European Business Awards Ödülü’nün NEF için çok büyük anlam taşıdığını ifade eden NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “NEF’in hikâyesini size özetlemem gerekiyorsa tek bir cümle yeterli olacaktır: ‘Hayattan aldığımızı, aşkla hayata geri verme çabası’. Bu bilinç ve bakış açısı ile NEF olarak, dağıtılabilir kârımızın minimum yüzde 51’ini Nef Vakfı’na bağışlıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

İhtiyaç sahibi kadınları ve çocukları proaktif şekilde desteklemeyi hedefleyen Nef Vakfı çok sayıda...