26 / 04 / 2024

sosyete emlakçısı halis ağa

sosyete emlakçısı halis ağa

TMSF'ye 410 milyon dolar borcu olan Toprak'ın kurtuluş umudu olarak baktığı Libadiye arazisini dünyaca ünlü emlakçı Cushman&Wakefield de satamadı. Dev arazinin satışını TMSF gerçekleştirecek.

Milli Emlak'tan 15 bin TL'ye arazi fırsatı! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Haziran 2023 ihalelerini resmi web sitesi üzerinden de peş peşe yayımladı. Milli Emlak söz konusu ihaleler kapsamında şimdi de 15 bin TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak'tan 4 bin TL'ye arazi fırsatı! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Mayıs 2023 ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımladı. Milli Emlak söz konusu ihaleler kapsamında şimdi de 4 bin TL'ye arazi satacak.

Bodrum'da 80 milyonluk vurgun yapan meşhur emlakçı süperstar Alev'in ifadesi ortaya çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konut kiralama ve inşaat işi yapan bir firmanın kar payı vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden firma sahibi tutuklanırken, 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

İzak Hason Bodrum'da şube açtı!

Bağdat Caddesi'nin tartışmasız en bilinen emlakçısı İzak Hason Bodrum'da şube açtı...

Esenyurt'ta siyahi vatandaşlara ev kiralanmıyor iddiası! 

Kamerunlu Nagehan- Calvin Essembion isimli bir çift Esenyurt'ta bir sitede daire kiralamak istedi. Görüştükleri emlakçı söz konusu sitede siyahi vatandaşlara ev kiralanmadığını dile getirdi. 

Koronavirüsle Bodrum'da konut satışları patladı!

40 yıldır popülerdi, salgınla birlikte daha da gözde oldu. Bodrum'un en büyük 10 emlakçısından en çok ilgi gören, bölge, mahalle ve siteleri öğrendik. İşte, Bodrum'un prim yapan ve önümüzdeki yıllarda daha da öne çıkacak bölgelerinin emlak haritası...

Trabzonlu maganda emlakçı yakalandı!

Trabzon’da polis ekipleri tarafından evinden havaya ateş ettiği tespit edilen emlakçı S.Ç. gözaltına alındı. Şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramada; çok sayıda tabanca, tüfek ve silahlara ait mermi bulundu.

ABD’de ev almayı planlayanlar dikkat! ABD emlak sözlüğü!

Amerika’da emlak jargonu, Türkiye’dekinden çok farklı.  Realogics Sotheby’s şirketinin Seattle’daki emlak broker’ı Murat Dabağoğlu, Türk yatırımcılar için yazdı… 

Kayıp emlak zengini Asım Bayram, obrukta arandı!

Antalya'da geçen ay emlakçısıyla görüşmek üzere evden ayrılan emlak zengini Asım Bayram (82), son görüldüğü Kepez ilçesindeki su dolu obrukta arandı.

Her kadın kendi mahallesinin emlakçısı olacak!

Türkiye’de her 10 kadından sadece 3 çalışma hayatında. Nüfusu bakımından yüzde 21.2’si; yani 16 milyonu aşkın kişinin yoksullukla mücadele ettiği Türkiye’de kadınların işgücüne katılma düzeyi, OECD ve AB’ye üye ülke ortalamalarının çok altında.

Katil zanlısı Cemil Karanfil'e ev kiralayan emlakçıya ceza!

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in katil zanlısı damadı Cemil Karanfil önceki gün yakalandı. Alsancak'ta günlük olarak ev kiralayan Karanfil'in emlakçısına 10 bin 500 lira para cezası kesildi.

Nevşehir Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi gerçekleşti!

Nevşehir İl Defterdarlığı tarafından Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi verildi. Eğitim, Defterdar Orhan Taş'ın sunumuyla gerçekleşti.

sosyete emlakçısı halis ağa Haberi

sosyete emlakçısı halis ağa

 

TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu'na 450 milyon dolar borcu bulunan işadamı Halis Toprak, borcunu ödemek için 28 Eylül'deki ihaleyle satışa çıkardığı İstanbul'daki en değerli arazisi Libadiye arsasında umduğunu bulamadı. Arsanın satışı için dünyanın en büyük emlak şirketlerinden biri olan Cushman&Wakefield firmasıyla anlaşan Halis Toprak, satışı gerçekleştiremeyince, TMSF arazinin satışını yeniden üstlendi. TMSF'nin Halis Toprak'a satış için ihalenin gerçekleştirdiği gün olan 28 Eylül'e kadar süre tanıdığı ortaya çıktı. Son gün olmasına karşın ihalenin ardından bir süre daha beklendikten sonra satış konusunda bir sonuç çıkmayınca Fon Kurulu, TMSF'nin satışı kendisi gerçekleştirerek, çıkacak rakamı borçtan düşmesine karar verdi. TMSF uzmanları, karar üzerine toplam 6 parçadan oluşan 73 dönümlük arazi için muhammen bedel ve yeni...