27 / 04 / 2024

Soyak Holding yeni web sitesi

Soyak Holding yeni web sitesi

Soyak Holding'in kullanıcı alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak oluşturduğu yeni tasarımlı web sitesi kullanıma açıldı. Site sade tasarımı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Holding'in hizmet verdiği sektörlerin tüm bilgilerine ulaşmak mümkün..

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

Saran Holding yeni şirket kurdu!

6 farklı sektörde faaliyet gösteren Saran Holding, yeni şirket kurdu. Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de kuruldu.

Cengiz Holding'den koronavirüs salgınıyla mücadeleye 34 milyon lira destek!

Cengiz Holding, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleye destek olmak için 34 milyon lira bağışladı.

Rönesans Holding'ten koronavirüsle mücadeleye destek için 8 milyon lira bağış!

Rönesans Holding, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye destek olmak amacıyla Ankara Valiliği'ne 8 milyon TL'lik bağışta bulundu.

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Ali Sabancı, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Esas Holding yeni Yönetim Kurulu belirlendi. Ali Sabancı, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Polat Holding'den yurt dışı atağı!

Macaristan'ı Avrupa'da bir üs olarak ele alan Polat Holding, yeni yatırımı Duna Pearl ile şehrin yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor. Konut, otel ve mağazalardan oluşan Duna Pearl'in 60 milyon euro'luk yatırımla Nisan 2022'de tamamlanması planlanıyor. 

Uran Holding yeni şirket kurdu!

Uran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Uran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aysan Uran ve Yönetim Kurulu Üyesi Arcan Uran yeni bir şirket kurdu. 

Soyak Holding yeni web sitesi Haberi

Soyak Holding yeni web sitesi

Soyak Holding'in kullanıcı alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak oluşturduğu yeni tasarımlı web sitesi kullanıma açıldı. Site sade tasarımı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. 


Soyak Holding'in yenilenen web sitesi geçtiğimiz günlerde kullanıma açıldı. Soyak Holding'in hizmet verdiği gayrimenkul, enerji, çimeto ve döküm sektörlerindeki faaliyetlerinin yer aldığı sitede, her sektör için belirlenen renkler ön plana çıkarılıyor. Logoda yer alan mavi, kırmızı, yeşil ve sarı renklere tıklanarak Soyak Holding'in hizmet verdiği sektörlerin tüm bilgilerine ulaşmak mümkün. 


HTML 5 kodlama sistemi kullanılarak tasarlanan sitenin Kurumsal Sorumluluk sekmesinden Soyak Holding'in 'Sürdürülebilir Yaşam' yaklaşımı ve sosyal sorumluluk çalışmaları hakkında bilgi ediniliyor. Siteden ayrıca Soyak'ın yayınladığı tüm raporlara pdf olarak da erişmek mümkün. Sade tasarımıyla dikkat çeken site Türkçe ve İngilizce olarak 2 dilde tasarlandı, www.soyakholding.com.tr adresli siteden Soyak...