24 / 04 / 2024

Soyak iletişim

Soyak iletişim

Soyak, Babalar Günü’nde babaları unutmadı! Babalar Günü’nde Soyak çalışanlarının çocukları kamera karşısına geçerek babalarına seslendi. #benimbabam hastaig’ine en iyi 3 iletiyi girenler de çeşitli hediyeler kazandı.

Soyak yeşil binalar konseyi üyesi seçildi!

Soyak, bir ilke daha imza atarken, uluslararası alanda ödüller kazandı. Soyak, ABD Yeşil Binalar Konseyi'nin ( USGBC ) Gümüş Üyeliğine seçildi. Konseyin web sitesinde yer alan Soyak her yıl üyeliğini yenileyebilecek.

Soyak ikinci kez Kurumsal Sorumluluk Raporu yayınladı!

Soyak ikinci kez Kurumsal Sorumluluk Raporu yayınladı. İkinci kez yayınlanan ve Soyak Holding’in sürdürülebilirlik yaklaşımını tüm yönleriyle ortaya koyan rapora isteyen herkes Soyak Holding’in yeni web sitesinden erişebilecek.

Soyak, 50 bin öğrenciyi Akıllı Yıldız yapıyor!

Projenin amacı 4. sınıflarda Fen ve Teknoloji ders müfredatına paralel olarak işlenecek konularla ilkokul öğrencileriyle, öğrencilerin öğretmen ve velilerinde enerji tasarrufu, enerjinin verimli kullanımı konularında farkındalık yaratmak" dedi.

Soyak, 50 bin öğrenciyi Akıllı Yıldız yapıyor!

Soyak’ ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’ nin basın toplantısı 17 Mart’ta Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’ de yapıldı.

Soyak her yıl 100 daireyi internetten satıyor!

Tarık Ongun, ‘Gayrimenkul Sektöründe Dijital Pazarlama’ konulu bir konuşma yaparak özellikle internet üstünden gayrimenkul satışlarına değindi. Tarık Ongun, Soyak’ın internetten 20 ülkeye 750 daire sattığını belirtti...

Soyak, European Business Awards'ta Türkiye'yi temsil edecek!

İlklerin öncüsü Soyak, European Business Awards 2013-2014 ödülleri programında Türkiye’yi ulusal şampiyon olarak temsil edecek firmalar arasında yer aldı... Soyak Ruban d’Honneur’ unvanı için yarışacak...

Konforia Evleri Soyak Yapı iletişim!

Konforia Evleri Soyak Yapı iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir'de yükselen Soyak Konforia projesinde konut fiyatları 178 bin TL'den başlıyor...

Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia iletişim!

Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia iletişim için 444 0 795 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Konut teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Soyak Yapı imzası taşıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir satış ofisi iletişim!

Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Soyak Konforia Bahçeşehir satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi.

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans iletişim!

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans iletişim için 444 0 795 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Soyak Yapı tarafından inşa edilen projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Soyak Konforia Bahçeşehir iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi. İlk etabında 271 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Soyak Konforia Soyak Yapı iletişim!

Soyak Konforia Soyak Yapı iletişim için 444 0 795 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıkarılıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia Residence iletişim!

Bahçeşehir Soyak Konforia Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde fiyatlar 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında belirlendi...

Soyak Yapı Bahçeşehir Konforia iletişim!

Soyak Yapı Bahçeşehir Konforia iletişim, fiyat, ödeme bilgileri haberimizde yer alıyor. Soyak Konforia Bahçeşehir'de konutların satış fiyatları 178 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin ilk etabında 271 daire bulunuyor...

Soyak Konforia iletişim bilgileri!

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan projenin ilk etabında 271 adet daire bulunuyor. Soyak Konforia iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi.

Bahçeşehir Soyak Konforia iletişim bilgileri!

Bahçeşehir Soyak Konforia iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Soyak Konforia projesinde dairelerin satış fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. 5 bin konutluk projenin ilk etabı olan 271 konut satışa sunuldu...

Bahçeşehir Soyak Konforia satış ofisi iletişim!

Bahçeşehir Soyak Konforia satış ofisi iletişim için 444 0 795 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 5 bin adet konuttan oluşan projede teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Soyak Yapı Soyak Konforia iletişim!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek olan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Soyak Yapı Soyak Konforia iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi.

Bahçeşehir Soyak Konforia iletişim!

İlk etabında 500 adet dairenin bulunacağı projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Bahçeşehir Soyak Konforia iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi.

Soyak iletişim Haberi

Soyak iletişim

Soyak, Babalar Günü’ne özel bir kampanya hazırladı! Yaşları 6 aylıktan 10 yaşına kadar Soyak çalışanlarının çocukları kamera karşısına geçerek Babalar Günü’nde babalarına mesajlarını gönderdiler. Çocukların rol aldığı bu video çalışması Soyak Holding’in facebook sayfasından izlenebilecek.


Çalışma kapsamında kamera karşısına geçen Soyak Holding şirketlerinin çalışanlarının çocukları Babalar Günü’ne özel esprili mesajlarını söylediler. Renkli kamera arkası görüntülerinin yaşandığı bu çalışmanın videosuyla birlikte 13 Haziran Cuma günü başlayacak sosyal medya kampanyası da hazırlandı. Soyak Holding Facebook ve Twitter hesaplarından #benimbabam hashtagi ile katılınabilecek kampanya kapsamında en güzel Babalar Günü mesajı iletenlere ise sürpriz hediyeler...