19 / 04 / 2024

Soyak Konforia daire fiyatları

Soyak Konforia daire fiyatları

Soyak Konforia proje teslimi Eylül 2017 tarihinde yapılıyor. Soyak Konforia satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor...

Soyak Konforia Evleri güncel fiyat listesi!

Soyak Konforia projesi, Soyak Yapı imzası ile Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri'nin güncel fiyat listesi aşağıdaki haberimizde...

Soyak Konforia'dan bayrama özel kampanya!

Soyak farkıyla konut alacaklara sunulan Soyak Konforia Evleri İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede konut teslimlerin Eylül 2017’de yapılması planlanıyor.

Soyak Konforia bayram kampanyası!

Konut seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan projede bayram kampanyası başlatıldı. Soyak Konforia bayram kampanyası haberimizde yer alıyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia'da metrekaresi 3 bin TL!

Soyak Konforia projesi 3. Havalimanı ve 3.köprü bağlantı yollarına komşu konumda Bahçeşehir'de yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatları 3 bin TL olarak belirlendi.

Bahçeşehir Soyak Konforia Sevgililer Günü kampanyası!

Bahçeşehir Soyak Konforia Sevgililer Günü kampanyası kapsamında indirim fırsatları sunuluyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 40 blok halinde hayata geçiriliyor.

Soyak Konforia kampanyalı ödeme planı!

Soyak Konforia kampanyalı ödeme planı kapsamında Sevgililer Günü'ne özel olarak indirim uygulanıyor. Soyak Yapı tarafından inşa edilen proje 5 bin konuttan oluşuyor.

Konforia Soyak Bahçeşehir Rezidans satış ofisi!

Konforia Soyak Bahçeşehir Rezidans satış ofisi irtibat numarası 444 0 795 olarak belirlendi. 5 bin konutluk projede daire teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Soyak Konforia'ya gelin, geleceği görün!

"Soyak Konforia'ya gelin, geleceği görün" sloganıyla yükselen proje 5 bin adet konuttan oluşuyor. Projede teslimlerin 2017 yılının son çeyreğinde yapılması öngörülüyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia örnek daire!

Soyak Konforia Rezidans'ta 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. 15 katlı 40 blok halinde yükselen proje Soyak Yapı imzası taşıyor. İşte Bahçeşehir Soyak Konforia örnek daire görselleri...

Konforia Soyak Bahçeşehir teslim tarihi!

Konforia Soyak Bahçeşehir teslim tarihi 2017 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. Daire fiyatları 178 bin TL'den başlangıç gösteren projede banka kredisiyle 120 aya varan vade avantajı sağlanıyor.

Soyak Konforia Daire Fiyatları!

Soyak Konforia daire fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia projesinde 24 ay 0 faizle ya da yüzde 10 peşinat ödemesiyle konut sahibi olunabiliyor...

Soyak Konforia'nın ilk etabı 2017'de teslim!

SOYAK'ın, Dubai Cityscape Global 2015 fuarında ön tanıtımını yaptığı yeni projesi Konforia satışa çıktı. 5 bin konuttan oluşan Soyak Konforia'nın ilk etabında 271 adet konut bulunuyor.

Soyak Konforia’nın ilk etabı satışta!

Soyak, en büyük yeşil bina projelerinden biri olacak ve Kuzey Bahçeşehir’de yükselecek 5 bin konutluk Soyak Konforia’nın ilk etabını satışa çıkardı.

Soyak Konforia daire fiyatları!

130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan projenin ilk etabında 500 adet dairenin bulunacak. Soyak Konforia daire fiyatları kapsamında 1+1 'lerde 150 bin TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme bilgisi!

Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Soyak Konforia ödeme seçenekleri 2018!

Soyak Konforia ödeme seçenekleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Hemen teslimlerin yapıldığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Soyak Konforia ödeme bilgisi!

Soyak Konforia ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede toplamda 271 daire bulunuyor. 

Soyak Konforia ödemeleri!

Soyak Konforia ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Tapuların hemen teslim edildiği projede 271 daire bulunuyor. 

Soyak Konforia satış fiyatları!

Soyak Konforia satış fiyatları haberimizde yer alıyor. Soyak Yapı imzasını taşıyan projede 1+1'den  4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 

Soyak Konforia'da 0 peşinatla!

Soyak Konforia'da 0 peşinatla daire sahibi olunuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Soyak Konforia projesinde 2 blokta 271 daire yer alıyor. 

Soyak Konforia'da ara ödeme yok peşinat yok!

Soyak Konforia'da son 80 daire satışa sunuluyor.  Ara ödeme ve peşinatı bulunmayan projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. 

Deliklikaya Soyak Konforia fiyat listesi!

Soyak Yapı imzasıyla hayata geçirilen Deliklikaya Soyak Konforia fiyat listesi 333 bin TL'den başlıyor. Projede peşinat ve ara ödeme yapmadan daire sahibi olunabiliyor.

Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1!

5 bin konutluk proje olan Soyak Konforia'da peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olunabiliyor. Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1 daire sahibi olmak mümkün.

Soyak Konforia'da peşinatsız, ara ödemesiz evler!

Soyak imzası ile Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirilen Soyak Konforia projesinde peşinatsız ve ara ödemesiz daire sahibi yapan kampanya başladı. Kampanya 17 Ekim'e kadar devam edecek.

Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1 daire!

Soyak Konforia Evleri için ara ödemesiz ve peşinatsız ödeme kampanyası uygulanıyor. 17 Ekim'e kadar sürecek kampanyaya göre 2+1 dairelere 3 bin 900 TL taksitle sahip olmak mümkün...

Soyak Konforia'da peşinat yok, ara ödeme yok!

Soyak Konforia'da peşinatsız ve ara ödemesiz hemen teslim daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Soyak Konforia'da teslimler Eylül'de başlıyor...

Soyak Konforia Evleri 2017 ödeme kampanyası!

Soyak Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Soyak Konforia projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Projede toplam 271 daireye yer veriliyor...

Soyak Konforia daire fiyatları Haberi

Soyak Konforia daire fiyatları


Soyak Yapı'nın 5 bin konutluk Soyak Kuzey Bahçeşehir projesinin ilk etabı olan Soyak Konforia projesinde 271 daire yer alıyor. İki blok halinde yükselen Soyak Konforia'da 1+1'den 4+1 dublekslere kadar seçenekler sunuluyor.


Soyak Konforia Evleri proje teslimi Eylül 2017'de yapılıyor. Soyak Konforia projesinde ev fiyatları 248 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Projede dairelerin alanları 56 ila 218 metrekare arasında değişiyor.


Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde yüzde 10 peşinat sonrasında, yüzde 0,19 faizle 60 ay taksitli olarak ya da 48 ay vade farksız olarak taksitli ödemeler yapılıyor. 



Soyak Konforia satış fiyatları!


1+1 daireler 248 bin TL’den,

2+1 daireler 324 bin TL’den,

3+1 daireler 385 bin TL’den,

4+1 daireler 707 bin TL’den başlıyor.


Adres: Deliklikaya Mahallesi Evrim sokak Arnavutköy / İstanbul


Tel: 444 0 795

Web: www.soyak.com.tr

Gülcihan...