29 / 03 / 2024

soyak soho esentepe adres

soyak soho esentepe adres

Soyak Soho Evleri kapsamında yer alan 123 metrekare ile 138 metrekare alana sahip 2+1'lerin fiyatları 614 bin Euro ile 1 milyon 38 bin Euro arasında değişiyor

Esentepe Soyak Soho nerede?

Esentepe Soyak Soho nerede sorusunun yanıtı detaylı bir şekilde krokili biçimde haberimizde yer alıyor

Esentepe Soyak Soho fiyat listesi!

Esentepe Soyak Soho fiyat listesi haberimizin içinde tüm konut seçenekleriyle yer alıyor

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

Soyak yeşil bina markalı konutlarını Ortadoğu pazarına açtı!

LEED NC Gold Sertifikalı Soyak Soho, LEED NC Silver Sertifikalı Soyak Siesta ve Soyak Park Aparts projelerinin de tanıtımını yapan Soyak; Türkiye’de en çok yeşil bina geliştiren gayrimenkul markası olarak Ortadoğu pazarına açıldı.

Emre Çamlıbel: Yeşil binalar ile yabancı yatırımcı ilgisi artacak!

İstanbul'un en merkezi noktasında, kalabalıktan uzak elit bir yaşam sunan Soyak Soho'ya hayat veren Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı.

Soyak Soho ofis ve rezidans yaşamına yön veriyor!

LEED Gold Sertifikası ve Sign of the City Awards'ta Türkiye'nin en iyi rezidansı ödülünün sahibi olan karma butik proje Soyak Soho'da; modern ofis ve rezidans yaşamı devam ediyor.

Soyak Soho Ofis’te su israfı önlemi!

3 kattan oluşan Soyak Soho Ofis'te su tüketimini minimuma indirmek için klima yoğuşma suları toplanarak WC’lerde kullanılması planlanmış. Ofis'teki WC’lere de susuz pisuvar yerleştirildiği açıklandı.

Leed Gold sertifikasını alan Soyak Soho'ya yatırımlar artıyor!

Soyak Holding'irı Soyak Soho projesinde yer alan Soyak Soho Ofis'e yerli ve yabancı ilgisi artarak sürüyor. Proje, Leed Gold sertifikasını alarak yatırımcılar üzerindeki ilgiyi artırdı.

Soyak Soho projesi LEED Gold Sertifikası aldı!

Soyak tarafından karma butik rezidans projesi olarak hayata geçirilen Soyak Soho projesi, çevre ve doğal yaşamı koruyan, enerji ve su tasarrufu sağlayan tasarımıyla LEED Gold Sertifikası aldı.

Soyak Soho'da 6 adet bisiklet parkı yer alıyor!

Soyak'ın İstanbul Avrupa yakası Esentepe girişinde yer alan Soyak Soho Ofis projesinde ofis kullanıcılarının işe bisikletle de gidip gelebilmesi için bisiklet park alanlarına yer ayrıldı.

Soyak Soho Ofis'te 6 adet bisiklet parkı yer alıyor!

Soyak'ın İstanbul Avrupa yakası Esentepe girişinde yer alan Soyak Soho Ofis projesinde ofis kullanıcılarının işe bisikletle de gidip gelebilmesi için bisiklet park alanlarına yer ayrıldı.

Soyak 3 ödül birden kazandı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen Sign of the City Avvards'ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı.

Soyak, Sign of the City Awards’ta 3 ödül birden kazandı!

Sign of the City Awards’ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı. 7 kategoride 6 projesiyle finale kalan ve 3 ödülle yarışmada en fazla ödüle sahip olan Soyak geceye damgasını vurdu.

Soyak Soho en yeşil bina seçildi!

Yeşil bina olarak tasarlanan Soyak Soho, USGBC (ABD Yeşil Binalar Konseyi) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold seviyesinde almaya hak kazandı. Soyak Soho, 77 rezidans daire ve 4 bin 40 metrekarelik ofisten oluşuyor.

Soyak Soho en yeşil seçildi!

Yeşil bina olarak tasarlanan İstanbul Gayrettepe' deki karma proje Soyak Soho, USGBC (ABD Yeşil Binalar Konseyi) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold seviyesinde almaya hak kazandı...

soyak soho esentepe adres Haberi

soyak soho esentepe adres

Soyak Yapı tarafından Zincirlikuyu Esentepe Bölgesi içinde hayata geçirilen Soyak Soho projesi kapsamında konutların alanları 65 metrekareden başlıyor ve 252 metrekareye kadar çıkıyor. 


Soyak Soho Evleri satış fiyatları 65 metrekare 1+1'ler için 368 bin Euro ile 422 bin Euro ve 114 metrekare 1+1 dubleksler için 698 bin Euro olarak belirlendi. 


 


Soyak Soho Evleri fiyat listesi!

123 - 138 metrekare 2+1'lerin fiyatları 614 bin Euro ile 1 milyon 38 bin Euro

215 - 252 metrekare 3+1 dublekslerin fiyatları 1 milyon 358 bin Euro ile 1 milyon 988 bin Euro arasında değişiyor. 


Soyak Soho Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat sonrasında Aralık 2013 tarihine...