26 / 04 / 2024

soyak soho nerede

soyak soho nerede

LEED Gold Sertifikası ve Sign of the City Awards'ta Türkiye'nin en iyi rezidansı ödülünün sahibi olan karma butik proje Soyak Soho'da; modern ofis ve rezidans yaşamı devam ediyor.

Soyak Soho projesi LEED Gold Sertifikası aldı!

Soyak tarafından karma butik rezidans projesi olarak hayata geçirilen Soyak Soho projesi, çevre ve doğal yaşamı koruyan, enerji ve su tasarrufu sağlayan tasarımıyla LEED Gold Sertifikası aldı.

Soyak Soho'da 6 adet bisiklet parkı yer alıyor!

Soyak'ın İstanbul Avrupa yakası Esentepe girişinde yer alan Soyak Soho Ofis projesinde ofis kullanıcılarının işe bisikletle de gidip gelebilmesi için bisiklet park alanlarına yer ayrıldı.

Soyak Soho'da teslimler başladı!

Mimarı Mutlu Çilingiroğlu'nun tarif ettiği gibi kunt, güçlü ve kimlikli bir mimari yapı olan LEED Gold Sertifika adayı Soyak Soho'da yaşam, Mart ayı itibarıyla başladı. Soyak Soho'da teslim edilen dairelerin yanı sıra satışlar da halen devam ediyor.

Soyak Soho'da daireler sahiplerine teslim ediliyor!

Soyak'ın Zincirlikuyu'da yer alan ve inşası biten Soyak Soho projesinde daireler sahiplerine teslim ediliyor. Soyak Soho 'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık görüldü...

Zincirlikuyu Soyak Soho'da daire teslimleri başladı!

'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık görülen Soyak Soho sağlıklı ve sosyal yasam kültürüne hitap eden 77 adet daireden oluşuyor.

Soyak Soho projesinde teslimler gerçekleşiyor!

'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık görülen Soyak Soho sağlıklı ve sosyal yaşam kültürüne hitap eden toplam 77 daireden oluşuyor...

Soyak Soho'da yaşam başlıyor!

Emlak Oscar'ı olarak nitelendirilen 'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık görülen Soyak Soho toplam 77 daireden oluşuyor. Soyak Soho'da yaşam başlıyor...

Soyak Soho teslim için gün sayıyor!

Soyak'ın İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan Soho projesinde yaşam başlıyor. Şubat ayı itibariyle sakinleriyle buluşacak Soyak Soho, 77 rezidans daire ve 4 bin metrekarelik ofisten oluşuyor.

Soyak Soho'da yaşam başlıyor!

İSTANBUL'un en merkezi yeri Zincirlikuyu'da yer alan ve inşasına 2012 yılında başlanan Soyak Soho'da şubat ayından itibaren yaşam başlıyor. 2012'de Yeşil Bina kategorisinde birinciliğe layık görüldü...

Soyak Soho Şubat ayı itibariyle sakinleriyle buluşuyor!

Soyak'ın İstanbul'un en merkezi noktası Zincirlikuyu'da yer alan ve LEED Gold sertifikası adayı Soyak SOHO projesinde yaşam başlıyor. Soyak Soho şubat ayı itibariyle sakinleriyle buluşuyor...

Soyak Soho'nun yüzde 90'ı tamamlandı!

Soyak’ın İstanbul’un en merkezi noktası Zincirlikuyu’da yer alan rezidans projesi ve LEED Gold sertifikası adayı Soyak SOHO’nun %90’ı tamamlandı. Soyak Soho’nun geçtiğimiz aylarda açılan satış ofisi ve örnek dairesi de görülmeye değer...

Soyak Soho Evleri!

Yüzde 70 oranında satışları tamamlanan Soyak Soho Konutlarında teslimleri 2013 Aralık'da gerçekleşecek. Soyak Soho Evleri projesinde yer alan 1 oda 1 salon daireler 375 bin dolardanbaşlayarak yükseliyor.

Soyak Soho Esentepe fiyat listesi!

Soyak Soho Esentepe fiyat listesi kapsamında yer alan 114 metrekare alana sahip 1 oda 1 salon dubleks daire tiplerinin fiyatları 738 bin eurodan başlangıç gösteriyor

Soyak Soho Esentepe ulaşım!

Soyak Soho Esentepe ulaşım krokisini haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz. Soyak Soho projesinde daire fiyatları 368 bin eurodan başlıyor ve 1 milyon 998 bin euroya kadar yükseliyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans nerede?

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. Peki Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans nerede?

Soyak Konforia Bahçeşehir nerede?

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerine yayılan olan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Projede ödemelere göre yüzde 1 KDV uygulanıyor. Peki Soyak Konforia Bahçeşehir nerede?

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri nerede?

Toplam 271 adet dairenin yer aldığı proje toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Proje Eylül 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri nerede?

Soyak Konforia Rezidans nerede?

Soyak Konforia'da 5 bin adet daire yer alıyor. Toplam arsa alanı 100 bin metrekare olarak belirlenen projede fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor. Peki Soyak Konforia Rezidans nerede?

Soyak Konforia satış ofisi nerede? Nasıl gidilir?

Soyak Konforia satış ofisi nerede? Nasıl gidilir? Soyak Konforia Bahçeşehir'in satış ofisi ulaşım, iletişim, açık adres bilgileri ve diğer tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor...

Soyak Yapı Soyak Konforia Evleri nerede?

Soyak Konforia Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri minimum 50 metrekare tasarlandı. Proje 15 katlı 40 blok halinde inşa ediliyor. Peki Soyak Yapı Soyak Konforia Evleri nerede?

Soyak Yapı Soyak Konforia nerede?

Teslimlerin Eylül 2017 yılında yapılması planlanan projenin ilk etabında 271 adet dairenin yer alacak. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. Peki Soyak Yapı Soyak Konforia nerede?

Bahçeşehir Soyak Konforia nerede?

Soyak Konforia Konutları 100 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede dairelerin alanları 50 ile 150 metrekare arasında değişiyor. Peki Bahçeşehir Soyak Konforia nerede?

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi Konforia nerede?

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi Soyak Konforia satışları başladı. Soyak Konforia Bahçeşehir fiyat listesi 158 bin liradan başlıyor. Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi Konforia nerede? İşte detaylar...

Soyak Konforia nerede?

Soyak Yapı imzası ile hayata geçirilen Soyak Konforia'da teslimlerin 2017 yılınde yapılması öngörülüyor. Projede toplam 5 bin adet daire yer alıyor. Peki Soyak Konforia nerede?

Soyak Kuzey Bahçeşehir Evleri nerede?

Toplam 5 bin ade daireden meydana gelen proje 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Projenin ilk etabında 500 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Soyak Kuzey Bahçeşehir Evleri nerede?

Soyak Kuzey Bahçeşehir Konutları nerede?

Soyak Kuzey Bahçeşehir'de teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Soyak Yapı imzası taşıyan proje 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Peki Soyak Kuzey Bahçeşehir Konutları nerede?

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

soyak soho nerede Haberi

soyak soho nerede

LEED Gold Sertifikası ve Sign of the City Awards'ta Türkiye'nin en iyi rezidansı ödülünün sahibi olan karma butik proje Soyak Soho'da; modern ofis ve rezidans yaşamı devam ediyor. İstanbul'un en merkezi yeri olan Zincirlikuyu'da yer alan Soyak Soho; 2012'de "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları" yarışmasında "Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliği göğüslemiş olmasıyla da dikkat çekiyor. Mimar Mutlu Çilingiroğlu'nun imzasını taşıyan Soyak Soho, güçlü ve kimlikli bir mimari yapı olarak tanımlanıyor. SOYAK yak Soho Ofis, toplam 4040 m2 brüt alana ve 1.635 m2 sadece ofis kullanımına ait benzersiz bahçesiyle bakışları üzerine topluyor. Tamamen müstakil girişi ve müstakil tapusu olan, bir bütün olarak kullanılabilmesinin yanı sıra, bölünerek de kiraya verilebilme özelliği olan Soho Ofis, üç kattan oluşuyor.  İstanbul'un göbeğinde hem şehirde yaşamak...