26 / 04 / 2024

soyak soho yatırım

soyak soho yatırım

Soyak Holding'irı Soyak Soho projesinde yer alan Soyak Soho Ofis'e yerli ve yabancı ilgisi artarak sürüyor. Proje, Leed Gold sertifikasını alarak yatırımcılar üzerindeki ilgiyi artırdı.

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Soyak Konforia yatırımcıların gözdesi oluyor!

Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak Yapı, İstanbul’un yatırım değeri giderek yükselen bölgesi Bahçeşehir’in kuzeyinde, 5.000 konutluk projesinin ilk adımı olan Soyak Konforia ile yatırımcıların gözdesi oluyor.

Soho Yatırım İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Soho Yatırım İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Anonim Şirketi, Murat Zar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Gökçe Sokak'ta kuruldu.

Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım semineri düzenlendi!

Toronto merkezli Global Locales ve çözüm ortaklarının işbirliği ile düzenlenen “Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, SOHO House Istanbul’da gerçekleştirildi.

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilgi artıyor!

GYODER Başkan Yardımcısı Sur, SOYAK Holding CEO’su Çamlıbel, gayrimenkul yatırım danışmanları Ergin ve Bingöl ile gayrimenkul portföy yönetim şirketi EYG’yi aldı. Şirketin yeni adı pastayı paylaşma anlamına gelen RE-PIE oldu.

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Dati Yatırım'ın ParkMarine projesi 15 Eylül'de açılacak

Dati Yatırım Holding tarafından Ataköy Marina'da yapılacak ParkMarine projesinin 15 Eylül'de açılması planlanıyor

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

soyak soho yatırım Haberi

soyak soho yatırım

Soyak tarafından butik rezidans ve ofis projesi olarak hayata geçirilen Soyak Soho, yurtiçi ve yurtdışından aldığı pek çok ödüle bu yıl çevre ve doğal yaşamı koruyan, enerji ve su tasarrufu sağlayan tasarımıyla Leed Gold'u da ekledi. 


Soyak Soho'da yer alan 4 bin 40 metrekarelik brüt ofis alanı, sadece ofis kullanımına ait 1635 metrekarelik modern bir bahçeye de sahip. Tamamen müstakil girişi ve müstakil tapusu olan, bir bütün olarak kullanılabilmesinin yanısıra, bölünerek de kiraya verilebilme özelliği olan Soho Ofis, 3 kattan oluşuyor. 


Ofis yatırımı sürecek 


Soyak Soho Ofis'te istenildiği gibi bölünebilen ofis mekanlarının yanı sıra, otopark alanları, depo alanları, güvenlik sistemleri gibi pek çok ihtiyaca yönelik çalışma yer alıyor. Ofis projelerine devam edeceklerini vurgulayan Çamlıbel, "Ofisimiz yerli şirketlerin yanı sıra, sahip olduğu teknolojik...