26 / 04 / 2024

S&P ve Fitch kredi notu

S&P ve Fitch kredi notu

S&P, Türkiye'nin yabancı para cinsinden kredi notunun "BB", yerli para cinsinden notunun "BB+" seviyesinde teyit edildiğini, not görünümünün ise "durağan"dan "negatif"e indirildiğini açıkladı.

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi kaç TL?

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyatı...

Tam o saatte BİM'e gitmek gerekiyor! Airfryer ve robot süpürge bitti bitiyor

1 Eylül BİM Aktüel ürünler kataloğunda yayımlandı. Katalogta yer alan ürünlerden bazıları marketlere sınırlı sayıda geldiği için o ürünlere en ucuza sahip olmak için sabahın erken saatlerinde BİM'e gitmeniz gerekiyor. Bu ürünlerin başında airfryer ve robot süpürge geliyor. İşte detaylar...

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

BİM’de Arnica blender seti 899 TL’ye, Fakir dik süpürge 5 bin 999 TL’ye, erişte ve makarna makinesi 599 TL’ye düştü!

Ağustos ayına dev indirimlerle giren BİM, yeni aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 4 Ağustos Cuma günü blender seti 899 TL’ye, Fakir dik süpürge 5 bin 999 TL’ye, erişte ve makarna makinesi 599 TL’ye düşecek. İşte 4 Ağustos 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

A101’de A’dan Z’ye indirim! Homend kahve makinesi 99 TL, Fanton dik süpürge 789 TL, tava ve sahan seti 279 TL...

A101’den yeni aktüel ürünler kataloğu geldi. Buna doğrultuda, Homend kahve makinesi 99 TL’ye, Fanton dik süpürge 789 TL’ye, tava ve sahan seti 279 TL’ye düştü. İşte 20 Temmuz 2023 A101 fiyat listesi...

A101’de Samsung mikrodalga fırın 1.999 TL’ye, Fantom dik süpürge 729 TL’ye, kıyma ve salça makinesi 799 TL’ye düştü!

A101, resmi internet sitesinden yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaşarak müşterilerini bilgilendirdi. Buna göre, A101'de 22 Haziran’da Samsung mikrodalga fırın 1.999 TL’ye, Fantom dik süpürge 729 TL’ye, kıyma ve salça makinesi 799 TL’ye düşecek. İşte 22 Haziran 2023 A101 fiyat listesi...

Airfryer ve robot süpürgelerde son dakika gelişmesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: Artık bu şekilde olacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeye göre, birim gümrük kıymeti 100 dolardan düşük olan airfryer ve robot süpürgeler dahil olacak şekilde bazı elektronik eşyalar yeniden gözetim listesine dahil edildi. İşte ayrıntılar...

Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua Islak ve Kuru Robot Süpürge kaç TL? İşte Philips akıllı robot süpürge fiyatı

Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua Islak ve Kuru Robot Süpürge fiyatıyla dikkat çekti. İşte detaylar...

Axen'den Anneler Günü'ne özel bomba indirimler ve robot süpürgelerde çay makinesi fırsatı!

Anneler Günü kampanyası başlatan bütçe dostu marka Axen, bomba indirimler ve robot süpürge alanlara çay makinesi hediye fırsatı sunuyor. Peki, Axen'de robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Homend Alex Laser 1281H Moplu ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge 5 bin 999 TL! Teknik özellikleri neler?

Homend Akıllı Robot Süpürge , 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi, 3 katlı hepa filtresi ve 600 ml kapasiteli toz haznesi ile silme ve süpürme işlemini gerçekleştirir. 

Hanımlar dikkat! Airfryer, stant, mikser ve dik süpürgelere vergi düzenlemesi geldi!

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan İthalatta Gözetim Uygulanması ile İlgili Tebliğ'de değişikliğe gidildi. 22 Nisan 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan düzenlemeden airfryer, stant mikser ve dik süpürgeler çıkarıldı.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas'ta şok indirim! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas 5 farklı temizlik moduyla çalışma gerçekleştiriyor. Peki Xiaomi robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 

S&P ve Fitch kredi notu Haberi

S&P ve Fitch kredi notu

S&P, Türkiye'nin yabancı para cinsinden kredi notunun "BB", yerli para  cinsinden notunun "BB+" seviyesinde teyit edildiğini, not görünümünün ise  "durağan"dan "negatif"e indirildiğini açıkladı.

S&P'den yapılan açıklamada, para politikasının kur ve enflasyon  baskılarına cevabının yeterli olmadığı, enflasyon ve kur baskılarının  Türkiye'deki şirketlerin ve bankaların finansman gücünü zayıflatarak büyümeyi  olumsuz etkileyebileceği belirtildi.


Türkiye ekonomisinin geçen yılın ikinci çeyreğinde yüzde 1,8 daraldığı  ifade edilen açıklamada, 2016'da ekonominin yaklaşık yüzde 2 büyüdüğünün tahmin  edildiği ve bu sene de ekonomik büyümenin yüzde 2,4 olacağının öngörüldüğü  kaydedildi.


S&P, daha önce açıkladığı 2017 büyüme tahmininde Türkiye ekonomisinin  bu yıl yüzde 3,2 büyümesinin beklendiğini belirtmişti.


Açıklamada, Türkiye'nin bütçe açığının 2017-2020 yılları arasında  ortalama yüzde 4,3 seviyesinde gerçekleşmesinin beklendiğini ifade edildi.


En son Fitch tarafından Türkiye'nin kredi notu değerlendirmesinin  yapıldığı 4 Kasım 2016'dan...