16 / 04 / 2024

Spil Dağı ihalesi ne zaman

Spil Dağı ihalesi ne zaman

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, Spil Dağı Milli Parkı'na yapılması planlanan teleferik, oteller ve spor alanları projelerinin ihalesinin 28 Nisan'da yapılacağını belirtti.

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’ndaki arazilerine ağaç ev yaptı.

Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nin inşaatı durdu!

2017'de Samsun'da ihalesi yapılan ve 19 Mayıs 1919'un 100’üncü yıl dönümünde bitirilmesi hedeflenen Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi İnşaatı, yüklenici firmanın yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle durdu. 

EPP'den Kağıthane Arıcılar'a yeni proje ihalesi!

TOKİ iştiraki olan EPP Kağıthane Arıcılar'da yeni proje ihalesine hazırlanıyor. 6 Kasım'da ihalesi yapılacak arsanın emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, arsa alanı ise 8 bin 882 metrekare büyüklüğe sahip. 

TOKİ Çankırı Atkaracalar'da 193 konutun temelini attı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çankırı Atkaracalar'da ihalesi yapılan 193 konutun temelini attı...

İzmir Opera Binası'nın ihalesi gerçekleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aralık 2016'da ihalesi gerçekleşen Karşıyaka'da inşa edilecek opera binası için ikinci kez ihaleye çıktı. 1350 günde tamamlanacak projenin ihalesi dün gerçekleşti.

Ordu Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin 2. etabının ihalesi yapıldı!

İlk etabı Rus pazarı kavşağı ile Adliye binası arasında uygulanan Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin ikinci etabının da ihalesi yapıldı.

Manisa teleferik projesi imar bekliyor!

MANİSA'da ihalesi tamamlanan ancak geçtiğimiz günlerde güzergahı rüzgar tehlikesi sebebiyle değişen 7.5 kilometre uzunluğunda 2 etaptan oluşacak teleferik hattı, imar bekliyor.

Manisa Mutlu Mahallesi'ndeki dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Manisa'nın en eski yerleşim yerlerinden olan Spil Dağı eteklerindeki Mutlu Mahallesinde kentsel dönüşüm nedeniyle derin çukurlar oluştu. Sokakta aydınlatma olmaması nedeniyle vatandaşlar özellikle akşam saatlerinde evlerinden çıkamaz hale geldi.

Bahçekent Tual Çarşı dükkan fiyatı!

Bahçekent Tual Çarşı dükkan fiyatları 130 bin TL'den başlıyor. 12 Kasım'da ihalesi yapılacak olan Tual Çarşı'da 175 dükkan yer alıyor...

Manisa Spil Milli Parkı'na iki otel ve teleferik yapılacak!

Manisa'nın eteklerine kurulduğu Spil Dağı ve Milli Parkında geceyi geçiren ve Spil Milli Parkı'na yapılacak iki otel ve teleferik projesinin bilgilendirme toplantısına katılan Eroğlu, Spil'in tam anlamıyla bir şifa kaynağı olduğunu söyledi.

Manisa Spil Dağı'na sağlık ve spor oteli yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi, Manisa'nın Spil Dağı Milli Parkı'nda son dönemde yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Manisa dağ turizminin merkezi haline getirilecek!

Spil Dağı'na teleferik yapılmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü belirten Bakan Veysel Eroğlu, Manisa'yı dağ turizminin ve şifalı bitkilerin merkezi haline getireceklerini ifade etti.

Bahçeşehir Göleti'nin satışı protesto edildi!

Başakşehir CHP İlçe Başkanlığı 22 Nisan'da ihalesi gerçekleşen ve Atmaca Grup'a satılan Bahçeşehir Gölet için dün Testili Kızlar'da bir eylem gerçekleştirdi, eylemde Bahçeşehir Göleti'nin satışına tepki gösterildi.

Spil Dağı ihalesi ne zaman Haberi

Spil Dağı ihalesi ne zaman

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, Spil Dağı Milli Parkı'na yapılması planlanan teleferik, oteller ve spor alanları projelerinin ihalesinin 28 Nisan'da yapılacağını belirterek, üç yıl içerisinde bitirilmesi planlanan projenin yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olacağını söyledi. 


Manisa 2015 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Vali Yardımcısı Yakup Tat başkanlığında toplandı. Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. 

Muzaffer Tepekaya, kaymakamlar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge ve il müdürleri ile katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Yakup Tat, "2015 yılı yatırım programının İlimizdeki uygulama sonuçlarının değerlendirilmesi ve koordinasyon çalışmalarının tespitini amaçlayan 2015 yılı ikinci İl Koordinasyon Kurulu toplantısına hoş geldiniz. 2015 yılı birinci dönem...