25 / 04 / 2024

Spil Dağı teleferik ve otel ihalesi

Spil Dağı teleferik ve otel ihalesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, Spil Dağı Milli Parkı'na yapılması planlanan teleferik, oteller ve spor alanları projelerinin ihalesinin 28 Nisan'da yapılacağını belirtti.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Bayraklı Şehir Hastanesi'ne teleferik inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı'da inşa edilen şehir hastanesine iki buçuk kilometrelik teleferik inşa edecek.

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’ndaki arazilerine ağaç ev yaptı.

Sapanca Kırkpınar'daki teleferik inşaatı durduruldu!

Sapanca Kırkpınar'da yapılmaya başlanan teleferik projesi için Sakarya 2. İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması kararını verdi...

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Sapanca’da teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilecek teleferik projesi vatandaşların tepkisini çekti...

Cudi Dağı'na teleferik müjdesi!

Şırnak'ta yüzde 62'ye yakın oyla belediye başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Yarka bölge için yeni hedeflerini ve Cudi Dağı'na teleferik yapma planını duyurdu. 

Nemrut Dağı'na teleferik yapımı önerisi mecliste!

Nemrut Dağı'na ulaşımı kolaylaştırmak üzere teleferik yapımı önerisi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ayder’e teleferik hattı yapılacak!

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yerli-yabancı binlerce turisti ağırlayan Ayder Yaylası’nın da yer aldığı Kaçkar Dağları Milli Parkı’na 37 kilometrelik teleferik hattıyla kayak tesisi yapılacak. 

İstanbul'da 12 yeni teleferik hattı geliyor!

İstanbulluların hizmet etmek üzere planlanan 12 yeni teleferik hattının inşaatı 2019 sonrasında başlayacak. Peki 12 yeni teleferik hattı sizin evinizin oradan geçiyor mu?

Babadağ Teleferik Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Avrupa'nın bir numaralı yamaç paraşütü merkezi olarak gösterilen Babadağ'da Teleferik Projesi yıl sonunda hizmete açılacak. Her yıl 1 milyon tatilcinin teleferikle Babadağ'ı ziyaret etmesi bekleniyor..

Spil Dağı teleferik ve otel ihalesi Haberi

Spil Dağı teleferik ve otel ihalesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, Spil Dağı Milli Parkı'na yapılması planlanan teleferik, oteller ve spor alanları projelerinin ihalesinin 28 Nisan'da yapılacağını belirterek, üç yıl içerisinde bitirilmesi planlanan projenin yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olacağını söyledi. 


Manisa 2015 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Vali Yardımcısı Yakup Tat başkanlığında toplandı. Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. 

Muzaffer Tepekaya, kaymakamlar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge ve il müdürleri ile katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Yakup Tat, "2015 yılı yatırım programının İlimizdeki uygulama sonuçlarının değerlendirilmesi ve koordinasyon çalışmalarının tespitini amaçlayan 2015 yılı ikinci İl Koordinasyon Kurulu toplantısına hoş geldiniz. 2015 yılı birinci dönem...