18 / 04 / 2024

Spine Tower kiralık ofis

Spine Tower kiralık ofis

İstanbul’un merkezinde inşa edilen ve en prestijli ofis binası olan SPINE TOWER'da kiralamalar başladı. Bu özel ve prestijli binada neden siz olmayasınız. Bu binada bulunmak için nedenler...

Spine Tower'da 36 milyon TL'ye icradan satılık 6 ofis!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 6 adet ofis toplamda 36 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Maslak Spine Tower iş dünyasının yeni adresi!

Maslak'ta bulunan Spine Tower, seçkin yeme- içme imkanı ile iş dünyasının yeni uğrak yeri oldu. Maslak’ın en merkezi konumunda hizmet veren Spine Tower, özgün mimarisi ve seçkin yönetimiyle her gün daha da öne çıkıyor.

Soma Holding'in Spine Tower projesine para cezası verildi!

Soma Holding’in plan tadilatlarıyla inşaat hakkını 3 kat artırarak 900 milyon dolarlık rant sağladığı Spine Tower projesine, Sarıyer Belediyesi 1 milyon 83 bin lira para cezası kesti.

Spine Tower'a yüzde 30 'imaj' indirimi geldi!

Soma Holding'e bağlı Tilaga İnşaat'ın yüklenicisi olduğu Spine Tower'da arazi sahiplerinin sahibi bulunduğu ofis alanları, metrekaresi 30 doları bulan Maslak Büyükdere Caddesi'ndeki plazaların aksine 20 dolarlık kiralama fiyatıyla pazarlanmaya başladı...

Spine Tower projesinin ÇED raporu olumsuz!

İstanbul Mimarlar Odası, Soma'daki kömür madeninde 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding 'e ait Maslak'taki Spine Tower için ÇED (Çevre Etki Değerlendirme) olumsuz raporu düzenledi.

Spine Tower’ın Soma Holding ile ilişkisi kalmadı!

SPINE TOWER’ın Yönetim Şirketi bundan böyle Kurumsal Stratejjik İletişim ve Yönetimi çalışmalarını Beze Group ile sürdürmeye karar verdi. Spine Tower’ın Soma Holding ve iştirakleriyle artık bir ilişkisi bulunmamaktadır...

Maslak Spine Tower'ın ÇED raporu olumsuz!

İstanbul Mimarlar Odası, Soma’daki kömür madeninde 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding’e ait Maslak’taki Spine Tower için ÇED ( Çevre Etki Değerlendirme ) olumsuz raporu düzenledi.

Spine Tower'ın ÇED raporu olumsuz!

İstanbul Mimarlar Odası, Soma’daki kömür madeninde 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding’e ait Maslak’taki Spine Tower için ÇED (Çevre Etki Değerlendirme) olumsuz raporu düzenledi.

İstanbul'da kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor...

İstanbul'da kiralık evlere artan talep, ev fiyatlarını arttırdı!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor.

İstanbul'da kiralık ev kalmadı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul’da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla ‘Kiralık evimiz kalmadı’ yanıtını veriyor.

Kiralık dairede emlakçı komisyonu!

Kiralama işlerinizi de emlakçı aracılığı ile gerçekleştiriyorsanız emlakçıya belli oranda komisyon ödemeniz gerekecek. Peki, kiralık dairede emlakçı komisyonu ne kadar olmalı? İşte kiralık dairede emlakçı komisyonu..

Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis!

Ofislerin kiralamalarına devam edilen Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis fiyatları metrekare bazında 15 dolar ile 20 dolar arasında değişiklik gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Spine Tower kiralık ofis Haberi

Spine Tower kiralık ofis

İstanbul’un en prestijli ofis binası SPINE TOWER da kiralamalar başladı. Bu özel ve prestijli binada neden siz olmayasınız. Istanbul’da en büyük lüks, işyeri ile ev arasındaki geçirilen en kısa zamandır. Hem ofisiniz ve hem eviniz bu binada birarada olabiliyor. Ilk 30 katta işinizle uğraşın, 30 ile 56. katlar arasında öğle yemeğinizi evinizde yiyin. Bir de bunu Istanbul’un en güzel binasında yaşayabiliyorsanız! Bu binada bulunmak için nedenler:

En sağlam bina (C-80 beton kullanılan Türkiye’deki tek binadır. Bu beton, metro ve baraj yapımlarında sağlamlık için kullanılır)

En güvenilir bina (göz retina giriş sistemi ile donatılmış ve 9,5 şiddetli depreme karşı Türkiye’deki tek bina)

En merkezi ve dış tehdide kapalı (Büyükdere Caddesi’nde, metroya yürüyüş mesafesinde, 12 dönümlük çepeçevre bahçe ortamı ile dışarıya izole)

En estetik ve...