26 / 04 / 2024

SPK Emay onayı

SPK Emay onayı

SPK' dan Emay'a ikinci kez onay geldi. Sermaye Piyasası Kurulu, Emay İnşaat 'ın 500 milyon TL tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusunu 2. kez onayladı.

Borsa İstanbul’da 2024’te halka arz olacak şirketler!  İşte SPK’dan onay bekleyen 40 şirket!

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzları bu hafta iki şirketle başladı. Geçen yıl yaşanan coşkunun ardından yatırımcılar 2024 halka arz takvimini merakla bekliyor. Solakoğlu X sosyal medya hesabından 2024 yılında halka arz olmak için onay bekleyen şirketlerin listesini paylaştı.

2024’ün ilk halka arz şirketleri açıklandı. SPK’dan iki şirket için onay çıktı

2023 yılını halka arz rekoruyla tamamlayan Borsa İstanbul’da yeni yılın ilk halka arzları açıklandı. SPK’nın iki şirkete verdiği halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Borsa Temel Analisti Tardu Barlas’ın gönderisine küçük yatırımcıdan yorum yağdı.

Halka arzlarda frene basıldı! SPK'dan bu hafta yeni onay çıkmadı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), bülteni yayınlandı. Bültenden yeni halka arz onayı çıkmadı. Peki, yatırımcıların bu konuda görüşleri nasıl oldu? İşte detaylar...

SPK'dan 3 şirkete daha halka arz onayı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 3 firma için daha halka arz onayı verdi. Hangi firmalar ne zaman, hisse başı kaç TL fiyatla halka arz edilecekler? İşte merak edilen haberin detayları...

SPK'dan SASA’nın bedelsiz sermaye artımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sasa Polyester Sanayi AŞ ve Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımına onay verdi

SPK iki şirketin daha halka arzına onay verdi

Borsa İstanbul'da halka arz olan şirket sayısı hız kesmiyor. Sermaye Piyasası Kurulu SPK iki yeni şirketin daha halka arz talebine onay verdi. İşte SPK'nın aldığı diğer kararlar...

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), iki şirketin halka arzına onay verdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sanica Isı Sanayi AŞ ve Özsu Balık Üretim AŞ'nin halka arzına onay verdi.

SPK'den temizlik ambalaj ürünleri devinin halka arzına onay

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koroplast Temizlik Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret AŞ’nin halka arzını onay verdi.

Halk GYO'nun çıkarılmış sermayesini 1.5 milyar TL'ye yükseltmesine SPK'dan onay!

Halk GYO'nun 1 milyar 20 milyon TL'lik çıkarılmış sermayesinin yüzde 50 oranında artırılarak 1 milyar 530 milyon TL'ye çıkarılmasına SPK tarafından onay verildi. 

İdealist GYO'nun sermaye artırımına SPK'dan onay!

İdealist Gayrimenkul'ün kayıtlı sermaye tavanının 2022-2026 yılları için geçerli olmak üzere 250 milyon TL'ye yükseltilmesi onay çıkarıldı.

Akfen Gayrimenkul'ün sermaye artırımına SPK'dan onay!

Akfen Gayrimenkul'ün 1 milyar TL olan kayıtlı sermayesi 6 milyar 500 milyon TL'ye çıkarıldı.

Kiler GYO'nun sermaye artırımına SPK'dan onay!

Kiler Gayrimenkul'ün 620 milyon TL olan çıkarılmış sermayesi 775 milyon TL bedelli artırılarak 1 milyar 395 milyon TL'ye çıkarıldı.

Pasifik GYO'nun halka arz başvurusuna SPK'dan onay!

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından, Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arz başvurusuna onay verildi.

SPK Emay onayı Haberi

SPK Emay onayı

SPK' dan Emay'a ikinci kez onay geldi. Sermaye Piyasası Kurulu, Emay İnşaat 'ın 500 milyon TL tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusunu 2. kez onayladı.


Sermaye Piyasası Kurulu, Emay İnşaat'ın 500 milyon TL tutarındaki  borçlanma aracı ihracı başvur usunu onayladı. İlk tahvil ihracını 2015 yılında gerçekleştiren Emay İnşaat’ın, yerinde bir zamanlama ve stratejiyle kaynak yapısında çeşitlendirmeye gitmeyi hedeflediği belirtiliyor. Kent Plus markasıyla İstanbul Kadıköy, Ayazağa, Gayrettepe ve Yalova’ da devam eden kentsel dönüşüm kapsamın da gayrimenkul geliştirme ve turizm sektöründeki projeler inden beklediği cironun 2. 5 milyar 2.5 milyar TL’nin üzerinde olması bekleniyor. Emay İnşaat ’ın prestijli konut satışı, kira geliri ve gayrimenkul yatırımı gibi farklı kaynaklardan beslenen gelir yapısı, yetkin ve tecrübeli yönetim kadrosu, geçmiş dönemlere ilişkin proje geliştirme ve...