19 / 04 / 2024

Src Yapı Hydrocabin duşakabinler

Src Yapı Hydrocabin duşakabinler

Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.

Viem, SRC Yapı'ya ortak oldu!

Tekfen Grubu bünyesindeki Viem, SRC Yapı’ya ortak oldu. SRC Yapı, bu birleşmeyle birlikte biri Ukrayna diğeri Van’a, iki yeni tesis kurma kararı aldı.

Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttü!

Duşakabin, küvet, jakuzi ve el duşu üreticisi Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttüğünü duyurdu.Firma, dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satıyor.

Src Yapı'nın Hydrocabin duşakabinleri Türkiye'de!

Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.

SRC Yapı 25 milyon dolar ciro hedefliyor!

Ortadoğu ve Balkanlar başta olmak üzere 40’a yakın ülkeye ihracat yapan SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, 2017’de buradan 25 milyon dolar ciro hedefliyor.

SRC, yapı fuarına hazırlanıyor!

40 ülkeye jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, bu yıl 28.'si düzenlenecek seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera TÜYAP İstanbul'a HYDROMİX'le katılacak.

SRC Yapı Cersaie 2015'den yeni sözleşmelerle döndü!

SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.

SRC Yapı'nın 2015 ciro hedefi 175 milyon TL!

Günlük 4.500 adet üretim kapasitesiyle Türkiye'nin önemli duş sistemleri ve küvet üreticilerinden SRC Yapı, 2015 ciro hedefini 175 milyon TL olarak belirledi.

Hydrocabin lüks konutlara hamam ve sauna tasarlıyor!

DÜNYANIN 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., özel siparişle lüks konut projelerine hamam ve sauna tasarlamaya başladı.

SRC Yapı'nın 2015 hedefi 175 milyon TL ciro!

Dünyanın 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., 015 ciro hedefini 175 milyon TL olarak belirledi.

70 bin TL'ye evde hamam keyfi!

Jakuzi, küvet ve duş sistemleri üreticisi Src Yapı’nın sahibi Abdurrahman Sürücü, son dönemde artan talep üzerine evlere özel 70 bin liraya varan hamam ürettiklerini söyledi

SRC Yapı'nın 2023 hedefi 1 milyar ciro!

Kısa sürede küvet, jakuzi ve kabinde dünyanın sayılı üreticisi haline gelen SRC Yapı bugünlerde ise yabancıların radarında. işte SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü röportajı;

SRC Yapı'nın 2023 hedefi 1 milyar ciro!

Karaköy’deki Perşembepazarı’nda temeli atılan ve kısa sürede alanında dünya devi haline gelen SRC Yapı, yabancıların da radarına girdi. Halen Hadımköy’de 40 bin metrekarelik bir alanda üretime devam ediliyor.

SRC Yapı'dan Romanya atağı!

Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, yüzde yüz Türk markası Hydrocabin’i Avrupa’ya satmak için Romanya merkezli, Avrupa’nın çok tıklanan online alışveriş sitesi Emag ile anlaşma sağladı.

Src Yapı Hydrocabin duşakabinler Haberi

Src Yapı Hydrocabin duşakabinler

Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı  yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.


Yeni nesil duşakabinlerinin cam, ahşap ve akriliğin sadelikte buluştuğu iddialı bir ürün grubu olduğunu anlatan Src Yapı A.Ş. Başkanı Abdurrahman Sürücü, “Tasarım ekibimiz bu yeni nesil duşakabinlerde modern bir çizgi yakalamayı başardı. Bu koleksiyonumuz Cercai’de görücüye çıktı. Fuar sonrası Katar, İspanya, Saraybosna, Makedonya, Mısır, Gürcistan gibi ihracatta çalıştığımız bi çok ülkeye bu koleksiyonun ilk siparişleri sevk edildi bile” dedi.


Sürücü, 2012’de 23 ülkeye ürün satarken, 2015’de bu sayının 40’a çıktığını, 2016’da daha da arttığını belirtti. Sürücü, “Src Yapı geçtiğimiz yılı 150 milyon TL ile kapattı. 2016 ciro hedefimizi ise 200 milyon TL olarak belirledik” bilgisini...