18 / 04 / 2024

Standard and Poors

Standard and Poors

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), İngiltere ekonomisinin bu yılın dördüncü çeyreğinde teknik bir resesyona girebileceğini açıkladı.

S&P: Türkiye'deki konut sigorta sektörü riski ılımlı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P), “Türkiye’deki kaza ve konut sigorta endüstrisi ve sektörle ilişkili ülke riski için değerlendirmemiz ılımlı seviyede” dedi.

Standard & Poor's'tan küresel bankacılık sektörüne ilişkin rapor!

Çin, Fed'in faiz oranlarını yükseltmesi, döviz kurlarındaki potansiyel oynaklık, petrol, emtia ve gayrimenkul fiyatları, düzenleyici tedbirler ile jeopolitik riskler şeklinde sıralandı.

S&P, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti!

Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Türkiye'nin bu yılki büyüme tahminini yükseltirken, 2016 tahminini aşağı çekti. Açıklamada "Daha erken ve daha güçlü faiz artışı olasılığı arttı” denildi.

İran pazarının açılması Türkiye için pozitif!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s Türkiye Baş Analisti Gill, İran pazarının açılması olasılığının, Türkiye için pozitif bir pazar fırsatı oluşturacağını kaydetti.

S&P: Seçim sonuçlarının kredi notuna ani etkisi yok!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P), genel seçim sonucunun Türkiye’nin kredi derecelendirmesine ani bir etkisinin bulunmadığını bildirdi.

Standard & Poor’s'tan Türkiye'te kritik konut uyarısı!

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors (S&P) Türkiye konut piyasasının iç ve dış taleple desteklendiğini vurguladı, ancak, ABD’de olası faiz artırımının piyasanın önündeki en önemli risk olduğu uyarısında bulundu.

S&P'den Türkiye konut piyasasına kritik uyarı!

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors, ABD Merkez Bankası'nın olası faiz artırımının piyasanın önündeki en önemli risk olduğu belirtti.

Standard and Poor's ABD tarafından cezalandırıldı!

S&P 2004-2007 yılları arasında bazı mortgage kredileri için yaptığı haksızlıklar sonrası ABD tarafından ağır cezalandırıldı. S&P, ABD hükümeti tarafından iki yıl önce başlatılan soruşturmalar sonunda yaklaşık 1,38 milyar dolar ödemeye razı oldu.

Standard and Poor's İtalya'nın notunu BBB- yaptı!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's (S-P), İtalya'nın kredi notunu "BBB"den "BBB-"ye çekerken, "durağan" olan görünümünü teyit etti. Açıklama S - P'in resmi internet sitesinde yayımlandı

Standard and Poor's'dan Fransa'ya kötü haber!

Standard and Poor 's (SP) kuruluşundan yapılan yazılı açıklamada, 2014 yılı içindeki düşük ekonomik büyüme hedefiyle kamu borçlarının düşürülememesi, perspektifin durağandan negatife indirilmesine gerekçe gösterildi.

Standard and Poors: Türkiye bu yıl yüzde 2.4 büyür!

Standard & Poors’un Başanalisti Frank Gill, Türkiye’nin bu yıl ihracat artışının çok olumlu olduğunu belirterek, Merkez Bankası’nın kurun önceye kıyasla artık daha istikrarlı olduğu düşüncesiyle faiz indirimine gitmiş olabileceğini söyledi.

Standard and Poors: Türkiye’nin ihracat artışı olumlu!

Standard & Poors’un Başanalisti Frank Gill, Türkiye’nin bu yıl ihracat artışının çok olumlu olduğunu belirterek, Merkez Bankası’nın kurun önceye kıyasla artık daha istikrarlı olduğu düşüncesiyle faiz indirimine gitmiş olabileceğini söyledi.

S and P: En çok Türkiye ve Güney Afrika etkilenecek!

S&P'nin "Gelişmekte olan piyasalarda Fed'in tahvil alımını azaltmasında en çok hangi bankacılık sistemi etkilenir" raporunda "Brezilya, Şili, Hindistan, Endonezya, Peru, Güney Afrika ve Türkiye" den oluşan 7 ülkenin bankacılık sistemleri ele alındı.

Türkiye'nin not görünümünün negatife düşürülmesi gözleri diğer şirketlere çevirdi!

S&P'nin, Türkiye'nin not görünümünü "negatife düşürmesi gözleri diğer şirketlere çevirdi. Ekonomistler 'not indirimi'ni tartışıyor. Standard & Poor's, Türkiye'nin "durağan" olan not görünümünü "negatif" seviyesine düşürdüğünü açıkladı.

Dünyaca ünlü kuruluş Türkiye'nin kredi notunu düşürdü

Dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Standart and Poors, kredi notunu düşürmesinin nedenlerini; gevşek para politikası, düşük döviz rezervi ve TL'deki kırılganlık olarak açıkladı.  

S&P Türkiye'nin ekonomik büyüme tahminini değiştirdi!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's (S&P), Türkiye ekonomisinin bu yıl için büyüme tahminini yüzde 5.2'ye, gelecek yıl için büyüme tahminini ise yüzde 2.8'e çıkardığını açıkladı.

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

Standard And Code Kalite Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Standard And Code Kalite Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Ufuk Güven tarafından kuruldu...

SP Türkiye'nin kredi notunu değiştirmeyecek mi?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors Türkiye'nin kredi notunu açıklayacak. Ülkenin notunun değiştirilmemesi bekleniyor.

S&P, Rusya'nın kredi notunu yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's, Rusya ile ilgili yeni kararını verdi. Ülkenin kredi not görünümünü "pozitife" çevirdi.

Katar'ın kredi görünümü düştü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors (S&P), Katar'ın kredi notunu teyit etti. Ülkenin, uzun dönem notu 'AA', kısa dönem notu 'B' olarak teyit edildi.

FED bu yıl 3 kez faiz artıracak!

Standard and Poor's, Fed'in 2017 içerisinde 3 kez faiz artırımına gideceğini öngörüyor. Standard and Poor's FED'in faiz artırımına gitmesinin "oldukça yakın zamanda" olacağı işaretlerini verdiğini açıkladı.

Naci Ağbal: Fitch ve S&P'nin notları unutulur gider!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Fitch ve Standard and Poors'un (S&P) Türkiye'ye yönelik kararlarını değerlendirdi. Ağbal, "Kredi derecelendirme şirketlerinin raporları unutulur gider'' dedi.

S&P: Türkiye'de siyasi belirsizlik birkaç ay sürebilir!

Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, seçim sonrası Türkiye ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Standard And Poors (S&P), Türkiye'deki siyasi belirsizlerin birkaç ay boyunca süreceğini düşünüyor.

Standard and Poor's'tan kritik seçim açıklaması!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard - Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama geldi. Standard - Poor's (S&P), genel seçim sonucunun Türkiye'nin kredi derecelendirmesine ani bir etkisinin bulunmadığını bildirdi.

Seçimler Türkiye'nin kredi notunu hemen etkilemez!

Standard And Poors ( S & P ) Türkiye'deki genel seçim sonuçlarının, ülke kredi notu üzerinde hemen etkisinin olmayacağını açıkladı.

Standard and Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama geldi. Kurumdan yapılan açıklamada, "yapılan seçimlerin kredi notu üzerinde herhangi bir etkisi görülmüyor" denildi.

Standard and Poors Haberi

Standard and Poors

S&P yaptığı açıklamada, İngiltere'deki hanehalklarının yüzde 10'luk rekor yüksek enflasyon nedeniyle satın alma güçleri üzerinde artan bir baskı altında olduğunu söyledi.

Önümüzdeki yıl yüzde 1 büyümesi öngörülen ülke ekonomisinin yüzde 0,5 daralmasının beklendiğine dikkat çeken ekonominin, 2024'te yüzde 1,4, 2025'te yüzde 1 ve yüzde 0,6 oranında büyümesinin beklendiğine dikkat çekildi.

S&P Global Ratings'in kıdemli ekonomisti Boris Glass, enflasyonun kış boyunca yükselmeye devam etmesi ve tüketici harcamalarının düşmesiyle İngiltere ekonomisinin hafif bir teknik durgunluğa gireceğini ifade etti.

Glass, sonraki yıllarda büyümenin; İngiltere ekonomisinin büyüme potansiyelini artırmaya yönelik yakın zamanda açıklanan orta ve uzun vadeli maliye politikalarından sınırlı da olsa fayda sağlayacağını belirtti.

Kış boyunca, işletmeler için benzer...