18 / 04 / 2024

Standard Profil meksika

Standard Profil meksika

Standard Profil Üst Yöneticisi Semizer "Son teknoloji ile donatılan Meksika fabrikamız, Volkswagen ve Audi markaları için üretime başladı. Yeni müşteriler ve projelerle büyümeye devam edecek" dedi.

Uluçınar Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluçınar Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Keleş tarafından kuruldu.

Meksika'da 2017 yılındaki depremde çöken okulun sahibine 31 yıl hapis cezası!

Meksika'da 2017'de yaşanan  7,1 büyüklüğündeki depremde çöken ve içindeki 19'u çocuk 26 kişinin hayatını kaybettiği okulun sahibi 31 yıl hapse mahkum edildi.

Asilce İnşaat Malzemeleri Profil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilce İnşaat Malzemeleri Profil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çaksü tarafından kuruldu.

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Elektrik Metal Ürünleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 750 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Küçükkahraman tarafından kuruldu.

Meksika'da inşaat firmasından rüşvet almakla suçlanan Lozoya mahkemeye çıktı!

Meksika'da devlete ait olan petrol şirketi Pemex'in (Petroleos Mexicanos) eski yöneticisi Emilio Lozoya hakkındaki davanın ilk duruşması yapıldı.

Güler Profil Metal Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Profil Metal Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Güler tarafından kuruldu.

Karacabeyli İnşaat Demir Profil Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacabeyli İnşaat Demir Profil Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karacabeyli tarafından kuruldu.

Meksika'da inşaat sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatlar yayımlandı!

Meksika'da tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını konusunda başdanışma kurulu olan Genel Sağlık Kurulu, inşaat, madencilik, otomobil ve kamyon imalatı sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatları yayımladı.

Mülküm İnşaat Profil Limited Şirketi kuruldu!

Mülküm İnşaat Profil Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Başlıkaya tarafından kuruldu.

Dünyanın ilk akıllı orman şehri Meksika’da kurulacak!

Meksika Cancun’da ilk akıllı orman şehri inşa edilecek. Dünyanın ilk akıllı orman şehrinde 130 bin kişi ve 7,5 milyondan fazla bitki yaşayacak…

Standard & Poor’s İngiltere’nin görünümünü durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) İngiltere’nin kredi notunu teyit ederken, kredi notu görünümünü negatiften durağana çevirdi.

United Standard Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

United Standard Yapı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Özkan ve Macit Mert Yıldız tarafından kuruldu.

Meksika sınırına duvar inşaatı tam gaz!

Amerikan Başkanı Donald Trump, Meksika sınırındaki duvarın inşasının hızla devam ettiğini duyurdu. Yetkilere göre, duvarın 100 kilometrelik bir bölümü tamamlandı.

Standard Profil meksika Haberi

Standard Profil meksika

Uluslararası Türk şirketi Standard Profil, 36 milyon dolarlık yatırımla 10. fabrikasını Meksika’da açtı.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, otomotiv yan sanayisinde sızdırmazlık profili üretimi gerçekleştiren Standard Profil, globalizasyon stratejisini, Meksika’da açılışını gerçekleştirdiği 10. fabrikası ile sürdürüyor. Müşteriye yakın olmanın getirdiği rekabet avantajından yararlanmak üzere açılan Meksika fabrikası, Kuzey Amerika’ya hizmet verecek.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Standard Profil Üst Yöneticisi (CEO) Turhan Semizer, SP Meksika’nın 36 milyon dolarlık yatırımla 9 ayda tamamlandığını belirterek, “Standard Profil’in macerası yaklaşık 40 yıl önce Türkiye’de başladı. Bugün Meksika’daki son yatırımı ile 4 kıtada 7 ülkede üretim yapan Standard Profil, kendi alanında yüzde 20’den fazla pazar payı ile Avrupa’nın en büyük ikinci üreticisi. Hedefimiz, bu başarımızı üretimde globalizasyon sürecinin önemli bir parçası olan Standard Profil Meksika ile Amerika...