27 / 04 / 2024

Starcity AVM satılıyormu

Starcity AVM satılıyormu

Boyner Holding ve Yıldız Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. 80 milyon euroya satışa çıkan alışveriş merkezine Rönesans ve Tahincioğlu grupları talip.

1942 yılında Vakıflar Müdürlüğü'nden 1.000 liraya satılık ev!

1942 yılında Vakıflar Müdürlüğü tarafından 1.000 liraya ev satılıyormuş. İhale ile satılacak olan ev Halilağa Vakfı'na aitmiş. İşte detaylar...

Emlakta Nostalji: Feneryolu'nda metresi 4 liraya satılık arsa!

1942 yılında İstanbul Feneryolu'nda arsanın metrekaresi 4 liraya satılıyormuş... Şu an 4 liraya metre bile satın alınmıyor.

1942 yılında Göztepe'de 11 dönüm bahçeli köşk 14 bin liraya satılıyormuş!

İstanbul Göztepe'de 1942 yılında 11 odalı bir köşk 14 bin liraya satılıyormuş. Günümüzde ise İstanbul’da konutların metrekare fiyatı 41,766 TL'yi görmüş durumda...

O AVM 150 milyon TL'ye satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Kültür Mahallesi'nde yer alan ve mülkiyeti Batman Belediyesi'ne ait olan Batman Park AVM satışa çıkarıldı. Batman Park AVM'nin satış bedeli 150 milyon TL şeklinde belirlendi.

Hayalet AVM'lerin sayısı katlandı! AVM'ler bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor! 

Türkiye’de sayısı 450’yi geçen AVM’lerin kimisi için aylarca sıra beklenirken, kimisi bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor. 452 AVM’nin doluluk oranı pandemi de yüzde 92-93’lerden 85’e kadar düştü...

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

Profilo Alışveriş Merkezi satılıyor!

Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi'nde bulunan Profilo Alışveriş Merkezi 425 milyon liraya satılıyor. AVM, İş Bankası'nın internet sitesindeki gayrimenkul ilanları bölümünde bulunan ilanla satışa çıktı. 

Bursa Zafer Plaza AVM'nin hissesi 51.4 milyon TL'ye satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Zafer Plaza AVM'nin belediye hissesi 51.4 milyon TL'ye satılıyor...

Yalova KİPA AVM satılıyor!

Yalova İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan  KİPA Alışveriş Merkezi satışa sunuldu. 4 katlı Alışveriş Merkezi 24 bin 175 metrekare arsa büyüklüğüne sahip. 

Silivri KİPA AVM satılıyor!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi'nde yer alan KİPA Alışveriş Merkezi satışa sunuldu. 3 katlı Alışveriş Merkezi yüzde 100 doluluk oranı ile işletiliyor. 

Ora AVM satışa çıkarılacak mı?

İstanbul Bayrampaşa’da 400 milyon dolarlık yatırımla yükselen Ora AVM, sadece bir yıl sonra iflas ile kapandı. Peki, Ora AVM satışa çıkarılacak mı?

Poyrazköy'de devlet arazileri işgal edilip satılıyor!

İstanbul Poyrazköy'de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayağında yer alan Devlet arazileri yabancılar tarafından yıllardır kullanılıyormuş gibi gösterilip satılıyor. 

Starcity AVM satılıyormu Haberi

Starcity AVM satılıyormu

Yıldız Holding ile Boyner Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. Vatan gazetesinden Necla Dalan'ın haberine göre Yüzde 60’ı Murat Ülker’in başkanı olduğu Yıldız Holding’e, yüzde 40’ı Boyner Holding’e ait olan alışveriş merkezine 80 milyon euro değer biçildi. 46 bin metrekare kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezine talip olan iki grup ise Rönesans ve Tahincioğlu. Rönesans Optimum, Kozzy ve Piazza, Tahincioğlu ise Palladium markalarıyla alışveriş merkezi yatırımı yaptı.



BOYNER VE ÜLKER’İN ‘STAR’I SATILIYOR

Boyner Holding’in geçen yıl yabancı fonlardan gelen teklifleri değerlendirerek hisselerini satacağı söylenmişti. Boyner iddialar üzerine KAP’a, “Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş.’nin bağlı ortaklığı BYN Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.’nin yüzde 40’ına sahip olduğu Starcity Alışveriş Merkezi’nin satışı ile ilgili olarak basında bazı haberler yer almıştır. Konuyla ilgili stratejik alternatiflerin değerlendirilmesine...