20 / 04 / 2024

starlife silivri ne zaman teslim

starlife silivri ne zaman teslim

Starlife Silivri projesi İstanbul Avrupa yakası Silivri'de yükseliyor. Starlife Silivri Say Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede toplam 90 adet daire yer alıyor...

Silivri'deki yapıların yüzde 47’si 2000'den önce yapılmış: Dönüşümde 3+1 evimiz olacağına 2+1 evimiz olsun denmeli!

Silivri’de İl Afet Riski Azaltma Planı (İRAP) ve İlçe Afet Müdahale Planı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda deprem gerçeği, kentsel dönüşüm çalışmaları ve riskli binalar da masaya yatırıldı. Peki Silivri'de kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Silivri'de 7 adet arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat! 

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'deki 7 adet arsayı satıyor. Peki Silivri'de satışı yapılacak arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

AslıNaz Konakları Silivri'de 60 ay 20 bin TL taksitle 2+1, 3+1 konut fırsatı!

AslıNaz Konakları Silivri projesinde, 1 milyon 250 bin TL peşinat kampanyası başladı. Bu kapsamda, peşinat ödendikten sonra, 60 ay süreyle 20 bin TL taksit ödeniyor. Kalana da vade farksız 12 ay taksit imkanı sunuluyor. Peki AslıNaz Konakları Silivri'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Silivri Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı TEM Otoyolu Güneyi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Mart 2023 kuraları tek tek çekiliyor! Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy kura takvimi 2023

TOKİ İstanbul Mart 2023 kuraları tek tek çekiliyor. Peki TOKİ İstanbul kura çekilişi tarihleri ne zaman? İşte Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Tuzla, Arnavutköy kura takvimi...

TOKİ İstanbul kuraları peş peşe çekiliyor! Esenler, Başakşehir, Tuzla, Silivri, Çatalca, Arnavutköy kura takvimi 2023!

TOKİ İstanbul kuraları peş peşe çekiliyor... Peki TOKİ İstanbul kuraları ne zaman çekilecek? İşte Esenler, Başakşehir, Tuzla, Silivri, Çatalca, Arnavutköy kura takvimi 2023...

İstanbul TOKİ kuralarında 50 bin konut ne zaman kura ile dağıtılacak? İşte Bakan Kurum'dan tarih geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'un Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde yer alan 50 bin konutun kura çekiminin ne zaman yapılacağını duyurdu. 

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ İstanbul Tuzla kura çekimlerinin ardından gözler diğer ilçelerin kura tarihlerine çevrildi. TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekiminin ne zaman olduğunu merak ediyor. TOKİ İstanbul Avrupa Yakası (Başakşehir, Esenler, Arnavutköy, Silivri, Çatalca) kura tarihler

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap kura çekilişi ne zaman 2021?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap kura çekilişi ne zaman 2021? 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta çalışmalar tamamlanıyor!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile inşa edilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta fiziki gerçekleşme yüzde 74'e ulaştı!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi.

starlife silivri ne zaman teslim Haberi

starlife silivri ne zaman teslim

Starlife Silivri projesi 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. Starlife Silivri ne zaman teslim? Konut teslimleri hemen gerçekleşiyor.



Say Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Starlife Silivri projesi toplam 90 adet villadan meydana geliyor. 


Starlife Silivri projesinde 3 farklı tipte villa yer alıyor. Say Yapı Starlife Silivri satılık villa fiyatlarını satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. 



95 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Starlife Silivri'de 440 metrekare büyüklüğe sahip A tipi villalar, 350 metrekare büyüklüğe sahip B tipi villalar, 300 metrekare büyüklüğe sahip C tipi villalar mevcut. 



Starlife Silivri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak taksitlendirme yapılıyor. Starlife Silivri projesinin sosyal olanakları arasında masaj odaları, fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark yer alıyor. 



Starlife Silivri ulaşım: Mimar Sinan Mh. (E5 Karayolu üzeri...