19 / 04 / 2024

Stat yakınında ev alınır mı

Stat yakınında ev alınır mı

Yapılan bir araştırmaya göre, İngiltere’de emlak zengini olmanın yolu stadyumlara yakın ev almaktan geçiyor.

2.5 yıldır kirasını alamayan ev sahibinden isyan: Bu sorunu çözecek bir mahkeme, bir hukukçumuz var mı?

Şu an sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında ev sahibi ve kiracı tartışmaları yer alıyor. Yazar Talha Uğurluel de X sosyal medya hesabından kiracısıyla yaşadığı sorunu anlattı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Tapusu olanlara son dakika şoku! Emlak vergisine yüzde 60'a yakın zam! Aman dikkat! 

Gayrimenkulü olanlara emlak vergisi ile ilgili şok haber geldi. 2024 yılının başında emlak vergisine yüzde 60'a yakın zam gelmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu? Son dakika maaşlara hemen bakın!

Temmuz ayı memur maaş katsayısında uygulanan yeni düzenlemenin ardından sosyal hizmet modelleri çerçevesindeki pek çok kalemde de artış yaşandı. Peki dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu?

Yapı denetimiyle 1 milyona yakın bina depreme karşı güvence altında!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 2001 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 1 milyona yakın bina ve 6,8 milyon bağımsız bölüm denetlendi.

Kira zammı sınırı ev sahiplerini satışa yönlendirdi

Kira artışında yüzde 25 sınırı ev sahipleri ve kiracılar arasında sorun yaratıyor. Bu çerçevede ev sahiplerini yeni yola itti. İşte tüm detaylar...

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Dolar/TL tarihi zirveye yakın seyrediyor! Dolar bugün ne kadar? 1 dolar kaç TL?

Dolar/TL, Merkez Bankası’nın (TCMB) politika faizini beklentilerin altında artışla yüzde 17,5’e yükselterek sıkılaştırmanın kademeli sürdürüleceği mesajından sonra tarihi zirvelere yakın yatay seyrediyor.

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

Kırmızı et fiyatlarına yakın takip! Para cezası uyarısı geldi

Kırmızı ete arda arda yapılan zamlar sebebiyle vatandaş günün ilk anlarında ucuz et kuyruğuna girmek mecburiyetinde kalırken Rekabet Kurumu'ndan gelen açıklamada, yaşanan ücret yükselişlerinin yakın takibe alındığı ve fahiş ücret uygulayanlara cirolarının yüzde 10'una varan idari para cezası uygul

2 milyona yakın Bağ-Kur’luya müjde! Prim gün sayısında hayaller gerçek oluyor! Bakan Bilgin müjdeyi verdi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 2 milyona yakın Bağ-Kur’luyu yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, tüccar, esnafa işverenin sağladıkları istihdama göre emeklilik prim gün sayısını indireceklerini ifade etti.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrasında beklenen büyük İstanbul depremi de tedirginliğe neden oldu. Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

Stat yakınında ev alınır mı Haberi

Stat yakınında ev alınır mı

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, İngiltere’de emlak zengini olmanın yolu adeta futboldan geçiyor. Yapılan araştırmaya göre değeri en çok artan evler stadyum yakınında olanlar.

Aylık 4279 sterlin

Pure Commercial Finance, İngiltere emlak fiyatlarındaki artışları içeren 5 senelik verilerini inceledi. Şirketin yaptığı araştırmaya göre, ülkede emlak zengini olmanın yolu futboldan geçiyor. Yapılan araştırma, İngiltere’de futbol stadyumlarının yakınındaki evlerin değeri en çok yükselenler olduğunu ortaya çıkardı. Araştırmada, Londra Olimpiyat Stadyumu çevresindeki evlerin 5 senede, aylık 4279 sterlin (yaklaşık 29.2 milyon TL) değer kazandığı tespit edildi.

Yeni gözde League

Emirates Stadyumu çevresinde 262 bin 902 sterlin olan ortalama emlak fiyatlarının 10 sene içerisinde 618 bin 647 sterline yükseldiğinin belirlendiği araştırmada, bu stadyum çevresindeki evlerin 20 bin sterlinden 140 bin sterline çıktığı belirtildi. Emlakta en çok...