26 / 04 / 2024

Stefano di Sessanio taşınma

Stefano di Sessanio taşınma

Yaşanan göçler nedeniyle nüfusu azalan Güney İtalya, bu durumu tersine çevirmek için teşvik programlarına başvurdu. Santo Stefano di Sessanio isimli bir kasabanın yerel yönetimi, bölgeye taşınacak kişilere 8 bin euro vereceğini duyurdu. 

Buraya taşınana 44 bin Euro verilecek!

Gençleri çekmeyi hedefleyen İtalyan Santo Stefano di Sessanio köyü o bölgeye taşınanlara 44 bin Euro ödeyecek...

İtalya’daki bu kasabaya taşınana büyük ikramiye veriliyor!

Yaşanan göçler nedeniyle nüfusu azalan Güney İtalya, bu durumu tersine çevirmek için teşvik programlarına başvurdu. Santo Stefano di Sessanio isimli bir kasabanın yerel yönetimi, bölgeye taşınacak kişilere 8 bin euro vereceğini duyurdu. 

Kepez ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Aralık'ta tamamlanıyor!

Türkiye’deki en yüksek puanla bu yıl ilk öğrencilerini alan ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Projenin Aralık'ta tamamlanması planlanıyor.

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete açılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nden sonra bu kezde 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesinin inşaatına kadın eli değdi!

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesi olan İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü inşaatına kadın eli değdi. Projede mimar olarak görev yapan Seda Girişen Sömek, çalışma azmi ve disipliniyle herkesin dikkatini çekiyor.

Torbalı'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yıkılan Torbalı Devlet Hastanesi'nin yerine ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor. AK Parti İzmir Milletvekili Kaya ile Torbalı Belediye Başkanı Görmez şantiye alanını gezdi...

Erzincan Ağız Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi açıldı!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ağız Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı.

Türk Telekom diğer şirketler gibi gayrimenkul satmıyor!

Türk Telekom Üst Yöneticisi Dr. Paul Doany, Türk Telekom'un diğer şirketler gibi gayrimenkullerini satmadığını ifade etti.

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Omar Inrahim A Alhımaıdan, Zaınelabdın Husseın Ali Bakhıt ve Ahmed Hamed Hamed Ibrahim ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Tuzla’ya 25 milyon dolarlık diş hastanesi!

Okan Holding 25 milyon dolar yatırımla Tuzla'ya tam teşekküllü diş hastanesi açtı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Türkiye'nin en büyük diş hastanesini açtık. Özellikle yurtdışından hasta getirmek için çalışma yapacağız" dedi.

Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi açıldı!

Okan Üniversitesi, Tuzla'da 8 bin metrekare kapalı alanda 140 üniteye sahip Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı..

Bafra'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bafra belediye başkanı Zihni Sahin, Bafya yeni ağız ve diş sağlığı merkezi için yer tespiti çalışmaları yaptı.

Stefano di Sessanio taşınma Haberi

Stefano di Sessanio taşınma

Avrupa'da yaşanan göçler sonrasında Güney İtalya'da yer alan kasabalarda nüfus bir hayliyle azaldı. Milliyet'ten İhsan Dindar'ın  haberine göre; Santo Stefano di Sessanio isimli bir kasaba bu durumu tersine çevirmek için teşvik programını uygulamaya başladı. Bu programla kasabaya taşınacak herkese 8 bin euro verilecek.

115 evin bulunduğu Santo Stefano di Sessanio kasabası Orta Çağ'a uzanan tarihi ve bugüne kadar koruduğu bu dokusuyla turistik bir kimliğe de sahip. Yeterli miktarda iş imkanın sağlanmaması nedeniyle uzun süredir sürekli azalan nüfusu yeniden canlandırabilmek adına belediye, dikkat çekici bir teşvik programı uygulayacağını duyurdu. Açıklanan teşvik programına göre Santo Stefano di Sessanio kasabasına yerleşecek olanlara 8 bin euro para desteği verilecek. Sadece yüzde 13 genç nüfusa sahip olan kasaba bu programla genç nüfusu daha da...