19 / 04 / 2024

STFA İnşaat Grubu

STFA İnşaat Grubu

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla 6 Eylül Cuma günü STFA İnşaat Grubu ile işbirliği anlaşmaya imza attı.

STFA İnşaat Grubu Kuveyt'e liman inşa edecek!

STFA'nın Kuveyt'te liman inşaatı projesi "Small Boat Harbours"un temel atma töreni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımıyla gerçekleşti. İki ülke arasındaki ekonomik ve kültürel ilişkileri ileriye taşıyacak bir adım atılmış oldu...

STFA Kuveyt'te 486 milyon dolarlık liman projesi aldı!

STFA İnşaat Grubu, Kuveyt'te Liman Genişletme ve Servis Limanları inşaatı ihalesini kazandı. Proje STFA!nın Kuveyt'teki ilk projesi...

STFA İnşaat'ın km.441-ilkler sergisi İstanbul Modern'de!

İstanbul Modern'de 20 Ocak'a kadar devam edecek olan STFA İnşaat Grubu'nun arşivinde yer alan fotoğraf, çizim, plan, dia pozitip 8mm. filmleri sergisi olacak...

Mustafa Karakuş: Saudi Aramco tarafından sözleşme imzalamaya davet edildik!

Libya’daki liman projesi ile 1972 yılında Türkiye’nin yurtdışma açılan ilk müteahhitlik firması olan STFA, yaklaşık 90 milyon liralık alacağı olmasına karşın Libya pazarına yatırımdan vazgeçmedi

İhlas Grubu'nun 3 projesinde teslimler başladı!

 İhlas İnşaat Grubu'nun Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Ispartakule’deki 3 projesinde teslimler başladı.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

İnşaat sektörü ile üniversiteler arasındaki bağ kuvvetlendirildi!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla 6 Eylül Cuma günü STFA İnşaat Grubu ile işbirliği anlaşmaya imza attı.

Recep Çimen kimdir?

STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü Recep Çimen oldu. Peki Recep Çimen kimdir? Recep Çimen hangi işlerde görev aldı?

Recep Çimen, STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü oldu!

11 Temmuz 2019 tarihi itibariyle STFA İnşaat Grubu Genel Müdürlüğü görevine Recep Çimen atandı... 

Saral İnşaat'ın acı günü! Fahira Kara vefat etti!

Saral İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeki Kara'nın annesi Fehime Kara vefat etti. Saral İnşaat Grubu taziye ilanı yayınladı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Uğur Koyunoğlu, STFA İnşaat Grup Başkanı oldu!

STFA İnşaat Grubu Başkanlığı’na atanan Uğur Koyunoğlu, 12 Temmuz 2017 tarihi itibariyle görevine başladı.

Limak İnşaat'ın projeleri 7 milyar doları aştı!

Tamamlanan 100'den fazla projenin toplam değeri 7 milyar doları aşan Limak İnşaat Grubu, Engineering News Record Dergisi'nin yaptığı sıralamalarda dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alıyor.

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.

STFA İnşaat Grubu Haberi

STFA İnşaat Grubu

Kadir Has Üniversitesi, proje konuları sağlamak, sorunlara her düzeyde ortak çözüm geliştirmek, yaz stajları ve mezuniyet sonrası istihdam gibi alanlarda da eğitim süreci içinde ve sonrasında etkin rol üstlenmek amacıyla,STFA İnşaat Grubuile işbirliği anlaşması imzaladı.

“ANLAŞMALAR, YENİLİKÇİ ÇÖZÜM VE TEKNOLOJİLERİN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN ÖNEMLİ”,

Kadir Has Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. A. Metin Ger, “Kadir Has Üniversitesi olarak liisans ve lisansüstü eğitime yönelik ortak tez ve proje çalışmaları gerçekleştirmek, öğrencilerin olabildiğince sahada gerçekleşmekte olan işlerin içinde yer almaları ve bu işlere yönelik tez ve proje benzeri bilimsel ve akademik çalışmalar yapabilmelerine imkan sağlamak için farklı sektörlerle anlaşmalar düzenliyoruz. Yapılan bu anlaşmalar, yenilikçi çözümlerin ve teknolojilerin geliştirilmesi için güncel gelişmelere hakim mühendislerin yetiştirilebilmesine olanak verecek şekilde tasarlanmış ders programlarının uygulamaya konulması...