28 / 03 / 2024

STFA İnşaat izmit projeleri

STFA İnşaat izmit projeleri

STFA İnşaat Grubu olarak başlangıçta köprü ve kazık işleri ile kazanmış olduğumuz deneyimlere yıllar geçtikçe mühendisliğin diğer alanlarına da yönelerek, çeşitli liman, baraj, yol, köprü ve tünel projelerini ekledik...

İnşaat sektörü ile üniversiteler arasındaki bağ kuvvetlendirildi!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla 6 Eylül Cuma günü STFA İnşaat Grubu ile işbirliği anlaşmaya imza attı.

Recep Çimen kimdir?

STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü Recep Çimen oldu. Peki Recep Çimen kimdir? Recep Çimen hangi işlerde görev aldı?

Recep Çimen, STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü oldu!

11 Temmuz 2019 tarihi itibariyle STFA İnşaat Grubu Genel Müdürlüğü görevine Recep Çimen atandı... 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

STFA’dan geleceğin inşaat mühendislerine destek!

STFA; özel bir program ile geleceğin inşaat mühendislerine destek veriyor. İnşaat Mühendisi yetiştirme, geliştirme, işe alma ve yerleştirme programı olarak tasarlanan “Future Engineers”a ilk yılında, farklı üniversitelerden 517 öğrenci başvuru yaptı.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Uğur Koyunoğlu, STFA İnşaat Grup Başkanı oldu!

STFA İnşaat Grubu Başkanlığı’na atanan Uğur Koyunoğlu, 12 Temmuz 2017 tarihi itibariyle görevine başladı.

1988 yılında Kozyatağı STFA Blokları'nda 70 milyon liraya dükkan!

1988 yılında STFA İnşaat'ın Erenköy-Kozyatağı'nda inşa ettirdiği 440 daireli STFA Kozyatağı Konutları'nda bulunan 25 dükkan, büyüklüğüne göre 70 milyon ile 300 milyon lira arasında satılacakmış.

Erşat Hürmüzlü kimdir?

Erşat Hürmüzlü, STFA İnşaat Grubu Yönetim Kurulu üyesi oldu. Peki, Erşat Hürmüzlü kimdir? Erşat Hürmüzlü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erşat Hürmüzlü'nün biyografisi..

STFA İnşaat İzmit Körfezi'nde 3 önemli projeye imza atıyor!

STFA İnşaat Grubu olarak başlangıçta köprü ve kazık işleri ile kazanmış olduğumuz deneyimlere yıllar geçtikçe mühendisliğin diğer alanlarına da yönelerek, çeşitli liman, baraj, yol, köprü ve tünel projelerini ekledik...

İzmit İsmetpaşa Stadı'nın yer teslimi Kumuşoğlu ve Tokal İnşaat'a yapıldı!

Kocaelispor'un İzmit İsmetpaşa Stadı'nın bulunduğu arsa için imzalar 20 Ağustos'ta atılmıştı. Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada yer tesliminin de Kumuşoğlu İnşaat ve Tokal İnşaat'a yapıldığını duyurdu...

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nü inceledi!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri, Türkiye'nin en önemli ulaşım projelerinden biri olan İstanbul-Gebze-Orhangazi İzmir otoyol projesinin Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatına teknik gezi düzenledi.

STFA İnşaat ve Yapı Merkezi Doha Metrosu ihalesini kazandı!

STFA İnşaat ve Yapı Merkezi Doha Metrosu’nun en büyük ayağı olan “Gold Line” bölümünün tünellerini ve istasyonlarını yapacak. Şirketler şimdi de gözünü tüm metro projesinin ray döşeme ve sinyalizasyon işlerine dikti

STFA İnşaat izmit projeleri Haberi

STFA İnşaat izmit projeleri

STFA İnşaat Grubu olarak, kuruluşumuzdan bu yana, 24 ülkede faaliyet sürdürmüş bir şirketiz. Başlangıçta köprü ve kazık işleri ile kazanmış olduğumuz deneyimlere yıllar geçtikçe mühendisliğin diğer alanlarına da yönelerek, çeşitli liman, baraj, yol, köprü ve tünel projelerini ekledik. Bugün faaliyet gösterdiğimiz başlıca ülkelerden Umman, Katar, Suudi Arabistan, Fas, Irak, Kuveyt. Libya, BAE, Türkmenistan, Azerbeycan, Gürcistan ve Türkiye'de başarılı projelere imza atmaya devam ediyoruz. 


Ülkemizde İzmit körfezinde arka arkaya üç önemli projeye imza attık. Bunlar. "İstanbul - İzmir arasını 3.5 saate düşürecek" olan İstanbul-İzmir otoyolu projesinin en önemli kısmı olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü Projesinin detayları aşağıda verilen altyapı ve derin deniz temelleri isleri ile. Kocaeli Yarımca'da faaliyet gösteren DP World Yarımca Konteyner Terminali ve TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi Bölgesi Rıhtım Güçlendirme...