26 / 04 / 2024

Studıo Search Mimarlık adres

Studıo Search Mimarlık adres

Studıo Search Mimarlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Par Studıo Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Par Studıo Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bersu Çelik, Gaye Kepiç ve Metin Halifeoğlu ortaklığında kuruldu.

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Studıo Emart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Emart Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yıldırım ve Mustafa Ceylan ortaklığında kuruldu.

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Dökük ve Hazal Göknur ortaklığında kuruldu.

Studıo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mimarlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah Boumahra tarafından kuruldu.

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gültekin ve Süleyman Özdemir ortaklığında kuruldu.

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Selcan Turan tarafından kuruldu.

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Daka Desıgn Studıo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Daka Desıgn Studıo Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Nur Karaaslan ve Liora Danon ortaklığında kuruldu.

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Selda Canpolat Çam tarafından kuruldu.

Studıo Search Mimarlık adres Haberi

Studıo Search Mimarlık adres

Studıo Search Mimarlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de kuruldu.

Studıo Search Mimarlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye...