26 / 04 / 2024

Şü Dacı

Şü Dacı

Çin açık denizde "yüzer" nükleer santral inşa edebileceğini duyurdu. Deniz kaynaklarından azami derecede faydalanmak istediğini açıklayan Çin, "güvenli ve barışçıl" yollardan nükleer enerji kapasitesini artırmak istediğini belirtiyor.

DACIA’da Eylül Fırsatları! Ödemeyi 2023'e ertele üstelik 1500 TL yakıt kazan. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

DACİA'da fırsatlar birbirini kovalıyor. Dacia Finans'tan kullanılan kredi 2023'e erteleniyor. Ayrıca 1500 TL yakıt hediyesi de ek olarak sunuluyor. 1 yıl uzatılmış garanti ve periyodik bakım paketleri de kampanya kapsamında. İşte DACİA fırsatları

İstanbul Gıda Toptancıları'ndan Kanal İstanbul açıklaması! 

 İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği Başkanı Mustafa Karlı, Kanal İstanbul'un gıdacılara değer katacağını dile getirerek projenin açılışı için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

Kahramankazan'da 11.7 milyon TL'ye icradan satılık pasta atölyesi!

Kahramankazan İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İli, Kahramankazan İlçesi, Saray Mahallesi Gıdacılar caddesine çepheli 3664 ada 4 parseldeki pasta atölyesini 11 milyon 175 bin 189 TL'ye icradan satıyor...

Dac Realty Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Şirketi kuruldu!

Dac Realty Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Soichiro Masuoka tarafından kuruldu.

Gölcük'teki dere yatağına yüzlerce konut inşa edildi!

Çevre Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Sait Ağdacı, Gölcük'te incelemelerde bulundu. Ağdacı, dere yatağı bölgesinde inşa edilen konutların risk taşıdığını vurguladı.

Dac Emlak İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dac Emlak İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Foğan Günay, Cemal Canlı ve Ali Günay imzasıyla kuruldu.

Çin, açık denizde nükleer santral inşa edecek!

Çin Atom Enerjileri Kurumu Genel Müdürü Şü Dacı, düzenlediği basın toplantısında, açık denizde nükleer santral inşasının "dikkatli ve bilimsel" değerlendirme süreci sonrası hayata geçirilebileceğini söyledi.

Dac Yapı Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dac Yapı Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Adem Yılmaz, İbrahim Çelik, Özlem Açıkgüz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ekim'de Kağıthane'de kuruldu.

Akif Ekici: Gaziantep'te AVM’ler şehir dışında olacak!

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, Ticaret Borsası, GATEM Toptan Gıdacılar Sitesi, Fıstıkçılar Sitesi, Sebze Hali, Nakliyatçılar Sitesi ve Şire Hanı Sitesi esnafı ile bir araya geldi...

Bartın Valisi Çınar Ağdacı İlkokulu'nun inşaatını inceledi!

Bartın Valisi Ali Çınar yapımına 16 Eylül 2013 tarihinde başlanan Ağdacı İlkokul inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkili ve görevlileri tarafından, Vali Ali Çınar’a 8 derslikli ilkokul inşaatının yüzde 70'inin tamamlandığı bilgisi verild

Bolu Çimento fabrika adreslerini yayınladı!

Bolu Çimento Sanayii A.Ş, Ankara ve Zonguldak'taki üretim tesislerinin adres ve iletişim bilgilerini yayınladı. Buna göre Bolu Çimento Ankara Şubesi Saray Mahallesi Gıdacılar Caddesi No: 23 Kazan/Ankara adresinde bulunuyor...

Bartın Ağdacı İlkokulu'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Bartın Valisi Ali Çınar, Ağustos ayında ihale edilen ve Eylül ayında yapımına başlanan Ağdacı İlkokulu inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatın yaz aylarında tamamlanarak okulun 2014-2015 eğitim-öğretim yılında hizmete açılması hedefleniyor...

Şü Dacı Haberi

Şü Dacı

Çin Atom Enerjileri Kurumu Genel Müdürü Şü Dacı açık denizde yüzer nükleer santral inşasının "dikkatli ve bilimsel" değerlendirme süreci sonrası hayata geçirilebileceğini söyledi.

Dünyanın en çok enerji tüketen ülkesi olan Çin başta hava kirliliği olmak üzere ciddi çevre sorunları yaşıyor.

Çinli yetkili ülkenin "güvenli ve barışçıl" yollardan nükleer enerji kapasitesini artırması gerektiğini vurgulayarak, deniz kaynaklarından azami derecede yararlanılmasının önemine vurgu yaptı.

Çin'in toplam 28.3 milyon gigavat enerji üretim kapasitesine sahip aktif 30 nükleer santrali bulunuyor.

Ülkede toplam 26.7 gigavat kapasiteli 24 yeni nükleer santralin inşası ise devam ediliyor.

Çin, 2020 enerji hedefini tutturmak için de geçtiğimiz yıl 8 nükleer santralin inşa edilmesine yeşil ışık...