18 / 04 / 2024

su kanalları kiremit

su kanalları kiremit

Son dönemde rezidans ve çok katlı binaların artması nedeniyle hane başına düşen kiremit kullanımı yüzde 20 azaldı. Kiremit artık villa, lüks konut ve dekorasyonlarda kullanılıyor.

Kılıçoğlu Mikrokil Kiremit ile uzun ömürlü çatılar!

Bu yıl 90. kuruluş yılını kutlayan Kılıçoğlu, Mikrokil Kiremit üretiyor. Kılıçoğlu kiremitleri standartların çok üzerinde su geçirmezlik özelliğini de içinde barındırıyor.

Gaziosmanpaşa Venezia Mega güncel fiyat listesi 2017!

Aşıklar kenti Venedik’teki su kanallarından esinlenerek tasarlanan Venezia Mega Kiptaş projesindesıfır faizle 5 yıl, 0,45 faizle 10 yıl, 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Çin, 303 dev projeyle ekonomisini şahlandıracak!

Çin ekonomisini şaha kaldırmak için 303 projeyi hayata geçireceğini duyurdu. Çin 3 yıl içerisinde yeni karayolları, demiryolları, havalimanları, tramvay hatları ve su kanalları inşa etmek amacıyla 724 milyar dolar ayırdığını duyurdu.

Zonguldak Ereğli'deki Kepez Dağ Evleri yolu onarıldı!

DSİ tarafından yapılan ve inşası süren Süleymanbeyler Mevkii’ndeki Arıtma Tesisi’nden, Ereğli’ye su verilmesi projesi kapsamında su hattı geçirilen ve bu nedenle bozulan Kepez Dağ Evleri yolu onarıldı, su kanalları yapım işi tamamlandı.

ACO Polimer Beton Kanalları yüksek dayanım özelliğiyle dikkat çekiyor!

ACO’nun dış yüzeylerin su drenajı için geliştirdiği Polimer Beton Kanalları, ürünlerin kolay taşınabilmesi ve hızlı montaj edilebilmesi zaman ve işçilikten, yüksek dayanım özelliği ise bakım maliyetlerinden tasarruf sağlıyor.

Domaniç'te köylüler imece ile halı saha inşa ediyor!

Domaniç ilçesinde, daha önce "imece" usulüyle okul, cami, su kanalları inşa eden Muratlı köylüleri, aynı yöntemle şimdi de halı saha yapıyor.

Erzurum'daki altyapı çalışmaları 2018'de tamamen bitecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: “Sokaklarımızda çok daha yoğun bir şekilde su boruları, atık su kanalları döşeniyor. Yağmur suyu kanalları yapılıyor. Hedefimiz 2018’in sonunda bu şehrin alt yapısını tamamen tamamlamaktır” dedi.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi'nin altyapısı yenileniyor!

Çekmeköy Belediyesi'nin Ekşioğlu Mahallesi'nde başlattığı altyapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yenileme çalışmalarında, gelecekteki nüfus yoğunluğu göz önüne alınarak uzun vadeli planlama yapıldı ve atık su kanalları yenilendi.

1984 yılında Büyükçekmece Barajı'nın temeli atılmış!

1984 yılında Büyükçekmece Barajı'nın temeli Turgut Özal tarafından atılmış. 21 ay sonra su alımına başlanması hedeflenen baraj yapımına, su kanallarıyla birlikte 8 milyar lira harcanacakmış.

Unigarden Sakarya'da 1+1'ler 95 bin liradan!

Unigarden projesinde basketbol futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark ve güvenlik bulunuyor...

Bioksit Kiremit sektöre çağ atlatıyor!

Bioksit Kiremit; daha koyu rengi, daha iyi ses, su ve ısı yalıtımı sunan çevreci özellikleriyle modern ve geleneksel tüm mimari tarzlarına hitap ederek, yapı sektörüne alternatifi olmayan bir ürün olarak giriş yaptı.

Manyas'ta evleri su bastı!

Balıkesir'de etkili olan yağış nedeniyle Manyas-Gönen karayolu kıyısındaki tahliye kanallarının suyun tahliyesinde yetersiz kalması üzerine Manyas'ın Akçaova Mahallesi'nde bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Ani harabelerinin yeraltı gizemi çözüldü!

Kars’a 45 kilometre mesafede, Ermenistan sınırının sıfır noktasında bulunan beş bin yıllık Ani harabelerinin yeraltı sırları ortaya çıkarıldı. Sezai Yazıcı,su kanalları, keşfedilmemiş keşiş hücreleri, meditasyon odalarının ortaya çıkarıldığını söyledi.

su kanalları kiremit Haberi

su kanalları kiremit

Kiremit satışları bu yıl nisan ayından itibaren yüzde 20 oranında geriledi. Çok katlı binalar nedeniyle konut başına düşen kiremit tüketiminin azaldığını ifade eden Eskişehir Sanayi Odası Başkanı ve Kılıçoğlu Kiremit Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, "Eskiden yapılan evler çok fazla daireden oluşmazdı. Yeni binalar çok yüksek olduğu için konut başına düşen kiremit kullanımı yüzde 20 azaldı" dedi.


Yap-satçılar ve TOKİ'nin çok katlı binalar inşa etmeye başladığını ifade eden Özaydemir, bu yapılarda deprem korkusu nedeniyle daha hafif olan cam ya da metal çatılar kullanıldığını söyledi.


Talep lüks konutlardan geliyor


Özaydemir, "Lüks konutlar ve villalarda kiremit tercih ediliyor" dedi. Yeni gayrimenkul yatırımlarıyla birlikte lüks adı...