27 / 04 / 2024

su ve güneşten enerji üretimi

su ve güneşten enerji üretimi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Stockholm Vartaverkent'te alternatif enerji üretimi yapan bir şirkette incelemelerde bulundu. Başbakan Erdoğan, alternatif enerji sistemleriyle yakından ilgilendi, bir de talimat verdi...

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Fabrikalar rüzgar ve güneş enerjisine odaklandı! Kendini 2 yılda amorti ediyor!

Fabrikaların yeni gözdesi rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları oldu. Üretilen enerjiyi satarak iki senede kendini amorti etmesi de fabrika sahiplerini cezbeden detaylar arasında yer alıyor.

Apartman, site, villa çatılarında güneş doğacak! EPDK açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), güneşten elektrik üretimi kapasite sınırını 10 kW’den 25 kW’ye çıkardı. Apartman, site, villa gibi alanlarda vergi, gümrük ve 4. bölge teşviğiyle üretimin yaygınlaştırılmasının önü açıldı.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Büyük İstanbul depremi için su ve gıda uyarısı!

Hazırlanan rapora göre, mega kent İstanbul'da 7'den büyük deprem olması halinde içme suyu şebekesinin çökmesiyle beraber 8.7 milyon kişiye 'acil su ve gıda arzı' gerekecek.

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ulusu ve Zafer Boy ortaklığında kuruldu.

Susuz ve Güneş İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Susuz ve Güneş İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Mesher Güneş ve Şakir Susuz ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bergama Örlemiş Köyü Rüzgar ve Güneş santrali imar planı askıda!

İzmir Bergama ilçesine bağlı Örlemiş Köyü Rüzgar ve Güneş Enerji Santralleri amacıyla hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Ve Güneşli ödeme planı!

Toplam 214 adet daireden meydana gelen Ve Güneşli projesinde son 52 daire kaldı. Proje İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. İşte Ve Güneşli ödeme planı...

DYO ile evinizi güneşten ilham alan renklerle baştan yaratın!

Yaz aylarının dinamizmini evlerinize taşımaya hazır mısınız? Siz de tüm doğanın uyanışına şahit olduğumuz bu günlerde evlerinizi güneşten ilham alan renklerle baştan yaratın. Yaşam alanlarınıza yazın enerjisini DYO kartelasındaki sıcak renklerle taşıyın.

İstanbul'a güneş enerji santralleri inşa edilecek!

Günde ortalama 3 milyon metreküp su tüketen İstanbul'da su kaynakları güneş enerjisi santralleriyle korunacak. Melen, Istrancalar ve Darlıkta enerji ölçüm işi ihale edildi.

su ve güneşten enerji üretimi Haberi

su ve güneşten enerji üretimi


İsveç'te temaslarda bulunan Başbakan Erdoğan, alternatif enerji sistemleriyle yakından ilgilendi, bir de talimat verdi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Stockholm Vartaverkent'te alternatif enerji üretimi yapan bir şirkette incelemelerde bulundu.


İNCELEYİP TALİMATI VERDİ

Başbakan Erdoğan, Stockholm'deki temasları kapsamında, Fortum Enerji şirketinin tesislerini gezdi. Fortum Enerji şirketinde bio yakıt, ağaç ürünleri, şehir atıkları, dalga gücü, su ve güneşten enerji üretimine ilişkin şirket yetkililerinden brifing alan Başbakan Erdoğan, dalga gücü, ağaçtan enerji üretimi ve evsel çöp atıklarından beton üretimiyle ilgilendi. Sistemi yakından inceleyen Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a projeyle ilgili talimat verdi.


İSVEÇ İDDİALI

Ülkede kurulu hidroelektrik santralinin tahliye kanallarının uydu bağlantısı ile açılmasını izleyen Başbakan Erdoğan, dere yatağındaki insansız kamerayla suyun yükselişini izledi. İsveç'in iddialı olduğu teknolojileri uygulayan şirket, Stockholm'un bir bölümünün ısıtma ve...