20 / 04 / 2024

şua inşaat fikirtepe projesi

şua inşaat fikirtepe projesi

Elite Concept’in Amerikan ve kapalı mutfak alternatifleri bulunan 2 oda 1 salon dairelerinde yüzde 30 peşinat ve banka kredisiz 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor...

Şua İnşaat Fikirtepe ve Kartal'da kentsel dönüşüm yapacak!

İlk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak Şua İnşaat, Göztepe Merdivenköy ve Alaşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu iki proje de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek.

Şua İnşaat Fikirtepe projesi, Kadıköy'ün en iddialı projesi!

İlk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak Şua İnşaat, Göztepe Merdivenköy ve Alaşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu iki proje de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek.

Şua İnşaat Fikirtepe Evleri lansmanı!

Toplam 24 bin metrekare alanda hayata geçirilecek olan proje Şua İnşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek. Şua İnşaat Fikirtepe Evleri lansmanı Kasım ayında yapılması planlanıyor.

Fikirtepe Şua İnşaat Konutları iletişim!

İçerisinde konut ve ticaret alanları olacak olan projenin 4 bin 500 metrekare ticaret alanı bulunacak. Fikirtepe Şua İnşaat Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 782 olarak belirlendi.

Şua İnşaat Fikirtepe Evleri satılık!

Yaklaşık 800 konut ve 4 bin 500 metrekare ticaret alanının bulunması planlanan projede Şua İnşaat imzasıyla yükseliyor. Şua İnşaat Fikirtepe Evleri satılık daireler İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de yükselecek.

Fikirtepe Şua İnşaat Evleri iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de yükselecek projede 4 bin 500 metrekare ticaret alanı yer alıyor. Fikirtepe Şua İnşaat Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 782 olarak belirlendi.

Şua İnşaat Fikirtepe Projesi!

Yaklaşık 800 konut ve 4 bin 500 metrekare ticaret alanının olacağı proje kentsel dönüşüm projesi olarak yüksleecek. Şua İnşaat Fikirtepe Projesi 24 bin metrekare alanda hayata geçirilecek.

Şua İnşaat Fikirtepe projesi için ön talep topluyor!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüme giren Şua İnşaat, yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Şua İnşaat Fikirtepe projesinde yaklaşık 800 konut ve 4 bin 500 metrekare ticaret alanı olacak.

Şua İnşaat Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi başladı!

İSTANBUL'un her iki yakasında da yatırımcılarına yüzde 100 kazandıran nitelikli konutlar inşa eden Şua İnşaat, 2016 yılında 4 ayrı semtte 4 proje ile yükselişini sürdürecek.

Şua İnşaat Fikirtepe projesinin lansmanı Kasım'da yapılacak!

Şua İnşaat Fikirtepe’de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceği projesi için bölgede yıkım çalışmalarını başlattı. Ahmet Sarıcalı, “Projemiz 754 konut ve 4 bin 500 metrekare ticari alandan oluşuyor. Kasım’da ruhsatla birlikte lanse etmeyi planlıyoru

Şua İnşaat Fikirtepe'de niteliksiz yapıları yıkıyor!

Bugüne dek hayata geçirdiği projelerle markalı konut sektöründe özel bir yer edinen Şua İnşaat, Anadolu Yakası’nda geliştirdiği nitelikli projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Şua İnşaat Fikirtepe projesinde yıkımlar başladı!

Şua İnşaat, Anadolu Yakası’nda geliştirdiği nitelikli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Şua İnşaat Fikirtepe’de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceği projesi için bölgede yıkım çalışmalarını başlattı.

Şua İnşaat'ın Fikirtepe ve Kartal projelerinde inşaat başlıyor!

ŞUA inşaat,Fikirtepe ve Kartal'da konumlandırdığı iki projede inşa çalışmalarına başlayacak. Şua inşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı, yeni projelerle birlikte Anadolu yakasına 3 milyar TL'lik değer katacaklarını söyledi.

Şua İnşaat Fikirtepe projesi Mayıs'ta satışa sunulacak!

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı, Fikirtepe Projesi'nin iddialı projelerden biri olduğunu ifade ederek, 3 blok yükselecek projelerde az sayıda olmak üzere 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 yaklaşık 750 konutun yer alacağını söyledi.

Şua İnşaat Elite Garden'da son 5 villa! 1 ay sonra teslim!

Şua İnşaat imzası ile inşa edilen Elite Garden'da son 5 villanın satışı devam ediyor. Elite Garden projesinin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Şua İnşaat'tan 4 yeni proje!

Şua İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine bu yıl da devam edecek. Şirket, içinde 3 bin 500 konutun olacağı 4 yeni projeyi hayata geçirecek. Projelerden 2'sine bu yıl içinde başlanacak. 

Şua İnşaat’tan sürdürülebilir geleceğe destek!

Şua İnşaat, yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağladığı projeleri ile sürdürülebilir bir geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.

Şua İnşaat'tan 2021’de iki yeni proje geliyor!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, 2020 yılını masaya yatırarak şirketin 2021 planlarını ve gayrimenkul sektörü trendleriyle ilgili tahminlerini anlattı.

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Şua İnşaat Elite Concept ile yüksek tasarruf imkanı sağlıyor! 

İnşaat sektörünün öne çıkan firmalarından Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçen Elite Concept ile gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor. Proje, akıllı telefon ya da tabletlerle internet üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev ile hayatı kolaylaştıracak.

Şua İnşaat'tan Elite Concept projesinde yeni konut kredisi paketine destek!

Şua İnşaat, kamu bankaları öncülüğünde başlatılan 0,64 faiz oranlı konut kredisi kampanyasına Anadolu yakasının yeni gözdesi Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ve yaşamın başladığı Elite Concept projesi ile destek veriyor...

İnşaat sektöründe kalıcı teşviklere ihtiyaç var! 

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, koronavirüs salgınının inşaat sektörüne etkisini değerlendirdi. Kaya, inşaat sektöründe kalıcı teşviklere ihtiyaç olduğunu belirtti...

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

Şua İnşaat'tan kişiye özel ödeme planı!

Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept projesinde hemen teslim imkanıyla kişiye özel ödeme planıyla 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Şua İnşaat'tan çevre hassasiyeti yüksek proje!

Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elite Concept projesinde kullanılan  akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti sayesinde yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanması hedefleniyor.

şua inşaat fikirtepe projesi Haberi

şua inşaat fikirtepe projesi

Şua İnşaat'ın Fikirtepe'de hayata geçirdiği Elite Concept projesinde, hem yatırımlık hem de oturumluk 2+1 dairelerin büyüklükleri 97 ila 140 metrekare arasında değişiyor. 2+1 dairelerin açık ve kapalı mutfak alternatifleri de bulunuyor. Amerikan mutfaklı 2+1’ler 962 bin TL’den, kapalı mutfaklı 2+1’ler ise 1 milyon 554 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İki blokta teslimler başladı

Elite Concept Fikirtepe projesi 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Projede kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor.

Elite Concept projesi konum olarak Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur...