27 / 04 / 2024

Suat Dolu fu gayrimenkul

Suat Dolu fu gayrimenkul

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Suat Dolu kimdir? Suat Dolu hangi işlerde görev aldı?

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Eyüpsultan'da korku dolu anlar! 3 gecekondu boşaltıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan İlçesi'nde 3 gecekondu acil şekilde boşaltıldı. Zemininde çökme meydana gelen bölgede panik dolu anlar yaşandı.

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Fu Idealife nerede? Fu Idealife fiyat listesi!

Fu Idealife nerede sorusunun yanıtı ve Fu Idealife fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede lansmana özel bazı ayrıcalıklar sunuluyor.

Fu Idealife'ta satışlar başladı! Lansmana özel yüzde 40 vade 3 ay taksit fırsatıyla!

Fu Yapı tarafından hayata geçirilen Fu Idealife projesi 124 daire ile 8 bloktan oluşuyor. Proje 17 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. Fu Idealife'ta satışlar başladı! Lansmana özel  yüzde 40 vade 3 ay taksit fırsatıyla satışa sunuldu.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Ataş tarafından kuruldu.

Suat Sarı'dan İstanbul Havalimanı Metrosu açıklaması!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi ve ulaşım uzmanı Dr. Suat Sarı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın İstanbul’da yeni havalimanı için inşa ettiği metro hatlarının yaklaşık 1.5 milyar dolarlık israfa neden olduğunu ileri sürdü. 

Suat Sarı'dan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Trafik ve Ulaşım Komisyonu Üyesi Dr. Suat Sarı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Kirasını 1 senedir ödemeyen eski futbolcu Suat Kaya mahkemelik oldu!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Suat Kaya'nın başı bir süredir kira nedeniyle dertte. Ankara Ulus'taki evinin kirasını 2020 yılının Nisan ayından beri ödemeyen Kaya ev sahibi tarafından mahkemeye verildi. 

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 bin TL srmaye bedeli ile Muhammed İkbal Eminoğlu tarafından kuruldu.

Suat Dolu fu gayrimenkul Haberi

Suat Dolu fu gayrimenkul

Suat Dolu, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Malzeme ve Metalurji Mühendisliği mezunu. Ayrıca İ.D. Bilkent Üniversitesi’nden MBA yüksek lisans derecesine sahip olan Dolu, Türkiye’nin başarılı ve köklü üniversitelerinde geçen eğitim hayatının ardından 2000 yılında PriceWaterhouseCoopers'ta çalışma hayatına başladı.


Dolu, 12 yıl boyunca çeşitli görev, sorumluluk ve projelerde yer alarak, üst düzey yönetici olarak çalışmıştı.


2012-2016 yılları arasında da Sarl Sofibay şirketinde yönetici-ortak olarak görev almıştır. FU Gayrimenkul’de Operasyon, Bilgi Teknolojileri, Süreç Yönetimi ve Proje Yönetimi alanlarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine başladı.


Evli ve bir kız çocuk babası olan Dolu, tenis, dalış ve motor sporları ile yakından ilgileniyor.



Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı...