25 / 04 / 2024

sudan turizm şehri

sudan turizm şehri

Tin, Madencilik Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve Sudan Merkez Bankasınd  temaslarda bulundu.

Kiracılara şimdi de tahliye taahhüdü dayatması!

Turizm şehri Antalya'da mülk sahipleri, son zamanlarda gündemden düşmeyen kiraların fahiş oranda artması sebebiyle kiracılara tahliye taahhütnamesini zorunlu tutuyor. 

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Antalya’da gayrimenkul fiyatları yüzde 60 arttı!

Türkiye’nin 5. büyük şehri ve en önemli turizm şehri olan Antalya’da gayrimenkul fiyatları yüzde 60 arttı...

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taneri ve Hilal Aydın tarafından kuruldu.

Sarıyer'in mülkiyet sorunu çözülecek!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar yaptığı açıklamada,“İmar Barışı adımıyla mülkiyet sorunu bitecek. Sarıyerli Sarıyer’de yaşayacak. Sarıyer ticaret ve turizm şehri olacak” dedi. 

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sudan'a 'turizm yatırımına destek' çağrısı!

Sudan Kültür, Turizm ve Tarihi Eserlerden Sorumlu Devlet Bakanı Sümeyye İdris,'turizm yatırımına destek' çağrısında bulundu.

Eski Van Şehri Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Van'da DAP, DAKA ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Eski Van Şehri Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi...

Türk iş adamları Sudan'da turizm şehri kuracak!

Tin, Madencilik Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve Sudan Merkez Bankasınd  temaslarda bulundu.

Sevakin Adası ortaklığı bir turizm yatırımı!

Sudan Turizm Bakanı Muhammed Ebu Zeyd Mustafa, Türkiye ve Sudan arasındaki Sevakin Adası konusundaki ortaklığın, "turizm yatırımlarını geliştirme" programından ibaret olduğunu açıkladı. 

Ağaoğlu, Hong Konglu ve Çinlilerle Bodrum'da proje yapacak!

Ali Ağaoğlu; “Bodrum’daki 12 Milyon metrekarelik büyük arazimizin üzerinde Hong Konglu ve Çinli Yatırımcılar ile 12 ay yaşayacak bir turizm şehri yapmak için görüşüyoruz. Hong Kong ve Çin’in en büyük yatırımcıları ile bir haftadır görüşmeler sürüyor. Ön protokol imzalandı." dedi.

Odesa'da yeni havalimanı terminal binası hizmete açıldı!

2 Eylül tarihinde Ukrayna'nın en önemli turizm şehri Odesa'da yeni havalimanı terminal binası Türk Hava Yolları seferiyle hizmete açıldı...

sudan turizm şehri Haberi

sudan turizm şehri

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türk iş  adamlarının Sudan'ın Kızıldeniz Eyaleti'nde turizm şehri kuracağını açıkladı. Sudan'a beraberindeki iş adamı heyetiyle 5 günlük bir ziyaret için  gelen Tin, turizm şehri için  Maliye Bakanlığı ve Sudan Merkez Bankasınd  temaslarda bulundu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Tin,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sudan için koyduğu 2 milyar dolarlık  ticaret hacmi hedefini yakalaya çalıştıklarını dile getirdi.

Türk iş adamlarının Port Sudan'da turizm şehri kuracağını açıklayan Tin,  konu hakkında şunları söyledi;

"Kızıldeniz Valisi ile yapılan görüşmeler sonunda, Port Sudan  bölgesine 10 bin kişinin yaşayacağı turizm şehri kurulması kararlaştırıldı. Bu  yapılacak şehir Sudan'da bir ilk olacak. Modern şekilde planlanacak ve Sudan'ın  dünyaya tanıtımını sağlayacak. Görseli, yapısı Türk mimar ve mühendisleri  tarafından yapılacak. Yaklaşık 250 milyon dolarlık bir...