27 / 04 / 2024

Süha Güçsav kimdir

Süha Güçsav kimdir

Akfen Holding Üst Yöneticisi (CEO) Süha Güçsav Türkiye 'nin dış fonlarla masaya oturması gerektiğini ama yabancı yatırımcının masaya oturması için öncelikle büyüme görmesi gerekiyor.

Singapur’dan yatırım atağı!

AKFEN CEO’su Süha Güçsav, 350 milyar dolarlık ekonomiye sahip Singapur’a yurtdışında yatırım yeri arayan IE Singapur’un onursal iş temsilcisi seçildi. Güçsav yeni görevinde Singapurluların yatırımlarını Türkiye’ye yönlendirecek.

Akfen GYO'nun net aktif değeri 981,3 milyon TL’ye ulaştı!

Ekonomik şehir otelciliği konsepti ile Türkiye’de bir ilki hayata geçiren Akfen GYO 2014 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. 31 Mart 2014 itibariyle şirketin net aktif değeri 981,3 milyon TL olarak gerçekleşti.

Süha Güçsav: Bu yılda tüm altyapı yatırım fırsatlarını izliyoruz!

Akfen Holding CEO'su Süha Güçsav, Türkiye'nin en büyük altyapı yatırım holdinglerinden 7 biri olarak 2014 yılında da altyapı sektörünün her alanında gerçekleşebilecek yatırım fırsatlarını değerlendirmeyi planladıklarını belirtti...

Akfen GYO'nun net aktif değeri 950 milyon TL!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav "Otel kira gelirlerimiz 2013 Eylül itibarıyla 2012 yılının aynı dönemine göre yüzde 31 artarak 41 milyon TL oldu" dedi.

Akfen GYO'nun değeri 950 milyon TL!

Süha Güçsav, "Otel kira gelirlerimiz Eylül ayı itibarıyla 2012 yılının aynı dönemine göre yüzde 31 artarak 41 milyon TL oldu. Şirketin net aktif değeri ise 30 Eylül 2013 itibariyle 950 milyon TL olarak gerçekleşti" dedi.

Süha Güçsav: Kurdaki yükseliş turizmi olumlu etkileyecek!

Karaköy 'de 5 yıldızlı otel açmak için kolları sıvayan Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) CEO 'su Süha Güçsav, kurdaki yükselişin turizmi olumlu etkileyeceğini dile getirdi...

Süha Güçsav: Akfen büyümeye devam edecek!

Süha Güçsav, 1 Ocak-30 Haziran 2013 döneminde portföyünde 5 hidroelektrik santrali bulunan İdeal Enerji’nin Alman Yatırım Fonu Aquila’ya satışının karlılığın artmasında katkısı olduğunu belirterek bu satıştan 30,7 milyon TL kâr elde ettiklerini söyledi...

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Akfen'in yeni CEO'su Selim Akın oldu!

Akfen'in genel müdürü (CEO) İbrahim Süha Güçsav emekli oldu ve bu nedenle görevinden ayrıldı.  Güçsav'ın koltuğuna Selim Akın oturuyor....

Hamdi Akın yeniden Akfen GYO'nun yönetim kurulu başkanı oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Hamdi Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise İbrahim Süha Güçsav oldu...

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Akfen GYO'nun Başkanı yine İbrahim Süha Güçsav oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olarak İbrahim Süha Güçsav seçildi...

Mimar Ülkem Güçsav'ın 20 milyon lira borçla ABD'ye kaçtı iddiası!

Akfen Holding'in CEO'su Süha Güçsav'ın geçen hafta boşandığı eşi Ülkem Güçsav'ın ABD'ye kaçtığı iddia ediliyor. Ünlülerin dekoratörü olarak tanınan Ülkem Güçsav'ın ABD'ye kaçışının arkasında ise 20 milyon liralık borç olduğu belirtiliyor. 

Ülkem Güçsav kimdir?

Akfen Holding’in CEO’su Süha Güçsav'ın eski eşi Mimar Ülkem Güçsav kimdir? 

Almila Gözen kimdir?

Dünyaca ünlü Sotheby’s International Realty’nin uzmanlarından biri olarak hizmet veren Almila Gözen kimdir? Almila Gözen, ne zamandan beri emlak sektöründe hizmet veriyor?

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

Süha Güçsav kimdir Haberi

Süha Güçsav kimdir

Akfen Holding Üst Yöneticisi (CEO) Süha Güçsav Türkiye'nin yüksek enflasyonu anlatabileceğini, faizi savunabileceğini, dış ticaret açığının nasıl giderileceği konusunda öngörülerde bulunabileceğini, ama bütün bunları anlatabilmesi için dış fonlarla masaya oturması gerektiğini belirterek, ''O yabancı yatırımcının da masaya oturması için öncelikle büyüme görmesi gerekiyor'' dedi. Güçsav, 2014 yılının ABD'deki iyileşme, bu iyileşmenin gelişmekte olan ülkeler üzerinde oluşturduğu kısa ve orta dönemli negatif ayrışma, Çin'deki yavaşlama ve kendi içindeki siyasi tartışmaları ile oldukça dalgalı bir seyirde geçtiğini kaydetti.


Yatırımcının iştahı atacak mı?

Güçsav, faizlerin düşmesinin tabii olarak yatırımcı iştahını artıracağını dile getirerek, Türkiye'nin faizleri düşürememesinin sebebinn cari açık, enflasyon hedefleri ve kur baskısından kaynaklandığını, dolayısıyla bunların dengede tutulması gerektiğini belirtti. Büyümedeki öngörülebilirliğin enflasyon, dış ticaret açığındaki problem ve kur baskıları gözetilerek yapılması gerektiğini...