26 / 04 / 2024

Süheyl Batum Kanal İstanbul

Süheyl Batum Kanal İstanbul

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Süheyl Batum, Yeni Şafak gazetesinin çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul haberine yanıt verdi.   

Kanal İstanbul için üst mahkemeye de iptal çağrısı: 7 etaplık projenin ilk 3 etabı iptal edildi!

Şehir Plancısı Pelin Pınar Giritlioğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve iptal kararının olumlu olduğuna, üst mahkemeden de aynı kararı beklediklerine de dikkat çekti.

Kanal İstanbul konutlar için 2 milyar 157 milyon liralık sözleşme!

Kanal İstanbul manzaralı konutları için dev bir sözleşmeye imza attı. İşte detaylar!

Lonca Grup İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lonca Grup İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Erikli, Kenan Gözeten ve Süheyl Sencer Çekmegil ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut geliyor! Dev projeler için ÇED süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut için düğmeye bastı. Toplamda 5 etaplık projenin 4. ve 5. etapları için ÇED süreci başlatıldı. 

Kanal İstanbul projesinde kritik ‘Montrö’ ayrıntısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İstanbul Planlama Ajansı tarafından “Türkiye'nin Ulusal Güvenliği Açısından Kanal İstanbul ve Taşıdığı Riskler” başlıklı bir bilgi notu açıklandı ve notta Kanal İstanbul projesinin detaylarına değinildi.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul uyarısı: Bu büyük bir tehdit!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada İstanbul'u bekleyen en büyük sorunlardan birinin çılgın proje olarak bilinen “Kanal İstanbul” olduğunu söyledi.

Kanal İstanbul'un tapu sürecinde son durum ne?

Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilmesi öngörülen Yenişehir için start verilen tapu sürecinde itirazlara tanınan süre sona erdi. 

İnşaat Mühendisi Süheyl Akman vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Malzemesi Ana Bilim Dali Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl Akman hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul değerlendirmesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Unkapanı Yağmursuyu Tüneli çalışmalarını incelediği sırada gazetecilerin Kanal İstanbul Projesine dair yönelttiği sorularını cevapladı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Kanal İstanbul'da tapu süreci kitlendi iddiası!

Kanal İstanbul projesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan tapu sürecinin; bürokratlar imza atmadığı için kilitlendiği ileri sürülüyor. 

Kanal İstanbul boğazın trafik yükünü azaltacak!

2022 bütçesiyle ilgili eleştirilere yanıt veren, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay  Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik de değerlendirmelerde bulundu. 

Muhalefetin Kanal İstanbul'a karşı olmasının sebebi ne?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında muhalefetin Kanal İstanbul Projesi'ne neden karşı olduğu sorusunun yanıtını kaleme aldı. 

Süheyl Batum Kanal İstanbul Haberi

Süheyl Batum Kanal İstanbul

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Süheyl Batum, Yeni Şafak gazetesinin Kanal İstanbul'la ilgili haberine cevap verdi.   

Yeni Şafak gazetesinin haberinde “Kanal İstanbul güzergahından arsa alan CHP'li milletvekillerinin bir kısmına ulaştı. CHP genel başkan eski yardımcısı ve milletvekili Süheyl Batum ile CHP PM eski üyesi ve milletvekili Hurşit Güneş'in bölgede gayrimenkul yatırımları var. CHP'li vekillerin bölgedeki mal varlığı listesinde, toplam 12 adet gayrimenkulle CHP'li Batum 1. sırada yer alıyor” ifadelerine yer verildi.

Odatv'de yer alan habere göre, bölgedeki arsaların babasının vefatıyla kendisine ve kardeşine kaldığını belirten Süheyl Batum, Kanal İstanbul’a karşı ailece dilekçe verdiklerini söyleyip bahse konu olan topraklarda babası gibi tarım yapmaya devam ettiğini de söyledi.

“BU HABER ÇIKINCA VE REDDEDİLMESİ MÜMKÜN OLMAYINCA…”

Süheyl Batum, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında...