28 / 03 / 2024

Sukent Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adres 

Sukent Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adres 

Sukent Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sukent Uğur tarafından kuruldu.

Sukent Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sukent Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sukent Uğur tarafından kuruldu.

Pim Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pim Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Mert Zabıtçı tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat' ta İstanbul, Beşiktaş, A.Adnan Saygun Caddesi' nde kuruldu.

AKEM Gayrimenkul Danışmanlık kurucusu Hasan Murat Çelikel kimdir?

Gayrimenkul yatırım danışmanlığı sektörünün önde gelen isimlerinden Hasan Murat Çelikel, 1990 yılında AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje şirketini kurarak, gayrimenkul alım-satım -kiralama, proje geliştirme konularında danışmanlık yapmaktadır.

Biyamed İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlık Genel Pazar.ve Dış Tic. Ltd.Şti.İstanbul Abu Ali Şubesi açıldı!

Biyamed İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlık Genel Pazar.ve Dış Tic. Ltd.Şti.İstanbul Abu Ali Şubesi, H.Dahham Welı Jumaah Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Fatih'te açıldı.

Mint Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mint Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi, Caner Geban tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi' nde kuruldu.

Halef Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halef Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Halef ve Ahmet Halef ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Abdülhak Hamit Caddesi'nde kuruldu.

Alistana İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alistana İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Adil Köseoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Serdar Osman İlkhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 1 Şubat'ta Ataşehir'de kuruldu.

SLS Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLS Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Levent Suat Selçuk tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi, Sabah Sokak'ta kuruldu.

Arma Properties Gayrimenkul Danışmanlık ve İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arma Properties Gayrimenkul Danışmanlık ve İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi, Oktay Ercan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ömür Can Türkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

İsttambul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsttambul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Çetin Dinç tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak 'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi' nde kuruldu.

Ataşehir Barbaros Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Barbaros Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mihrali Esenler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yaşar Ekinci Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Gerçekler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerçekler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sertaç Mazı ve Tarık Davutoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Dikey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dikey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ömer Burak Özmutafoğlu ve Onur Kulukısa ortakalığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Başakşehir, Başakşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Sukent Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adres  Haberi

Sukent Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adres 

Sukent Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sukent Uğur tarafından kuruldu.

Sukent Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıcaları şunlardır. Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu işler ve işlemler şunlardır. A) GAYRİMENKUL PAZARLAMA VE İNŞAAT İŞLERİ 01) Şirket, emlak (taşınmaz mal) alım satımı, kiralanması, pazarlanması, taşınmaz mallar üzerinde hukuken ve yasal olarak yapılabilen tüm tasarruflar ve emlak konularında danışmanlık, emlak yatırım danışmanlığı, emlak pazarlaması ve kiralanması konularında aracılık işleri yapar. Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb hizmetleri vermek.) 02) Her türlü inşaatları yaptırmak için gerekli alanların açılması, açılan alanların geliştirilmesi ve modernleştirilmesi için alt...